Doğrudur.Alınca toplanırız artık
Doğrudur.Alınca toplanırız artık
Start your engine,leave the world behind...
Broadway varken altınyolda yarım saat arayla iki hız cezası yemiştim. Biri gidişte biri de 20 dk sonra bornavadan dönüşte. Ne küfretmiştim ama (:
G.A.G.S. sürücü kursları haricinde kimse motorunu birini eğitmek için vermez dostum. Boşuna umutlanma bence (:
Labirente çevirdiler İzmiri. Yarısı tek yön sokakların. 500 mt içinde üç farklı hız sınırı olan yerler var. Birader ceza yemeden dolaşmak olanaksız neredeyse. Süper Mario gibi hissediyom kendimi İzmir'de gezerken.
Arkadaşlar selamlar. Bu akşam saat 20:00da alsancak gündogdu meydanın toplanıyoruz bilginize.
Kimler bornova tarafında?
Biraz sürüşe çıkmak istiyorum, katılmak isteyenler gelsinler? ama söyleyeyim benim hız max 50 km :/
Edit: saat hangi ara 23:42 olmuş. Baya geç olmuş. Çağrımı geri aldım :(
Kısmetse pazar günü (26.07.2015) izmirdeyim. gezilcek görülcek yerler neresi?
var mıdır bizi gezdirebilecek
Toplamda 1 ay kadar bile kullanmadığım arwıc marka 4mevsim full korumalı hörgüçlü ceket S beden
Hiç darbe almamış mafsallı venom dizlik
Scoyco marka yazlık korumalı L beden eldiven satılıktır gerekli bilgi için mesaj atabilirsiniz.İzmir içi elden teslimat vardır.
slm arkadaşlar.
2015 de trafik policeniz nekadar tutuyor ödeyen varmı.
sabahtan beri delirtiler beni istanbulda iki otomobil kazaya karışıyor tutanakta benim plaka var hasarsızlık avantajım kacıcak fotoğraf var tutanak var beni motoru albea sandılar her halde.
bu arada tableti tamire vericem arkadaşlar bana mesaj dışında ulaşamazsınız
198 TL %10 indirimle
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
herkese selamlar.
izmirden balıkesir festivaline cuma mesai saati sonrasında yola çıkacak olan var mı?
cuma mesai saati sonrası 6 6:30 gibi çıkacak olan arkadaşlar varsa buraya yazsınlar da toplaşıp gideriz. hava zaten 9:30 da karardığını göz önünde bulundurursak sakin serin ve güzel bi yol olur gibi.
bu cuma mı öbür cuma mı?
Balıkesir motofest 06-09 ağustosta kocaavşar da
Bu aralar sessiz kaldık ama whatsap grubundan 2-3 arazici yardırıp gidiyoruz.
Parkurda 5-6 yaşında veletlerle yarışmadıgımız kalmıştı onuda yaptık
Yusuf kardeşimin eline saglık nice uçuşlara inşallah.
arkadaşlar slmlar ses soluk cıkmıyor nerdesinizz ne yapıyorsunuz ya...
bana Volkswagen özel servis usta yada yedek parcacı önerecek varmı varmı tanıdığı olan...
muayene öncesi yaptırmam gereken bikaç nokta var yardımcı olursanız sevinirim.
Vallaha hamza malesef yok dostum benim tanıdıgım WV parçacısı.
yooo yoo ne deriye ihtiyacımız var nede turk hava kurumu gibi rakiplere.
Yigitteki 1 stickera bakar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)