Muhtemelen bayramdan sonra yaparız zaten. Bir toplanır konuşuruz net sayı belirleriz. Toplanmadan önce araştırırım ben nerede ne kadar diye. Ona göre oturur konuşuruz.
Muhtemelen bayramdan sonra yaparız zaten. Bir toplanır konuşuruz net sayı belirleriz. Toplanmadan önce araştırırım ben nerede ne kadar diye. Ona göre oturur konuşuruz.
ARKADAŞLAR HEPİNİZİN KANDİLİ HAYIRLARA VESİLE OLSUN TÖVBENİZ KABUL, EMEGİNİZ DAİM, İMANINIZ CENNET
KARANLIĞA KÜFRETMEK YERİNE YARADANA DUA ETMEK GEREKEN BİR GÜNDEYİZ
arkadaşlar merhaba eski hesabımı unuttugum için yeni açmak zorunda kaldım sizlerle tanısmak istiyorum. yakın zamanda motor alacagım güzelyalı ve yakınında oturan arkadaşlarla görüşebiliriz ayrıca forum bornovada çalışıyorum mutlaka beklerim kazasız sürüşler
bir ihtimal denk gelirse katılırım,
hafta sonları pek durmuyorum burada.
Calvin yanında forumbox var gelin mutlaka tanisalim şu an mobildeyim pek yazamıyorum şarj yüzünden
25.06.2015 09:25 Gaziemir Akçay caddesi gezici radar. Tespit edilen hız 82km/h. ceza tutarı 189 tl cik.
Teşekkür ederim polis arkadaşlara...
Her cuma nerdeyse tanışma toplantısı düzenliyoruz arkadaşlar. Fakat bu cuma bayram oldugu için es geçecegiz.
Diger cuma görüşmek üzere
Yakında altın gününe dönecek bu iş ama dur bakalım (:
Hiz siniri 80 e cikmasi onemli degil. O anki yol durumuna gore verilen hiz siniri onemli. Gaziemir deki akcay caddesi haaalanina giden o anancadde. Genelde hiz siniri olarak tum araclar icin 70 veriyor. Altgecitlerde ve altgecit girislerinde ise 50 km veriyor.
Buyuk ihtimalle 70 lik yerde radara girdim. %10 a kadar yani 77km/h ye kadar sikinti yok. 82 oldugu icin 5 km fazla hizli gittigim icin 189 tl cik ceza gelmis...
Sizin yine iyi beterin beteri var. Fazerda 700tl radar cezam var 2 cezanın toplamı.
Girmişken buraya da yazayım
arkadaşlar a2 için sürücü kursu tavsiye edebilir misiniz? benim sorduklarım direksiyon dersi vermiyormuş. Ders veren bi yer biliyosanız mutlaka yardımınızı bekliyorum. ( Gönüllü varsa trafiğe kapalı alanda ücreti mukabilinde o da olur )
Motosikletiniz varsa ve benim de zamanım olursa haftsonu için iletşim kurarız. Çalışacağımız yere kadar olan benzin parasını karşılayın bana yeter :D
şu an motosiklet yok ehliyetten sonra duke ile başlayacağım. Gönüllü arıyorum diyelim ders için
Start your engine,leave the world behind...
Adamin motoru buyuk cc malum fazla yakiyor. KEndi benzin ucretini istemesi normal.karsilamak lazim
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)