Alırız nolcak.Hız limiti 50 zaten.
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
Frenlerle ilgili hep bir sorunum var işte hem tekniksel hem teorik. Bakın görün ilk kazammın sebebi frenleme sistemi ile ilgili olacak
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------
bu verilen sözleri tek tek itinA ile sizlere hatırlatıcam beyler, artık kaçış yok
Merhabalar, ben Mehmetcan 2011 model Hyosung GT250R kullanıyorum, motorumu cadde makinesine çevirdim şu an grenajsız kullanıyorum. İzmirMT'ye yazmak istedim çünkü bu sene üniversite için İzmire büyük bir ihtimal de Ege'ye geliyorum. Umarım beraber süreriz şimdiden tanışmak istedim herkese kazasız sürüşler.
Arkadaşlar konusu varken bende sorayım karşıyaka/bostanlı tarafında hangi ustayı önerirsiniz ?
Birde park etme sorunsalı var. Apartmana güvenmiyorum. :/
Sen düzgün kullanmaya başla, kendine güvenin gelsin de, varsın biz biraz daha yol yapalım önemli değil.
Özgür usta var Ata Sanayi de. İyi adamdır. Düdüklemez en azından.Onun haricinde civarında 3-5 tamirciden fazlası yok zaten. Eskiden hepsi Şemiklerdeydi, Ata Sanayi ye geçtiler.
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
akşam eğitim beraber iftar yapmak sohbet etmek, beraber gaz açmak, özellikle o tünel geçişi çok güzeldi
bu arada BURSA MT'ye selam çaktık
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
aynen katılıyorum beraber girmek güzel olur motorla turlamak içinde çok güzeel ortammış ben yeni gördüm:
Bu arada birsürü mesajın arasında kaynaması
iZMİR MT BU CUMA SAAT 20:00 'DA ALSANCAK GÜNDOGDU Meydanın topnacak arkadaşlar bilginize.
Daha sonra hemen yan taraftaki çimlerde oturacagız.
Olurda bulamasanız mesajla yada arayarak ulaşabilirsiniz.
0555 714 37 57 ( cem )
ETKİNLİK ÇAĞRISI:
İlla motor etkinliklerini duyuracak değiliz ya
Cuma günü, gündoğdu meydanında, iftar ezanına doğru, çimlerde iftar sofrası kurulacak. Maceraperest dağcılık grubunun oluşturduğu bir organizasyon. Herkes kilimini ve yemeklerini alıp katılıyor, yemek getirmezseniz de ikram ediliyor. Amaç paylaşım. İsterseniz cuma günki toplanmadan sonra iftar organizasyonuna, oruç tutun ya da tutmayın, yanınızda yemek getirin ya da getirmeyin katılabiliriz - tabi getirirseniz daha iyi olur - . Tahmini olarak 1100 kişinin katılacağı bir organizasyondur.
Yeni gelen ve katılmak isteyen arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz.
Nargile kafe evet dediginiz gibi duman altı oluyordu fakat belli hava sistemleriyle bir şekilde çözüm bulmaya çalışdık
Kışın yine problem olucak suan sayımız 20 kişi kadar ama gün ilerledikçe sayımız artıyor.
Gecen kış nerdeyse 50 kişiden aşagı toplantı olmuyor bu yüzden önceligimiz herkesin sıgabilecegi bir mekandı bu yüzden orayı seçmiştik.
Diger sorulara gelirsek
Marvel: Bostanlıda / nergiste muammer duman var tur motor. Nergis metronun hemen çıkış kapısında dükkanı.
Kendisi iyi ustadır birçok arkadaşa önerdim memnun kaldılar.
Ayrıca kendisi eski yarışçıdır ama konu yarışçı olması degil kenan , bahattin,sinan sofuoglu ile birlikte yarışmasıydı dükkanda fotografları görürsün. Eskilerden kendisi saygımız ayrıdır ve iyi ustadır.
Gidersem selamımı iletirsin.
Bu arada hamza arkadaşımıza mesajımı hatırlatmasından ötürü teşekkür ederim.
Bugun saat 20:00 'da gündogdu meydanında toplanıcaz.
Daha sonra dagcıların iftar etkinligine katılabiliriz kendimiz 5-10 dakika toplantı yaptıktan sonra.
Bu arada eskilerden İzmir mt'nin düzenlemiş oldugu güzel etkinlikleri ara ara paylaşacagım bilginize
http://www.motosiklet.net/forum/etki...yol-aldik.html
Paintball yapalımmı haftaya?
Selamlar arkadaslar... izmir urlada 35 UAJ 19 mavi gsf650 bandit var... sahibini taniyan var mi acaba... o motoru almayi dusunuyorumda...
Malesef benim bilgim yok. biraz merkeze uzak kaldığından çok bilinmeyebilir.
Merhaba arkadaşlar. Yamaha Virago 750 (xv750) arıyorum. Satan veya satan tanıdığı olan varsa bana ulaşabilirse çok sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)