Facebook Adresim. İletişim = https://www.facebook.com/mt.izmir.3
Herkes yagmuru bizim gibi sevmeyebilir halil hem yollar kaygan trafik risk. hemde yagmur altında toplantı daha zor olacagından bu seferlik bence diger haftaya erteliyelim. Benim görüşüm. Sizler ne dersiniz bilmem
Normalde daha evelden yagmurdada toplantılar yaptık .
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Merhabalar. İsmim Mehmet.21 yaşındayım. İzmir'de ikamet ediyorum. Foruma bayağıdır üyeyim. Kabul ederseniz İzmirli motorcularla tanışmak istiyorum.
dostum buyur gel kabul ederseniz ne demek
dün o yağmurda klx e taktığım michelin arazi lastikleriyle 1-2-3 boşa sarıyordu :D ama büyüklerimizden bi tavsiye aldım şöyle 1000km falan yap ondan sonra gör yağmurda nasıl yapışıyor zamk gibi dediler :D
Buyur gel kardeşim bizler burdayız cuma günleri toplantılarımız oluyorMerhabalar. İsmim Mehmet.21 yaşındayım. İzmir'de ikamet ediyorum. Foruma bayağıdır üyeyim. Kabul ederseniz İzmirli motorcularla tanışmak istiyorum.
Yigit sen şimdi arka lastigidemi degiştirdin hacı ? ön iyidi zaten arkaya michelin taktın sanırım ?
Sen motorun bakımlarını tamamlada diger hafta güzel bi rota çizelim
Arada foto paylaş da foruma klx'den mahrum ediyorsun bizi
Arazi lastiğitse yağmurda yapar onu. Bir de lastik rodajı muhabbetine çok karşıyım :D hyıya rossoyu taktığım gibi sabuncubeli yaptım. Er 5 é Michelin taktırdım, önce İnciraltında takılıp sonra ahmetbeyli yaptım. Öyle değil mi ya altı üstü kalıptan çıkarkenki tabaka var üstünde, güzel bi asfaltra ilk dakikadan eriyip gidiyor zaten. Belki leş asfaltta gitmez kolay kolay, orada da motoru zorlayamıyoruz.
Millet arazici oldu gel de yeme kafaları, yola çıkacak adam yok :D
Geziler video çok güzel keyifli devamını beklerim.
İnsanı gaza getiriyor, acaba alsam mı bi inceden diye ) gece yarısına kadar cross videoları izledim en son graham jarvis diye birinn videosunu izledikten sonra yok hacı dedim bana göre değil, doğayı seviyorum yolda olmak da ayrı güzel manzaranın tadını çıkarmak fotoğraf çekmek bana daha uygun
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------
Bu arada Msx çok iyiydi
Teşekkürler öncelikle yorumunuz için
Graham jarvis aktör yada şovmen gibi düşünün cross işi öyle algılanmamalı
Nasıl asvafta stunt gösterileri oluyorsa oda öyle bir adam düz duvara tırmanıp takla atıyor
Arazi kendi görüşüme göre asvaftan çok ama çok daha keyifli. Denemeyen bilemez o kadar diyorum
Kapıda Fazerda yatıyor asvafta okey ama Araziye çıkmak varken Fazera binmıyorum
Özellikle Bizim videomuzda şuan geçtgimiz kurak yerler kışın yeşillenerek ap ayrı bir görsel zevk yaşatıcak.
Birde yagmur yakalanırsak tadından yinmez yagmur çamur bol bol sürecegiz
Çamurlu dolu su çukuru gördügünüzde acaba ne kadar derin motosiklet çakılırda taklamı atarım çamurun içine diye düşünürken bi anda gaz kesmeden içinden geçiyorsunuz.
Su çukurunun içine girdikçe giriyorda giriyor en son yukarı çıkarken oh be diyorsunuz.
Ama yüksek çamurlugu sagolsun ayaklarınıza hatta yüzüne kadar çamur fırlatabiliyor
Bu sadece benim yol üstünde karşılaştıgım su dolu çamurlu bir çukur.
Geçen günde inekleri kovaladım çobanlık ettim o macerayıda yigit iyi bilir
Zamanla çekimlerle sizlere gösterecegiz yaşadıklarımızı
Facebook Adresim. İletişim = https://www.facebook.com/mt.izmir.3
Ben teşekkür ederim
Keyifli ve eğlenceli olduğu gerçek bunu video izlerken dahi hissediyoruz.
Acemi olduğum için cross ayrımını pek yapamamıştım dedim bu işin gidişatı jarvis gibi falan )
Tabi açıklamandan sonra daha iyi anladım.
Şimdilik seyirci olalım elbette ileride deneme imkanım olursa fikrim değişebilir.
Uygun bir zamanda buluşmak lazım
Ercan abiyle çamura girip çıkmışlığımız mangalımızı paylaşmışlığımız vardır şuan cross motorum yok kullandığım türden dolayı düşük hızlarda seğretsemde ilk fırsatta tanışmak isterim...
şirinyer tansaş karşısında kalıyorum yolu düşeni iftara kahveye beklerim...
Beyler bu cuma toplanıyormusunuz? (:
ön arka yeni set aldım güzel oldu asfaltta şehiriçinde bi zevki yok araziye gidince paylaşırız yeni fotoğraflar :D
"graham jarvis diye biri"
aman diyim çarpılırsın :D o ne biçim laf :D
bu arada teşekkür ederim msx güzeldi ama zor bir makina arazi için :D
ha bir de ekleme graham jarvis endurocudur motocross değil ama hard enduro da en güzelidir :D
Evet arkadaslar bu cuma toplaniyoruz.
Saat 20.00 alsancak gundogdu meydaninda.
Iletisim icin 0555 714 37 57. Bulamazsaniz arayin yada mesaj atin. Motorda oldugun icin acamayabilirim.
Bir guzel cimlere kurulalim
Büyük ihtimalle orada olacağım fakat arkadaşın doğum günü için genel mekan çimler kısa bir kaçamak yapabilirim haberleşiriz ;)
cem burda biyer yokmu kamp atalım,
mesela hava alanı manzarası olan bir yer, göl kenarı güzel olabilir uludağın yerini tutmaz tabi.
numaranı kaydediyorum ansancakta heykelin ortarafta falanmı olursunuz. kaça kadar orda durararsınız.7.45 eve gelsem motoru al çık gel 20.30da alsançaktayım.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)