Aman dikkatli ol. Ufak bi kazada ne kendini ne motosikleti çıkarabilirsin yola :D Benim de sevdiğim yollardan, çukurunu engebesini, parlak yerlerini ezberleyince daha keyifli oluyor
Aman dikkatli ol. Ufak bi kazada ne kendini ne motosikleti çıkarabilirsin yola :D Benim de sevdiğim yollardan, çukurunu engebesini, parlak yerlerini ezberleyince daha keyifli oluyor
Merhaba, araniza yeni katildim. su an motor sahibi degilim ama insaallah olacagim . forum/tanisma kisminda kendim ve sahip olmak istedigim motorlar hakkinda bilgi paylastim. buraya tekrar yapistirmamak adina sadece ismimi paylasmak istiyorum.
ibrahim
İbrahim merhabalar hoşgeldin.. Tanışma toplantılarına gelmek istersen burayı takip etmen yeterli.
Dostlar alsancakta toplantı işine ne diyorsunuz vapur iskelesinin orda buluşup çimlere kuruluruz.
Herkese ortak yakın yer olmasından ötürü alsancak diyorum başka fikri olan varmı ?
Merhaba arkadaşlar motosiklete yeni başladım. Plaka işlemleri yarın bitiyor inşallah. Çevremde fazla motosiklet kullanan arkadaşlar yok. Aynı hobisi ve tutkusu olan yeni insanlarla tanışmaktan memnun olurum. Yakın zamandaki bir etkinlikte tanışmak dileğiyle, kendinize iyi bakın.
Yagmur olmasssa Cuma günü saat 20 :30 alsancak vapur iskelesi ne diyorsunuz ? tanışma toplantısı yapalım çimlerde.
Yarın ben gelmek isterim. Yarın plakayı halledemessem yayan katılırım size
Arkadaşlar bugun yani cuma günü saat 20 :30 gündogdu meydanında toplanacagız.
Sayımız 3 5 kişi bizi bulmanız zor olabilir . 0555 714 37 57 numaramı bırakıyorum.
Gündogdu meydanı kime sorsanız kordonda gösterir alsancak vapur iskelesine yakın olan gündogdu meydanı.
Konak tarafına yakın olan cumhuriyet meydanı karıştırmaylım.
Görüşmek üzere.. Bu arda çimlerde oturacagız yanınıza ufak balıkçu taburesi getirebilirsiniz
İzmirli kardeşlerim buyrun Yeni gezimiz..
http://www.motosiklet.net/forum/etki...-yolu-cem.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
eline sağlık :D süper olmuş video :D gezimiz ayrı bi güzeldi. ama dediğim gibi 19-17 jant olmadan çok zorluyor. hemen enduroya u dönüşü yapıyorum zaten :D
o msx düdük gibi kalmış altında :D
İsteyen herkes katılabilir genelde her hafta sonu toprak yola gidiyoruz. rotalar zorlu degil klasik bir ybrnin geçebilecegi zeminler sizin bakış açınıza kalmış tabi.
Zorlu rotalara herkes crosscu oldugu zaman girecegiz
merhaba izmir çandarlı arasındaki güzergah =)
2.14'deki karton çok yakın geçmiş ufuk aman, bide polis bişeyler diyo ordaki sohbeti kaçırdık
izmirin şu alsancak çankaya tarafı asfaltı nası da parlıyor, buz pateni.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
selamun aleyküm
herkese merabalar arkadaşlar...
forumda Bursa MT bölümünde paylaşımlarımız vardı ama izmirde yeniyim bu yüzden tanışmak istedim.
bu forum sayesinde ilk motorumu aldım ve moto crossla tanışmış oldum.
yaklaşık 15 bin km cros 5 bin civarıda uzun yol teçrübem oldu.
bir yıl önce izmire yerleştim, şirinyer metro civarındayım.
Hafta sonları ufak rotalara sürme ve tanışmak isterim...
şuan tvs 150CC motorum var şehir trafiğinden kaçmak istediğimde kullanıyorum.
Belli günlerde tanışma veya buluşma organizasyonlarınız varmı.
mobilya ve dağ bisikleti konusunda bilgim dahilinde yardım edebilirim, istediğinizi danışabilirsiniz...
benden bukadar
Hamza selamlar.
Bursayı severim bursa mtyi daha çok severim.
Orada berkut ile samimiyimdir. Ayrıca karadenizden dönerken bursada beni karşılayan Ercan göçmen crosscu kardeşimide unutmamak gerekir
Bursaya gitmeyi düşünüyorum bursaki crosscu kardeşlerimle uludagı tavaf edicez bana sözleri var
Bizlerde son zamanlar hem asvaft hem arazi sürüşü yapıyoruz. Ayda 1 kere yada 2 kere cuma günleri tanışma toplantısı düzenliyoruz burayada yazıyorum zaten.
Ayrıca facebook üzerinden izmir mt grubumuzda aktif.
Arazi ve asvaft yolculuklarına diledigin gibi katılabilirsin.
Facebook Adresim. İletişim = https://www.facebook.com/mt.izmir.3
Bugünkü toplantıya geleceğizdir Cem, saat aynı dimi 20:30
yeni gelcekler varsa tekrarlamış olalım Alsancak çimlere bekliyoruz tabi yağmur olmucaksa ama olmucak gibi
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)