İzmoto da malum şahıs gitmiş, ittirme kaktırma işlerinin bittiğini düşünüyorum Cem Hangi parçaların değişmesi gerektiğini söylemişlerse fazladan fiyat söyleme gibi bir durum yok. Şase numarası ile ortak sistemden bakıyorlar. Yani istanbuldan da alsanız başka yerden de parça fiyatı aynı, hatta ekstra kargo parası ödersiniz. Değişecek parça listesine bakmak lazım. İşçilik ücreti değişebilir tabi, onu da ayrıca sormak lazım. Motor toplanırken belki bazı parçalar yan sanayi düşünülebilir. Ön cam vs gibi
Bende öyle düşünüyordum servisten servise parça fiyatımı degişir ne saçma iş diye.
İlk izmoto ya sordum 450 dedi motolizden daha uyguna aldım 365 olması lazım. Şimdi geri aradım sen böyle dedikten sonra 355 dedi. Konuştuk yanlış söylemişlerdir ama parça fiyatları degişiyor güncel liste gerekli dedi.
Belkide onlarda eski liste vardı yada güncel liste ona göre fiyat vermişler.
Otomatık gergi alacagım zaman motolizi aramasam almıştık 450ye Belkide malum kişiden sonra bitmiştir ittirme kaktırma işleri onuda sordum evet çıkmış.
Merhabalar İzmir MT motosiklet platformunu paylaştığım sevgili arkadaşlarım ve dostlarım.. Uzun zamandan beri İzmir MT olarak hayata geçirmek istediğimiz ve çoğumuzunda eksikliğini yaşadığı bir ilkyardım konusu için değerli vaktinizi alacağım müsadenizle..
Motosiklete binen bizlerin ilkyardım eğitimi almasının ve aldığı bilgileri tazelemesinin önemini kelimelerle açıklamak zor.
Aynı şekilde daha önce bu tarz bir eğitime katılmamış bizler; "neden daha önce ilkyardım eğitimi almadık ki biz" diyeceğizdir..
Söz konusu eğitime katılan arkadaşlarımız, her ortamda arkadaşlarına, çevresine ve yol dostuna ya da bir yabancıya acil durumda müdahale yapabilecek donanıma ve yetkiye de sahip oluyorlar. Bir kazazedeyi gördüğümüzde yardım elimizi artık bilinçli bir şekilde uzatabiliyoruz..
Sizde bu kapsamlı ilkyardım eğitiminden, Dr. anlatımı ile beraber projeksiyon destekli seminerden faydalanmak istiyorsanız tek yapmanız gereken şey, gerekli adres ve saatte sizler için ayrılmış yerlerde hazır bulunmaktır..
Bu ilkyardım eğitimi için 10.04.2015 tarihinde, saat 20.00'da İzmir Kemeraltı'nda sürekli buluştuğumuz KARGA cafede olmanız önemle rica olunur. Aklında soru, düşünce, öneri, adresle ilgili sorunu olan arkadaşlarım 05545411771 nolu telefondan ben Sadık Yılmaz ile irtibata geçebilir..
Unutmayın.. Hayat için ilk adım;
ilk yardım..
hasar sadece granajdaysa yan sanayi yapıştırın gitsin. Geçmiş olsun arkadaşınızada
Arkadasiniza geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin. Servisler maalesef ki çok abartiyor. En iyisi piyasada yaptırmak.
Güzel bir aksamdi. Katılan ve emeği geçen tüm arkadaslara tesekkurler. En yakın sürede tekrar görüşmek üzere...
Güzel bir akşamdı. Eğitimde güzel şeyler gördük. Yapımda yayında emeği geçen herkese teşekkürler..
Emeği geçen herkese teşekkür eder devamını temenni ederim..
Başka bir İzmir MT toplantısı yada gezisinde görüşmek üzere
İlk yardım eğitimi gayet güzeldi organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler..
Merhaba arkadaslar izmir ici 2005 6 7 cbr 600rr ariyorum buradan ulasabilirsiniz tesekkurler
Sevgili İzmir MT'liler yağmurların son bulduğu bu günlerde yarın havanın güzel olmasını değerlendirelim dedik ve Seferihisar Kaleiçi'ne kahvaltıya oradanda Urla'ya doğru gitmeye karar verdik. CC farkı olmaksızın tüm motor sevdalısı dostlarımızı aramızda görmekten onur ve mutluluk duyarız.
Hareket ve Buluşma Saati: 10:00 Gaziemir Metro Önü
Güzergah: Gaziemir Metro önünde buluşup Seferihisar'a gideceğiz. Orada kahvaltımızı yaptıktan sonra Urla'ya doğru rotamıza devam edeceğiz.
Facebook üzerinden ulaşamazsanız 0545 544 41 35 numaralı telefondan benimle irtibata geçebilirsiniz.Tüm arkadaşlarımıza kazasız sürüşler dilerim.
Selam arkadaşlar izmir'de Burak21 isimli motosiklet ürünleri satılan mağaza var alış veriş yapmak istiyorum internetten güvenlimidir tanıyan bilen varmı?
Burak Albayrak ? Burak21..
Evet güvenlidir izmirdeki motosiklet sürücülerinin büyük çogunlugu buradan alışveriş yapıyor.
https://www.facebook.com/burakalbayrak21?fref=ts
Facebook Adresim. İletişim = https://www.facebook.com/mt.izmir.3
Herkeze Merhaba grubunuz ile Facebook üzerinden etkileşim halimdeyim ancak resmi olan site burasıymış buradan da merhaba diyeyim dedim Kazasız sürüşler.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)