Hosgeldiniz..
Halil nerelerdesin yahu alaybeydede denk gelemiyoruz artik
Gordum konuyu pamukkale 10 numara cekik gozluleride sende farketmissin
pamukkalenin karsisinda yer sofrasinda bi gozlemeci var cok iyi birde benim gittiigm antik kente ugradin sanirim.
Allahtan muze kartim vardi hepsini es gectim
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:50 ----------
Bunlarda benden gelsin
kara bira gömmek ve mangal Cem aracı tarzı
konak tarafında motosiklet bırakabileceğim otopark ya da garaj bilen var mı?
abuk fiyatı olmaz ise sevinirim.
Alp
daha getirmedim motoru,
mayısta getireceğim,
sürekli olacak,
belediyenin otoparkı ile görüştüm son tahlilde orası olur,
hafta sonları alacağım motoru,
evi değiştireceğim bu yüzden , garajlı bir yer bakıyorum.
bulamazsam son çare otopark.
Görüşemiyoruz valla baya oldu ilk fırsatta gelecem
Cam zemin olan yerden bahsediyosun galiba, antik kente uğramadık hava kararmak üzereydi,
caponun biriyle konuşmaya çalıştım, utangaç çıktı, sorry busy busy yaptılar korktular sanırım :D
müze kart alcaz artık yapcak bişey yok, mangal on numara ama çaydanlık eksik :D afiyet olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------
Ykm'nin arkasındaki otopark 4 lira alıyo 0-12 saat için bilgin olsun.
aboneliği var mı yok mu bilmiyorum ama vardır.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Çaydanlık diyosunda bira var be hacı olmazmı, mangal on numara ama çaydanlık eksik :D afiyet olsun
Soguk yerlerde sıcak içeçekler çok daha keyifli oluyor fakat bira içmeside ayrı bi keyif
Karda motosiklet sürmeyin denemeyin merak etmeyin test ettim denedim yapılcak iş degil Varsa hafif crossunuz okey.
Fakat agır bir motosiklet kar üzerinde dezavantaj fren falan hak getire hele hele yokuş aşagı
eksik olma alp,
sağol .
hele tam bir yerleşeyim muhabbete geçeriz,
Ahahah iyimis dostum
Halil, o resim süpermiş
Bugün boşken 1.5 aydır yıkamadığım motosikletimi bi yıkayayım dedim.
Motosikletin kirli halleri (Yağmur çamurda sürünce maalesef böyle kötü oluyor ) :
Kullandığım malzemeler :
Gardena’nın su tabancasından çok memnunum. Birçok tabanca denedim. Şu ana kadar beni hiç üzmedi. 1,5 yıldır kullanıyorum.
Fırçalar motosiklette olmazsa olmazımız. Dip köşe bucak girmek gerek.J
Şampuan elimde var diye bunu kullanıyorum. Gyeon’un şampuanını denemek istiyorum.
Genel temizleyicim kalmadığı için bunu kullanmaya mecbur kaldım.
En son hareketli noktalara sıkmak için Wd40 ve zincir yağımız Motul C4
İşe arka janttan başlıyorum. İlk önce bol su tutup çamuru yumuşatıyorum. Sonrasında genel temizleyici sıkıp biraz bekliyorum ve fırçalıyorum.
Ne kadar plaka takmasam da plakalığımız da temiz olmalı. Sık fırçala durumunu motor bloğu kısmına da uyguladım fakat fotoğraf almamışım.
Sonrasında motoru 2 defa yıkadım ve kuruladım.
Wax zamanı :
Final fotoğrafları :
Bu da bonus.
Saat 11 de başlayıp öğlen 14:30 da ancak bitirebildim. J
sambo motor yakıyo karşiiiiim. yanlız duvarda bi hortum var sanki kırmızı halkayla orayı çizmişsin gibi görünüyor gözüm ona takıldı hep
Teori eğitimnden bi haber yok sanırım ?
bende diyrum bu kırmızı halkada ne anlatmaya çalışmış ne var orada :D
O kırmızı halka bela oldu ya. Çıkan kiracının çocuğundan kalma bişey atmıcağımız tutmuş
""Ne kadar plaka takmasam da plakalığımız da temiz olmalı""
Neden plaka takmiyorsun?
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)