alper abiyidemi kaybettik cengiz abi
bozacının şahidi şıracı buyrun
alper abiyidemi kaybettik cengiz abi
bozacının şahidi şıracı buyrun
üstüme çıkıyordu sabah motorla beni görmedi şikayetçiyim ya BAŞKA bir toplantıdan geliyordu ya kaçak kesimden dönüyordu ya kesme kasa ( anadol ) arıyordu ya evden kovalandı yoksa sabahın köründe benim işe gittiğim saatte evli bir erkeğin evine doğru yol alması sizce ne olabilir izmirdeki yetkili arkadaşlardan bunun araştırılmasını ve sonucun tarafıma iletilmesini arz ve rica ediyorum ( benim için acıda olsa aldatılıyorsam bilmeliyim )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
abi bu ne ya izmir-mt brezilya dizisine dönmüş,
macera, gizem, ihanet her bişi var
çengiz alfonzo o sabah alper albertonun usulca evine doğru gittiğini görür.......
May The Force Be With You
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
chengis abi !!! şu kesme kasa olayını bi açarmısın
merak ettim yani alper abinin icraaatını o bakımdan
kötülük geçtü ise aklımdan saçlarım dökülsün
hani onüç(13) yıl karabağlar pazarında pazarcı esnafı müşterilerim vardı onların yanına giderken, şirinyer kavşağında köprü altında , bazende mobilyacılar arasına gizlenmiş bilimum meyhanelerin önünde mantar gibi biten vatan evlatlarından mı bahsediyosun
alper abi izmire geleli bikaç ay oldu ama öğrenmişsin nerden ekmek alınacağını falan
aboooooo abooooo
neler olmuş neler
Haydaaaaa..... Ahanda adımız çıktı iyimi.... Olm çenkis hep senin başının altından çıkıyo.....
Karabağlar meselesini hala çakmış diilim.... Ne meşhur biyermiş....
alp_tunay,akşam geliyosun demi Manisa ya ? Yoksa yine kesme kasa anadollarla felan mı uğraşacaksın
Gelmezsen hayata geçirmeyi düşündüğüm başka komplo teorilerim de var bilesin ....
valla Alp durum sakat artık ekmek almaya millet seni gönderirse şaşırmam
allahım ne geyik grubuz yaw...
allah neşemizi arttırsın
alp_tunay abicim sana bornova sokağından ekmek almanıda önerebilirim ordaki fırınıda bi dene.. (önermek burda tavsiye anlamında değil sadece gözlem sonra ihale bana kalmasın millet ona göre)
babababa bak ne cevherler varmış grubumuzda. Bornova sokağından senle birgün geçerken zaten fırıncı sana laf atmıştı kıllanmıştım nerden tanışıyorsunuz diye. Demek ki sen ordan ekmek alıyorsun. Vayyyyy
hadi be canım yeme beni
diyalog söyle geçti şahitlerim bile var.
Abi-abla:Aykut nbr gözükmüyorsun ne zamandır?
Chatkut: ya işler yoğun malum
Abi-abla: bak benim de motorum var
Chatkut: biliyorum daha önce test sürüşü yapmıştım ya
yaziklar olsun, izmir mt nin delikanlilari ne hala dusmus... bu olaya bi buyugumuz el atip kurtarsin gencligi, valla kiz da vermezler bunlara... hadi gencleri anladimda alp tunay in ne isi var oralarda
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Olmaz chatkut,ben pas felan istemiyorum Ve burada "fırıncılar odası" başkanı değilim,mod um Silerim mesajınızı,banlarım atarım yıkarım Fırın olayını üstüme yıkmayın,sakallı ablaları da siz tanıyosunuz fırınları da siz biliyosunuz.Ben akşam 10 dediğinde evimde olurum,işim olmaz fırınla
Vay vay vay..... Dökülün dökülün..... Birazdan çenkisde damlar.... bakalım onda ne cevherler var...
Kirlileriniz itinayla temizlenir..........
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)