Bugun katıldım aranıza,sanırım geç kaldım :(
Bugun katıldım aranıza,sanırım geç kaldım :(
Herkezin keyfi yerinde mi?
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Resimlere bakınca eskilerden birkaç kişi gözüme takıldı
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------
Sn.Moderatörümüz Forrap nerelerde ?
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Burayı biraz renklendirelim hafta sonu spildeki dag evine kaçtım emekliligimi beklıyorum buraya yerleşicem ilerde
cem pantalonu çıkarmıyorsun bakıyorumda bi günde bizi götür bilader şu dağ evine
bedavadan biraz pahalı bişey bulursan haber ver
Arkadaşlar Bu Motorun sahibini Tanıyanınız,
Veya MOTORU YAKINDAN GÖRÜP EN AZINDAN DİNLEYİP bilgi verebilecek arkadaşlarımız varmı aranızda ?
Cuma akşamı samsuna gittim ve bir HURDA motor görüp eli boş onca masrafı yapıp döndüm,
Şimdi bu motor var aklımda,
fakat yine hüsran ile bitmesinden korkuyorum,
Bilgi verebilecek arkadaşlar olursa,
En azından almaya gelince YEMEK ISMARLAYIP ISLATABİLİRİZ ;)
İzmir/Urla/İçmeler'de,,,
Sahibinden İlan No::: 145310473
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5310473/detay/
Cuma akşamı yola çıktım adam dedi buyur gel,
Sabah 11'de oradaydım ve bu seferde BEN ÇALIŞIYORUM İZİN ALAMADIM AKŞAMA GEL dedi,
Bizde arkadaş ile orduya geçtik,
Pazar sabahı yola çıktık ordudan 5 araba değiştirerek 19 mayıs mahallesine geldim samsun'a,
Motorun Sesini Duyunca Ben HÜSRAN bir biçimde Geri Döndüm,
Anlatmak istediğim bu olaydan korkar oldum bu 3 oluyor,
2 yılda 3 sefer BOŞ İŞ UĞRUNA YOLLARDA GEÇTİ ÖMRÜM
o sebepten bir bilen bulursam süper olur diye düşünüyorum aslında
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Hem hava yağışlı, hem de motor ısınmaya pek gelmiyor şu sıralar. Yakında olsaydı uardımcı olmak isterdim.
ikinciel konusunda iyi olsam gider bakardım ama pek anlamıyorum hele enduro konusunda hiç
Vaktim olursa ben ilgilenebilirim fakat motora ben temiz derim siz begenmessiniz saticinin ustundeki sorumlulugu ustumuze almis oluyoruz o yuzden soyle yapalim urlada sabri usta ve ogullari diye cok unlu bi tamirci vardir.
onlarla iletisime geceyim onlara gosterelim okey derlerse gelip begenirseniz alirsiniz motoru.
Soyle bi dezavantaj var urla izmir merkezden uzak biraz
Alsancaktaki kendi tamircime gelirse adam konusursaniz oyle yapalim daha iyi olur ama sanmam gelmez
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:42 ----------
simdilik fazeri satmiyacagim yanina alacagim crossu ama bellide olmaz zaman gectikce crossla ilgilenmekten fazera el surmedigimi farkedersem saticam mecbur.
Facebook Adresim. İletişim = https://www.facebook.com/mt.izmir.3
Arkadaslar selamlar.
Aksam saat 20.30 23.00 arasi karga cafede toplanacagiz.
Karga cafe çankayada kizlaragasi haninin icindedir.
Merhaba,
kişi sayısı 80 dende fazla şu an haber bekliyoruz , tarih zaman mekan belirlenecek
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
Kisi sayisi fazla olursa, iki ayri gunde yapma olasiliklari var mi?
Hafta ici olursa katilim az olur diye dusunuyorum. Aksam veya hafta sonu katilim artar.
Sizin gorusleriniz nasil? Daha once istanbulda yapilan egitim haftanici hafta sonu ne zaman yapilmisti? Bilginiz var mi?
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)