Arkadaşlar balıkesir akhisar tarafından guzergah bılırsınız, eğlence değilde en kısası hangisi otoban sanırım? Açıkcası gezmeye değilde kız arkadaşım sökede ona süpriz yapmaya geliyorum ne kadar erken gitsem o kadar iyi yani.
O Balıkesir akhisar guzergahı son derece rüzgarlı zevksiz bir yol ve tehlikelerle dolu.
Zaten akhisardan geçerken bolca apaçilerle karşılaşırsınız
Arkadaşlar, kendim için getirttiğim eldivenler küçük geldi satıyorum. Alpinestar M1 deri Monster energy edition. İlgilenen varsa detaylı olarak konu açtım => http://www.motosiklet.net/forum/sati...ml#post3460837
Eldivenler sıfır durumda, kargo parası, gümrük parası vs fiyata eklemedim. Sadece Amerika satış fiyatı olan 170$ a vereceğim.
Merhaba arkadaşlar.
Aksam saat 20.00 bornova teras cafede izmir mt olarak toplaniyoruz bilginize
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:26 ----------
Arkadaşlar. Teras kafe havaların sogumasıyla full şuan. Cafenin önünde 1-2 arkadaşımız bekleyerek karga kafeye yönlendiriyor. Buluşma yeri karga kafe olarak degişmiştir.
Karga kafe konak kızlaragası hanın'ın içinde bulunmaktadır. Konak- kemeraltı kızlaragası hanını sorarak karga kafeyi bulabilrisiniz.
Arkadaşlar selamlar aranıza yeni katıldım en kısa sürede toplantılara gelmek istiyorum. Toplantılarda gezi vs oluyormu?
Tabikide oluyor.İzmir mt ilk kuruldugu yıldan itibaren gezilere devam etmektedir.
Geçen yıl içinde yapılan gezileri profilimden açtıgım konulardan görebilirsiniz.
Daha önceki geziler için arama motorundan bakabilirsiniz Toplantılarda genelde cuma günü oluyor.
Belirli bir whatsap grubumuz var daim üyeleri oraya alıyoruz ve anlık iletişim saglıyoruz.
Forumuda her toplantıyı ve geziyi haberde versek bildirim gelmemesi yüzünden facebook'ta kurulan grubumuza yazıyoruz.
https://www.facebook.com/groups/1478...57335/?fref=ts
Yeni gelen arkadaşların dikkatine
arkadaşlar tekrar merhaba. izmirde motosikletime sis farı taktıracağım ve bazı elektrik aksamlarına baktırabileceğim bir usta arıyorum. ilgilenirseniz ve yardımcı olursanız sevinirim. yardımcı olacak arkadaş olursa kendim de söküp takmakta yardım edebilirim. saygılar.
Çok iyi bi usta biliyordumda ismi aklıma gelmıyor kahramanlarda.
Alsancakta opetin ilersinde solda Şahin algacın dükkanı var. oraya gidip elektirikci önermesini söylersen kesinlikle kahramanlardaki ustayı önericek.
Adını o biliyor ben şuan yerini ve adını hatırlayamadım. Ama şahin usta elektirik mevzusu oldugu zaman oraya yönlendiriyor.
Sis farı takmak çok zor bi iş degil çogu usta yapar diye düşünüyorum.
Arkadaslar herkese merhabalar. Bugun saat 20.30 da izmir mt olarak toplanacagiz.
Buluşma yeri karsiyaka Bostanlı yasemin cafe.
Karsiyaka sahilde ksk iskeleyi gectikten sonra sagda Bostanlı pazari var yada besikcioglu cami var onun tam karsisinda kaliyor. Karşıyaka'da cep otoparkini bilenler icin onun sirasinda.
Numaram. 0555 714 37 57. Buluşma yeri dolu olursa ve anlik degisim olursa 5dk uzakliktaki tershane cafeye gececegiz yada bu numaradan bana mesaj atabilirsiniz.
Gorusmek uzere.
Facebook Adresim. İletişim = https://www.facebook.com/mt.izmir.3
http://www.motosiklet.net/forum/sati...-sorunsuz.html
Arkadaşlar Shoei XR-1100 kaskım satılıktır.
hemen hemen 1 yıl 3500 km kadar kullandım.
Kesinlikle hiçbir sıkıntısı yoktur.
Gözlük takıyorum, ve bu kaskı kullanamıyorum. Bir süre lens kullandım ancak lens kullanımında sorun yaşayınca mecburen gözlük ile kullanılabilen kapalı kask alacağım, bu da boşa çıktı.
Fiyatta yardımcı olurum, kredi kartına taksit yapabilirim.
İzmir, Balçova civarında gelen arkadaşlar görüp bakabilirler durumuna.
Merhabalar.....
Öncelikle tüm iki tekerli İzmirli kardeşlerimi selamlıyorum.
-İzmir'deki trafikden ve park sıkıntısından bunalıp hemen kendime motosiklet aldım.(aslında kendime bunu bahane ettim ) çançinçonlara para verip daha 10.000 yapmadan problem çıksın istemedim, bu sebebden küçük İtalyan ikinci el Piaggio x9 aldım. İkinci el almakla hata mı ettim yoksa mantıklı mı davramdım apayrı bir muamma.
-Bu sebebden İzmir'de bu motosikletden anlayan deneyimli çok iyi bir ustaya ihtiyacım var. Gerekirse her parçasını ayrı ayrı ayıracak, temizleyecek, yıpranan parçaları yenisiyle değiştirecek.
-Yardımcı olmanızı dört gözle bekliyorum.
-Teşekkürler.
hoşgeldin hemşo tanıdığım yok valla olsa inan ki söylerdim sana yeminle bak
Selamun aleykum kardeşler. izmirde bildiginiz motor no yazabilen var mi
varsa ister burdan ister özelden lütfen yardımcı olunuz.
ve de blok değiştirip muayene ye giden var mi yakın zamanda ne oldu?
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)