22.00 23.00 a kadar oradayız.
22.00 23.00 a kadar oradayız.
31 ağustos izmir park pist günü.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...pist-gunu.html
Arkadaşlar merhaba,uzun süreden beri beklediğim izin geldi 2012-2014 model arası Cbr 125r bakıyorum.
Arkadaslar bu aksam saat 20.30da alsancak cimlerde toplaniyoruz herkes davetlidir.
tam olarak kahve diyarinin karsisina denk geliyor yada iskelenin hemen caprazinda toplaniyoruz.
gorusmek uzere.
Arkadaşlar İzmir'de benim gibi cup kullanan motorcu arkadaşlarla tanışıp görüşüp etkinlik yapmak istiyorum. Sayfam:http://cupmotor.forumup.com/
Arkadaslar iyi aksamlar. Bugun butun gunum cbr im icin kasko arastirmasi yaparak gecti genelde telefon ile irtibati sagladim ancak cikan en dusuk iki rakami sizlere yazmak istiyorum 1310tl ve 1350 tl ikiside Anadolu sigorta fiyati...
Acaba sizlerin kaskolarida asagi yukari ayni fiyatlara mi yapildi? Yoksa daha uygun onereceginiz bir sigorta sirketi var mi?
cbr dediğiniz 125 veya 250 mi acaba? biz genelde kasko yaptırmıyoruz ziraat sigorta uygun diye duydum fakat işten güçten gidip hiç soramadım. Eğer olurda bir ziraat şubesine gidebilir bizede bilgi verirseniz sevinirim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-kawasaki-ninja-250r-siyah-8.500km-175298257/detay
izmirden başlangıç motosikleti arayan arkadaşlar için.
Arkadaslar bu aksam saat 20.30da alsancak cimlerde toplaniyoruz herkes davetlidir.
tam olarak kahve diyarinin karsisina denk geliyor yada iskelenin hemen caprazinda toplaniyoruz.
gorusmek uzere.
Merhaba herkese
Okul için İzmir'e yeni taşındım. B sınıfı ehliyetim var, A2 almak istiyorum. üçkuyular, Fahrettin Altay civarına yakın, doğru dürüst eğitim veren bir kurum var mı? Varsa iletişim bilgilerini alabilir miyim? Eylül ayında temelli geleceğim İzmir'e. Geldiğim zaman sizinle tanışmayı da çok isterim.
Ekleme: B sınıfı ehliyet sahipleri son düzenleme ile nasıl bir prosedüre bağlı kalarak ehiyet alıyor?
Dostum öncelikle hoşgeldin. İzir üçkuyularda bir kaç tane ehliye veren kurum var. Prosedür artık yazılı sonava girmiyorsun. Sadece direksiyon sınavına giriyorsun. Motor kullanmayı biliyorsan sana yaklaşık 250-300 tl ye benim aldığım yeri önerebilirim ama orda eğitim vermiyorlar. Sadece parayı veriosun 1 saat çalışıosun sınavdan önce motorla ve tüm hepsinin motorları baya dandik sıkıcı motorlar. eğer sağlam bir eğitim almak istiosan ya ayrı özel ders alacaksın yada bazı ehliyet kurumları 700 tl gibi bir maliyete hem ehliyet hemde 12 saatti sanırım tam anımsamıyorum o kadar süre ders veriyorlar.
Ehliyet kurslarının hemen hemen hiç birinde adam akıllı bir sürüş eğitimi alamazsın. Sınav gereği olan ufak tefek sürüş dersleri bi ihtimal..Ehliyet kursları dereyi geçmek için bir masamak sadece yani,sisteme göre işleyen,aslında birşey yapılmayan..
Ehliyeti mevcut şartlarda direksiyon sınavıyla alıp (zaten zor birşey yapmak gerekmiyor), dilersen başlangıç,orta ve ileri seviye sürüş eğitimi veren özel kurumların eğitimlerine katılabilirsin.
Durumu biraz daha açayım. Birkaç kez artçı olmak dışında hiç motosiklet selesine oturmadım. İlk aşamada sınavı geçecek kadar kullanmayı öğretecek bir yer kafi. Eğitim olarak kendi motosikletimle, Dünya çapında eğitim veren kuruluşlardan birinden eğitim alma planım var. Sınavı geçecek kadar kullanmayı öğretseler yeterli. Bu yerlerin iletişim bilgilerini yahut isimlerini alabilir miyim?
arkadaşlar bugün akşam 5 40 civarı gaziemirden konak istikametine doğru parmak arası terlikle (en slim inden taban yarım cm kalınlığında )ve işin acayipi üstünde motor montuyla yeni kasa kırmızı cbr 250 ye binen arkdaş buradanmı çok tuhafıma gitti önümde 100 110 arası gidiyordu kask vardı eldivene dikkat etmedim ve kot şortla kıyafet tamamlamıştı
kıyafet olayında abartan adam değilim ama o hızda (hadi sokak arası bakkala falan gidersin anlarım )terlik çok tuhafıma gitti
Merhaba arkadaşlar.msx kullanan var mı aranızda? koruma takozu taktırmak istiyorum honda msx motoruma.nerede yaptırabilirim?
O arkadas bizden degil tanimiyoruz ama bizden olsaydida bagrimiza basardik
Izmirde yazlari ve kislari motosiklet kullanicisi cok degisiyor kisin kuryecilerden baska kimseyi gormezken yazin her yer motosiklet ozellikle son 2 yilda izmirde baya bi ilgi var motosiklet dunyasina. Buna sabahlari ve is cikisi trafigi ve izmir ulku pistinin reklaminin etkisi oldugunuda düşünüyorum.
Artik izmirde her telden.motorcu görürsünüz sadece yazin.
Kışın tatli su motorculariyla yaz motorculari ayrilir.
Bu arada izmir mt toplantilari daha yogunluk olarak facebook üstünden gerceklesiyor aninda bildirim gelmesinden dolayi.
Fakat cogu uyemiz yorum yapmasada takip ediyoruz her daim
Toplantilarda ve gezilerde gorusmek dileğiyle
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------
O arkadas bizden degil tanimiyoruz ama bizden olsaydida bagrimiza basardik
Izmirde yazlari ve kislari motosiklet kullanicisi cok degisiyor kisin kuryecilerden baska kimseyi gormezken yazin her yer motosiklet ozellikle son 2 yilda izmirde baya bi ilgi var motosiklet dunyasina. Buna sabahlari ve is cikisi trafigi ve izmir ulku pistinin reklaminin etkisi oldugunuda düşünüyorum.
Artik izmirde her telden.motorcu görürsünüz sadece yazin.
Kışın tatli su motorculariyla yaz motorculari ayrilir.
Bu arada izmir mt toplantilari daha yogunluk olarak facebook üstünden gerceklesiyor aninda bildirim gelmesinden dolayi.
Fakat cogu uyemiz yorum yapmasada takip ediyoruz her daim
Toplantilarda ve gezilerde gorusmek dileğiyle
urladan selamlar arkadaşlar
uzun bi aradan sonra emektar mondial 150zyi 4 yıl 30bin km kullanıp sattım
şimdi xciting 250i ile aranızdayım artık yakın uzak demeden etkinliklere katılabilirim
etkinlikleri nereden paylaşıyosunuz acaba site üzerinde fazla etkinlik haberi yok
herkese kazasız belasız sürüşler
Buradan paylasiyoruz gecen sayfalara bakarsiniz her sayfada hemen hemen toplanti duyurulari var. Isteyen için facebook uzerinden izmr mt grubuna uye olup gezi ve etkinliklerden bildirim olarak haber alabilirsiniz.
arkadaşlar açık hesap yani kredi kartsız motosiklet satan galeri bildiğiniz neresi var? web sitesi, telefon numarası vs verebilirseniz sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)