Abi hala bir motosikletim yok, benim sıpa hala parça bekliyor ama biri beni artçı olarak alırsa ben de gelmek isterim. Bu arada kaskım da yok.
Abi hala bir motosikletim yok, benim sıpa hala parça bekliyor ama biri beni artçı olarak alırsa ben de gelmek isterim. Bu arada kaskım da yok.
...Sergerdan...
yurtdas çok çok geçmiş olsun...yapabileceğimiz bişey varsa yapalım abi...
As The Years Go Passing By...
yurtdas ben bornovadaki servisi pek önermiyorum...manisayı bilmiyorum ama bi dene istersen daha kolaysa manisaya ulaşımın...manisa için iyi diye duymuştum...sana bergamada yakın daha önce söylemiştim onuda deneyebilirsin...memnun kalırsan bende bornovadakini değiştirmeyi düşünüyorum
Göçmen in servisi YBR leri sallamıyor.Büyük motorlara özeniyorlar ama buna bire bir şahidim.Ybrleri normal bi motosiklet tamircisi de yapabilir sonuçta elektrik aksamı falan 1-2 kablodan ibret.Oldukça basit bi makina o nedenle tamirciler yapar.Hangi parçalar değişecekse onlar söyler.
YURTTAŞ geç okudum msjını.Geçmiş olsun.Ceket falan yoktu galiba sıyrılma,çizik yaraları olduğuna göre.Kötü olmuş.Geömiş olsun sana ve kardeşine.
:pr::pr::pr:
yurtdas cok cok gecmis olsun ben bazi seyleri atlamisim.. umarim kardesin cabuk iyilesir...
daha bi sure buralardayim o yuzden daha bi suru magaza ve yer gezecegim, karsilastirmalarini yapip oyle bakayim artik...
ancak bazi urunlerde acele etmek gerekiyor yari fiyatina oluyor ama beden kalmiyor..
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
gitar kardeşim ben manisa'da ki iftar yemeğine gelemeyeceğim öyle olsaydı senin için her zaman ama her zaman gerek motosiklette gerek benim arabada her zaman senin için bi yer war.izmir'den de manisa'ya gelecek arkadaşlardan muhakkak biri artçı olarak seni alacaktır zaten
ancak akhisar'a gelirsen görüşelim unutma ...
Ben param olsa gidip araba almam abi,motosikletini satıp araba alanlar düşünsün...
Olay parada bitiyor benim için,geçiyoruz bir dar boğazdan ya sonu hayır olur inşallah ne diyim...
Kış ortası toparlarsam yapıcam bir makine tekrar,ama iş olayları da olmadı,her kapı kapanıyor dur bakalımBir kaç ay daha motorsuz kalırsam Manisa ya yerleşirim zaten(Ruh ve Sinir hastalıkları hastahanesine).
O değilde,yarın yarım saatliğine de olsa uğrayamazmısınız Gürkay la felan yaValla özlettiniz,fotoğraflar olmasa yüzünüzü unutucam.Biz buradan çıkıp oraya sizin için geliyoruz...
Tamam,iş önce gelir ona lafımız yok ama arada bir yarım saatte olsa yüzünüzü görelim.
yok tuncer'im saçlarım beyazladı
yahu bide utanmadan biz çıkıp oraya sizin için geliyoruz diyo mod'a bak
kaç kez geldin lem heeee
olm sırf senin hatırına benzin canavarı(concorde) ile taaa seferihisar'lara tek tabanca gelen kim
ayıp oluyo haaa tuncerim fırsatı buldukmu kuş misali uçar geliriz...
bir gün bi org yapında işletmeyi gezdireyim size ne demek istediğimi anlarsınız
şimdiden merak edenler için bide link vereyim
sanki keyiften gelmiyoz (kuruluyom tuncer sana )
http://www.gurkaytarim.com.tr/sour.c...-F98BC7078EEE#
Ya tamam bişey demedik,özledik demekte suç
Hemen küçük Emrah a bağlıyosun be abi "Benim hiç zamanım olmadı abiii"
Senin yaptığın fedakarlıklar unutulur mu abim benim Hatırlıyorum tabi ki de concorde la o kadar yol gelmeni etmeni.
Sadece gelebilseniz çok iyi olurdu dedim,yarım saatte olsa sizi görmek güzel olur dedim,suçum buysa asın beni hakim bey
Tamam abi neyse İş önce gelir,size Allah kolaylık versin ne diyim
Özleniyorsunuz,bunu bilin yeter...
Valla Tuncerim de haklı Serkanımda. Ne denir bu durumda bilemedim. Canlarımsınız benim be seviyorum lan hepinizi
HEHE !!! ulen beş dkk boşluk bulayım gelmessem ne olayım
yaparsın bilirim. zira bizde slogan olan bir söz var boşuna dillere pelesenk olmadı. "ya bizde bir tane akıllı adam yok mu?"
en akıllı sendinde sabahın köründe karabağlarda ne işin vardı
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)