Hocam cikaramadim sizi ama nickten hatirliyor gibiyim
Soner motoru satti diğer cinliyle geziye katilirmi bilmiyorum isten güçten pek vakti yok gibi ama kendi isterse x1le gelir zaten
Simdi hocam grup keske bizim eski grup kadar organize etmek kolay olsa ama biliyosunuz biz sectiklerimizi ve dostlarimizi cagiriyorduk.
Forumda ise yani suan surekli akan bi kan gibi dusunun hergun birileri katiliyor artik yüz simalarini isimleri bile karistiriyoruz.
Haberlesme olarak facebook bildirim gelmesinden dolayi orayi uygun bulduk ve 70 80 kişi var herkese mesaj atmam ve tek tek ilgilenmem malesef imkansız.
Ama sen yok illa bana haber verecen dersen lafimi olur
Numarani ozelden yaz tabikide haber veririm ama sunu unutmayalim ben diktatör baskan yada öncü degilim sadece organize ediyorum gezi olayida oylama ve ortaya konulan fikirlerin begenilmesiyle ortaya cikiyor.
Gecen hafta harley davidson test surusune gittik misal fikir benden cikmadi ben herkese ayak uydurdum.etkinligi sadik isimli arkadasimiz yardim etti.
Bu haftasonuda ktm 390 test surusu var onuda forumdan mkaptan haber verdi facebook izmirmt grubunda paylasildi bu haftada ordayiz.
Pamir isimli arkadasimizda pazartesi barkinin ege uni gelecegini soyledi 13.30da buyuk ihtimal orayada ugrayacagiz.
Ama istersen seninle kskde bulusup sonerin yeni evine ziyarete gidebiliriz kendisi benim bacanak olur