haftaya gideriz no problem
Sadece 14:00 de urlada yagis gosteriyor. Daha sonra hava acik diyor. Son durum nedir acaba -)
Yagmuru goze alsakmi almasakmi bilemedim.
Son karar gidiyoruz 2de..
Bulusma yerı goztepe mıydı , son ayrıntı alabılır mıyız . Ben kaynaklardan otobandan gelıcem de
Ben urla gulbahceden geldim simdi konaka, yagmur su anda yoktu. Haa kapali ve ruzgar vardi. Ama yagis yoktu. 2 den sonra ne olur bilemem. 2 de goztepedeyim
Ben riske girmiyorum inşsllsh bir dahakine katılabilrim keyifli sürüşler..
Ben yoldayım, olur da yetişemezsem direk özbek e giderim. Cebim 554 421 31 41 şafak...
Zeytinalani tabelasindan 1 km sonra yol kenarindayim.tikkatli gelin agalar..
.
katılan katılmayan herkese çok teşekkürler, güzel bir geziydi tarafımca bi başlık hareketi gelecektir bunla ilgili, cemal ustaya saygılar :D
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Herkese teşekkürler.
Birdaki rotamız seferihisar sıgacık rotası gibi gözüküyor. Yine hep beraber facebook grubundan oylama yapıp fikirleri beyan ederiz.
Daha yeni eve geldim ve 200km yol yaptık bugun.
valla herkesin tekerine sağlık
HARİKA BİR GEZİ OLDU DÜZENLEYEN , KATILAN ÖZBEK YOLLARINDA KAYBOLAN TÜM ARKADAŞLARA SELAMLAR...
Güzel gezi olmuş iyi bari hava bozmamış ben yağar demiştim ama yağmadı emeğinize sağlık
Herkese teşekkür ederim. En kısa zamanda yeniden tekrarlamak dileği ile görüşmek üzere arkadaşlar....
Keyifliydi. Herkese tesekkurler -)
IMG_3399 by Cemal Mukiyen, on Flickr
IMG_3392 by Cemal Mukiyen, on Flickr
IMG_3390 by Cemal Mukiyen, on Flickr
IMG_3387 by Cemal Mukiyen, on Flickr
IMG_3386 by Cemal Mukiyen, on Flickr
IMG_3385 by Cemal Mukiyen, on Flickr
IMG_3375 by Cemal Mukiyen, on Flickr
IMG_3352 by Cemal Mukiyen, on Flickr
IMG_3351 by Cemal Mukiyen, on Flickr
IMG_3349 by Cemal Mukiyen, on Flickr
IMG_3346 by Cemal Mukiyen, on Flickr
IMG_3326 by Cemal Mukiyen, on Flickr[/LEFT][/LEFT]
eline sağlık Cemal
Bu gun arkadasim skuter ile ceza yemis. Ustelik bu ceza da motordaki canta yuzunden. Aractaki her turlu aksesuar yasakmis. Ya ruhsata isletecek ya da 80 tl cezayi odeyecek ve bir daha da motorca canta ile dolasmiyacak.
Bu konuda bilginiz var mi? Bu gun herkese ayni cezayi yazdi diyor alsancakta gelen gecene.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)