http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3321210
arkadaşlar son gezimiz.. Fotolar ve konu burada.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3321210
arkadaşlar son gezimiz.. Fotolar ve konu burada.
Sürüş konusunda acemiyim.
Uzun yol alıştırması yapmak için Balçova, Güzelbahçe - Seferihisar, Sığacık rotası uygun mudur?
Acemi için olmaz çok sıkıntılı, çok tehlikeli dermisiniz?
Balçova'da oturuyorum başka rota öneriniz varsa değelendirebilirim, gidiş-dönüş 150 km civarlarını geçmezse iyi olur tabi
Alpay
Simdi ne derece acemisini bilemiyorum ve degerlendiremiyorum ama otobandan kusadasi diyicem uzun ve yorucu gelebilir.
Sığacık rotasi gayet guzel
Motosiklet tecrübem 1000 km vardır en fazla.
Kenardan köşeden her yere gidiyorum ama hiç 30-40 km den fazla yol gitmedim tek seferde.
Şu an daha motosiklet üstünde çok rahat hissetmiyorum kendimi :( onun içinde açıkçası grup yada birkaç kişili sürüş yapınca dengem bozulur diye düşünüyorum. İlk başlarda dikkatimi kendime, motora ve trafiğe vermek daha doğru geliyor bana. Başka sürücü olduğunda bu sefer diğer sürücü (yada sürücüler) ne yapıyor onu mu kontrol edicem, dikkatim dağılır.
Onun için zaten hani vardır bazı ölüm virajları, macera diyarları gidip bulmayayım buradan danışayım dedim
Sığacık rotası arabamla sık gittiğim bir yer ama motosikletle sürüş açıkçası biraz farklı olunca danışmak en güzeli...
Kimse aksini demediğine göre iyi seçmişim herhalde, acemilik atmak için.
Yardımcı olan herkese teşekkürler bu arada.
Alpay
Ben izmire ilk geldiğim zamanlarda bana özbek köyünü önermişlerdi urladan gidiliyor orasıda fena değil tavsiye ederim git gel 100 km tutuyor balçovadan. Bende ozamanlar balçovada oturuyordum. Çok da güzel balık yapıyorlar emine ablanın yerini tavsiye ederim. hatta @abecimotoru tavsiye etmişti. sığla tarafını bilmiyorum ama gezme fırsatım olmadı.
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
Özbek koyune etkinlik kokusu aliyorum
valla bana uyar cem cumartesi gidip gelebiliriz yada pazar gideceksek (ki öle olur) ordan biraz daha devam ederiz doğaçlama falan takılırız olmadı
salatayla gidiyor ya gene ben denedim
Başkan'ım ben de gelirim Vallah. Ancak cmt. sabah 11.de annemi yolcu etmem lazım.onun dışında hiddetli yağmur yoksa ((yağmur yağdığında üstüm başım , yerler su oluyor canım sıkılıyor , niye diye soruyorum Yaradana niye gerekli yerlere yağdırmıyorsun da benim üstüme , yola vs. yağdırıyorsun kişiler ıslanıyor yollar kayganlaşıyor taşıtlar birbirine daha çok degiyor..eccik susayım looo ))cmt. pazar gelebilirim.
Sağol gurban ben de ekibi özledim. Şartlar müsait olmayınca katılamıyorum.Havalarda iyi değildi bu ara malumunuz..Gerçi ekip te bu ara Miami yollarında kaybolmadı , Niagara şelalesinde de ıslanmadı, hele etna yanardağının etrafına da adrenalin olsun diye gezi yapmadı . Yav bana sabahları bi şey oluyor çenem düşüyo .Herhalde YÖB olmadığımdan sabahları daha neşeli oluyorum.
Ahahaha
Vallaha pazar iyi olursa gidelim derim baskanlar ozbek köyüne
Simdi denize karsi balik ekmek ne iyi gider....
+ 1.VARIM.(KISA MESAJLAR BENİM İŞİM )
Özbek köyünü bilmeyenler için rotayı paylaşalım..
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)