Bugün havaalanı Torbalı yolunda 6 7 motor gördüm saat 14.30 civarı... kimdi acaba onlar?
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Bizim gruba chopper lazım mangalı şöyle körüklesin
Ayarlayında cuma buluşalım havada güzel gözüküyor ama buluşup dana gibi cafede oturmayalım azıcık motorlarlada gezelim ya
arkadaşlar perş.buluşma varmı ? perşembe izmirde olucam + asansör civarında kalıcam motoru nereye koyucam gece bildiğiniz otopark varmı yakında sadece bir asma kilit ve brandam var :D onlarıda yanıma almayı düşünmüyorum otopark bulabilirsem + cuma bodruma dönücem gelmek isteyen varsa takılabilir artçıda olabilir(kaskıyla tabi) ??
Perşembe yok ama Cuma olacak sanırım cuma akşamıda burda olacaksan bekleriz dostum. Asansörün oralar motor için sakat düzgün bir kilitle kitle derim halil rıfat paşa tarafına koyacaksan. Bildiğim kadarıyla kapalı otoparkta yok oralarda. Karşıyakaya getiririm dersen benim otoparka koyarız
Oyun kuralları haksızlık üzerineyse, kendi adaletimi kendim sağlarım.
Merhaba asansörün orada karataş lisesi ve karşısındaki okul güvenlikli otopark hizmeti veriyor diye biliyorum ama inşallah yanılmam.
Bu arada cuma buluşma varsa eşimle katılırım
Arkadaşlar cuma günü buluşma yapmayı düşünüyoruz fikirleri ve oylama birligiyle karar verelim çogunluga göre hareket edelim.
Şuanki fikirler cuma teras cafe. cuma inciraltı. gibi..
alsancak daha orta nokta gibi duruyo bornovadan gelecekler içim inciraltı uzak kaçmasın
Oyum teras cafe'den yana yalnız hava bu şekilde devam ederse donma garanti
Teras cafe birazdaha rahat. Alsancak kalabalık olabilir.
Arkadaşlar Cuma günü için önceden planım vardı onun için gelemeyeceğim ancak motosiklet , estetik kaygılar , moda , ülkenin içinde bulunduğu ahval ve şerait , racon kesme , sağlık, inşaaat , zooloji, hidroklimatoloji ,karı koca kavgaları , ucuza arsa kapatma , bedavadan uçağa binme , otobüste şöför mahallinden inme konularında takılırsanız telefonum cebimdeeeee
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)