Cem eline sağlık fotolar harika olmuş enkısa zamanda görüşmek dileğiyle
Cem eline sağlık fotolar harika olmuş enkısa zamanda görüşmek dileğiyle
Herkese iyi haftalar arkadaşlar..
Bol kazançlar.
ARKADAŞLAR EN İYİSİMİ SİZ BANA KISACA ABDÜRREZZAKOĞLUTOBİGİLLERİNERDOĞAN DİYİN YAV ADIM ERDOĞAN ALLAH ALLAH Bİ DAHA SABAHLARI MOTOSİKLETİM NET SİTESİNİ AÇMICAM , AÇACAM FATİH ÜREK NE YAPIYO, SEDA SAYAN NE EDİYO , BAĞIRAN ADAM KİME BAĞRIYO ONLARI İZLİYCEM
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:29 ----------
BU MESAJ YANLIŞ SAYFAYA GİTMİŞ ÖZÜR...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:55 ----------
ADAMIN (LAFIN GELİŞİ ADAM DEDİM !) MOTORU ELİYLE SÜRÜKLEMESİNE BAKILIRSA MOTOSİKLETTEN İYİ ANLAYAN BİRİ .İNŞALLAH TÜNELE TERS YÖNDEN GİRERLER.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:32 ----------
YAV İLGİLİ MESAJIN ALTINDAKİ CEVAPLA BUTONUNDAN CEVAP YAZMAMA RAĞMEN YANLIŞ YERE GİDİYOR MESAJLAR...MOTOR HIRSIZLARI İÇİN YAZDIYDIM.
Olur abi hatlar karışmış bizede oluyor bazen
3.50x16 ön 110x90x16 arka irc marka lastik 220-230 gibi var !! istersen getirteyim !
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Cem şehrimin sayfasından da teşekkür etmek istedim artık avatarda kendi resmim yerine motorumun resmini taşıyorum
İstanbul sınırları içine 35 plakalı motoru sayende sokmuş olduk
Bu işi anca sen hallederdin benim olayım sadece sana yazmak oldu.
ÇOK TEŞEKKÜRLER
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Mt izmir iyi aksamlar.. Bulustugunuz herhangi bi gun varmi?
Alıntı cesur509 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Enduro Sezonu Bodrum'da Başlayacak (8-9 Mart)
http://imagizer.imageshack.us/v2/800...0/543/i2jd.jpg
Türkiye Enduro Şampiyonası'nın açılışı 8-9 Mart tarihlerinde Bodrum'da yapılacak.
2014 enduro sezonu, Muğla ilinin Bodrum ilçesinde yapılacak 'Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak Burak Özel Yarışı' ile başlayacak. Bodrum'da 8-9 Mart tarihlerinde startı verilecek Enduro Şampiyonasının ilk yarışı birçok şampiyonluğa imza atan ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Burak Özel adına düzenlenecek.
Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun desteğiyle Bodrum Motosiklet Kulübü'nün organize ettiği Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak Burak Özel Yarışı, Kızılağaç Köyü Bodrum Arena Motosiklet Parkuru'nda yapılacak. Sezonun açılış yarışı için Dünya Şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu da Bodrum'a gelecek.
Merhaba arkadaşlar
Pazar günü işi olmayanlar için iyi bir değişiklik olabilir
Ben gitmeyi düşünüyorum Gelmek isteyenlerle orada buluşabiliriz
Mustafa süpersin abi keşke konu açsaydın önceden ben unuttum bu teori egitimini.
Bu aralar biraz durgunuz arkadaşlar havalar malum soguklar ve yagmur başladı.
Biraz daha ilerleyen günlerde ilk bahar havasını yakaladıgımız zaman etkinliklere kaldıgımız yerden devam edecegiz
bu haftaiçi manisaya motorumu almaya gelicem umarım etkinlik olan bir güne denk gelirde tanışırız sizlerle(yağmur yağmazsa) türkbükünde yağmurda suya düşmüştüm motorla ondan sonra yağmurda kullanmıyorum
@rogget
Çok geçmiş olsun..
iyi aksamlar IZMIR MT
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Eğitim süresi resimde biraz fazla yazdığı için sanıyorum bazı arkadaşlar gelmekte tereddüt ettiler.
Ama sadece iki buçuk saat sürdü ve uzun yıllardır katıldığım eğitimler arasında en neşeli geçeniydi.
Omm eğitimlerini mutlaka katılın diyen abilerimizin ne demek istediğini şimdi daha iyi anladım
İzmir Mt den 4 kişiydik çıkışta kumpir falan yedik. Cem başganın kulaklarını çınlattık ha birde emrenin
Bu aralar bir toplanma ayarlarsak iyi olacak keza özledik sizleri
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
ne zaman yapalım bir buluşma bu cuma iyimidir ?
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)