slm 650dragstar'a merak sardım şimdide (TL)9000'e kadar bütçeyle bulabilirmiyim acep
Arkadaşlar yarın'ın kesin olarak yagmurlu olması sebebiyle dag tırmanışı etkinligini bir sonraki haftasonuna erteliyoruz.
9'unda yapılıcak olan dag tırmanışı gezisi 16'sına ertelendi haberiniz olsun. Umarım diger pazar yagmurlu olmaz..
herkese merhabalar.
Bilgisayar oyunlarıyla arası iyi olan yok mu ya, biz kendi aramızda bazen de yabancı oyuncuların da katılımıyla sbk oynuyoruz.
Güzel bir motosiklet simülasyonu, tam anlamıyla öğrenmek biraz zaman alıyor.
Daha önceden oynayan varsa veya oynamak isteyen varsa kurun şu oyunu da internet üstünden kapışalım
ben genelde League of Legends oynuyorum ama onuda merak ettim şimdi tam adı nedir oyunun
kahramanlar benim evden yürüyerek 5 dk. ama oralarda öyle bir malzemenin bulunma ihtimali olan yer bile yok
fiberlik malzeme arayan boşuna kahramanlarda zaman harcamasın.
evet. polyesteri de internetten mi alacağız diyordum daha düne kadr ama artık öyle olacak çare yok. Bugün bornova 1. sanayide buldum bi polyesterci. 3 kağıtçının teki. ihtiyacım olmadığı halde ama bu yetmez bunun nerden baksan iki katını alman lazım anlattığın şeye diyor. anlattığım şeyi anlamış olması da pek mümkün değil gerçi :D.. güç bela yeter miktar alıp kaçtım.
Bi kaç foto ekleyelimde buralar biraz canlansın.
Baktım hava güzel bi Karşıyaka mavişehir sasalı tarafına gidelim dedik
Yagmurların ardından gelen güneşli hava bir mangalı haketti
Hemen karagöle yol aldım.
İşin kötüsü ne çıra aldım nede gaz yagı.
Elimde sadece yaş dal parçaları vardı . Onlarda evelki günden yagan yagmurla iyice ıslanmışlar.
Vallaha kömürleri teker teker tutuşrurup yinede yaktım
Buda benim topcase.
Koca bir kilimi bir mangalı ve bir çantayı zar zorda olsa alabilecek seviyede.
Şu topcaseyimden o kadar memnunumki herhalde 2 yanada yançantaları taksam dünyaları sıgdırırım
Birde sırt çantası yaptık etleri kolaları bardakları kömürü koyduk.
Bu seferde mini bir top aldım kızcagıza yenildik iyimi
Daha çok foto varda millet baydı benden biraz gezi konuları ara verelim
yapmayın böyle şeyler yahu
Gezen var gezemeyen var
dün zaten canlı yayın yaptın...bi de şimdi böle gürünce ağır oldu
Adam ağır mangalcı ya, yağmurdan önce mangal iyi olur, yağmurda mangal iyi olur, yağmur sonrası mangalı haketti mangal yapmak için illa ki bir sebebi var afiyet olsun Cem özendirdin vallahi
Helal sana Cem....
Tek başına karagöle çıkıp mangal yakmak...
Zevk adamı olduğunu tescilledin...
Tekerine sağlık...
mangal candır )
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)