illa yaşayarak öğrenecez diyosun yani Emre
illa yaşayarak öğrenecez diyosun yani Emre
Şeker gibi burdaki arkadaşlar.Yağmur yağarsa erir hepsi
Dostlar herkese selam.
aşağıdaki ilanı inceler misiniz. benim motoru biliyorsunuz, ilandaki ufak motorla takas istiyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-takasli-mondial-250-mct-151238897/detay
senin motorun üstüne bişi vercekmisin? yoksa direk takasmı?
Ah cemal burda aradıgın adam benim bana hiç sormuyorsun
Bak bu benim motor geçmişim.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...oru-fazer.html
Mondial mct fotolardan gördügüm eksiklerini sayıyorum.
1- fiyatı aşırı pahalı bunun ederi 1200 1500 tl.
2- lastikler orjinal 2011 model dedigine bakma 2005 2006dan sonra üretimi durdu bunlar fabrikada son kalanlar yani lastikler 2005 2006dan kalma NYLON lastikler. CST marka berbat ölüm sebebi.
3- Egsozlar açık soba borusu desem yeridir.
4-Ön çamurluk boyalı.
5- orta grenaj boyalı orjinalinde yarısı gri yarısı siyah olması gerek.
6- Şanzıman 2nci viteste dişli sıyırması yapıyor kronik sorun fakat motorun başına bu yüksek km'lerde geliyor .
7- elcikler orjinal degil.
8- gidonu yükselttirmiş normalde bu kadar dik degil.
9- motorun yag keçeleri patlak fotonun altında yag lekeleri var bunlarda kronik sorun. yaptırmamış.
10- arka stop lambası patlak. camı kırık. plaka 34.
Bu motorun sana evlat kalmasını istemiyorsan kaç.
Almaman için gerekli sebebleri yazdım istersen dahada yazayım ?
Cem valla döktürmüşsün abi ya
Beyler bu arada Bu karşıyakada Sedat karayılan diye bir adam var eğitim veriyor ride for joy diye de grubu var. Face ten takip ediyorumda nasıldır eğitimi falan bir bilginiz var mı?
BlackSnake onlarımı diyorsun ?
Onun oglu Dogan karayılan çocukluk arkadaşımdır egitim almak istiyorsan belki yardımcı olabilirim.
Mavişehirde go kart pistleri vardı aynı zamanda motorla egitimler oluyordu fakat kapattılar çok üzülmüştüm.
Çok eski motorcudur aynı karayılandan bahsediyorsan ben daha doganla 9 aylık oynarken babası yurt dışı gezileri düzenlerdi.
evet blacksnake akademy sen karşıyakadansınya belki tanıyorsundur diye sormuştum tam olmuş Ben faceten yazdım numarasını verdi banada aramadım daha bir sorayım dedim. Grupları baya aktif zaten eğitim için otopark gibi bir alanları var. Hala her hafta geziyorlar herhalde geçen gün datçaya falan gittiler. Ben bir arayıp konuşayım duruma göre dönerim sana kardeşim.
Teşekkürler.. V STROM arayan arkadaşa Sahibinden de kırmızı 2006 var. İzmir'de Kazım satıyor. ABS takıntısı yoksa sıfır masraf yaparak binebileceği bir motor. SAhibi titiz adamın teki. Motora kendinden iyi bakar. Bir sürü ekstraları var. İsterse bir baksın.
gençler selam. istanbuldan izmir'e taşındım yakın zamanda. Fiberglass çalışması yapmam gerekiyor ancak izmirde yer yurt bilmem
gıda çarşısında bulursun dediler gittim, bi tane polyester satan adam buldum, o da tenekeyle satıyormuş. 2 - 3 litre veremem dedi. ben de birkaç deneme çalışması için 18 litrelik teneke alamam :(
Bildiğiniz duyduğunuz adres yada yerini kabaca da olsa tarif edebileceğiniz satan bir yerler var mı?
Tesisatçlıarda bulursun kaportacılarda bulursundan da yola çıktım ama ondan da birşey çıkmadı. istanbulda olsa kolay ama izmire yeni alışıyorum.
alsancakta izban yakınında oturuyorum. o yüzden cehennemin dibi de olsa bulabileceğimi bildikten sonra gitmeye çekinmeyeceğim :D
vstrom arayan arkadaş abs li arıyordu en son fikri değişmediyse bide 2007 ve üstü diyordu.
Mustafaaa bak burayaa v strom var burdaaaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------
dostum kahramanlara bak dicem ama bulamayadabilirsin :S ama oturduğun yere çok uzak değil bir haftasonu hem git oraları gez hem motorcuları görmüş olursun hemde belki orada bulabilirsin soruşturarak.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)