Motosikletlere bakıyorum genellikle naked ve racing ve yüksek cc.pek ayak uyduramayacağız sizlere
Motosikletlere bakıyorum genellikle naked ve racing ve yüksek cc.pek ayak uyduramayacağız sizlere
CC sınırlaması tabikide yok.
Fakat yanlış anlaşılma olmasın isteyen yürüyerek yada otobüslede alsancakta leman cafeye gelebilir motosikletle gelmek zorunda degilsiniz maksat tanışmak.
Yani ayak uyduramama gibi bir problem zaten olmaz.
Gezi konusundada grubun yarısından fazlası 200cc altı.
Grup düzeni gezide olucak öyle koppamalar makaslar vs . falan olmıcak.
Fermuar düzeni ve takip mesafesi bırakarak belli başlı düzenlerde gidilecek.
Bu gibi konuları toplantı zamanı anlatacagım şimdi burdan yazarım siz okursunuz diger arkadaşlar tekrardan merak eder.
O yüzden İzmir Mt nerde uyuyormu toplantı olmuyormu gezi yokmu gibi sorular gelirse.
Biz buradayız katılan katılır
Ben yarın detaylı şekilde konu acacagım Adınızı oraya eklersiniz yada ben eklerim.
Zaten aklınızda leman saat 8de
Bi degişiklik olursa açtıgım konuya ve buraya yazarım yagmur yagarsa iptal olabilir.
Yada lemanda yer bulamasak Tyna'ya geçeriz gibi.
Kembo.
jemalizim.
Sizi zaten tanıyoruz fakat yinede diger tanışmadıgınız arkadaşlarla tanışmak isterseniz buyrun gelin.
Ben tanımadıgımız kişiler geziye gelemez derken sizleri kastetmedim benle tanışmak zorunda degilsiniz gruptakileri tanımanızda yeter
Böyle bir kural neden koyduk çünkü grup gezisine karşı ve tehlikeli oldugunu düşünenler var.
Cuma yagmur olmazsa iptal olmaz.
cc sınırı yok. Peki yaş sınırı da mı yok ? Mesela ben 41 yaşındayım, gelebilir miyim ?
Bu İzmir MT çok genç yaw, bazen bakıyorum sınav haftası falan diyorsunuz, vizeler diyorsunuz, finaller diyorsunuz, ooooooo biz o yılları geride bırakalı baya bir oldu
"I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen
Tanışma toplantısına gelmek için tabikide cc sınırı olmamalı
Fakat uzun soluklu gezilerde örnek veriyorum 50cc scooter bize eşlik edemez bu gerçegide örtmiyeyim.
İzmir balıkesir gezisini düşünüyoruz bu ay içinde.
Yaş mevsuna gelirsek ben 22 yaşındayım.
Hemen hemen yaş grupları 20 ila 30 arası.
Ruhum geç diyorsanız buyrun gelin Şaka bi yana isterse 50 yaşında olsun kendini mutlu hissediyorsa tabiki bizimle her geziye gelebilir.
Cem kardeşim ben varım beni yaz listeye Cuma iptal olmazsa Alsancaktayım ;)
Tamamdır unutmayalım cuma saat 8de alsancak leman kültür cafede.
Bizden erken olursa bizi önünde mutlaka beklesin içerde eger yer olmazsa diger arkadaşlarada haber verip Tynaya geçeriz.
Fakat büyük ihtimal yer olur diye düşünüyoruz.
Arkadaşlar herkesin teker teker numarasını alıp daha sonra o geldi bu gelmedi yaparak tam hatırlayamam bazısını ararım bazısını unuturum hiç tanışmadıgım için.
O yüzden bi aksilik yada leman cafede bizi bulamassanız gibi benim numaramdan ulaşın.
0555 714 37 57 . Leman cafedeyer bulamassak Tynaya geçecegiz.
Fakat ben yer bulmak için fedakarlık edip toplantı saatinden erken gidecegim
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)