Yaw az önce yürüyen merdiven yazdım da aklıma geldi.
DEVEKUŞU KABARE kuşağından kimse var mı içimizde? Fanatikleri yani... yada en azından sevenleri?
...Sergerdan...
Daha Beyoğlu beyoğlu, aşk olsun vardı.... Hepsini ezberlemiştik.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yasaklar deliler beyoğlu beyoğlu reklamlar aşk olsun hatırladıklarım dahasıda vardı sanırım muratın dediği gibi kasetten dinlerdik keşke cd sini bulsakta izlesek bir kaç hafta toplantı yapılır valla üstüne izler güleriz ve daha bu kalitede bir iş yapılmadı sanırım yapılamayacakta ne şahanlar ne cemler yapamaz onların yaptığını
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
bende var zeki metinin kaseti getireyim dinleyelim
Olmadı İzmir, düşmüşüz yine anasayfadan...
İyi günler herkese
...Sergerdan...
arkadaşlar ZEKİ-METİN ikilisini konuşuyoz NOSTALJİ yapıyoz haaa
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Mustafa Abi, ben bunların repliklerini ezberleyen, oyunları ezbere bilen adamlar tanıdım geçmişte. Ve her ne kadar video ve ses kasetleriyle sınırlı kalsa da sayı olarak ciddi bir kitleye ulaştı adamlar zamanında. Ve döneminin -niteliğini bir yana bırakırsak- sayılı muhalif seslerinden biriydi Devekuşu Kabare...
Şimdi olsa şimdi de izlenir yahu...
...Sergerdan...
Onlardan biride benim....O kadar çok dinlemişimdir ki.......
Bu arada, Mustafa Abi, benim motosikletimin üzerine yazdırmak istediğim ismi sen kendi motosikletine vermişsin ible... kıskanmadım desem yalan olur...
Alp_tunay;
Abi yakın tarihte bir Zeki-Metin gecesi yapalım madem öyle... Ben yarın değil ama bir sonraki iftar yemeğinde orada olurum.
Tanışmak ve görüşmek üzere...
...Sergerdan...
bız uyanığız alp abı sen nerelerdesın gelmedınmı daha İZMİR'E???
Burdayım geldim geldim..... Aslında bırakmayacaklardı beni ama zor kaçtım....Pro ile ruşen yapıştı abi gitme nolur diye.....
sen onalrı gonder bana nası salmıyolarmıs alp abını şşşşşşşttttttt duymıyım bıdaha
kovalamışlar oradan onu söylemiyor bakın mesajlarına ankaraya gitti oradaki ekip mesaj bile attırmadı ona ankaradayken tek mesajı yok birde bakalım bize ne getirmiş yarın akşam göreceğiz geçen hafta geldiğinde toplantıya bile gelemediğine göre ankarada çok motor yıkatmışlar yarın beni korursunuz artık bu kadar mesajdan sonra
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)