İyi geceler İzmir Mt!
Direksyon sınavını geçmişim bu arada sınava gircek arkadaş varsa kendi motoruyla ve ekipmanlarıyla gitmesi çok avantajlı olucaktır benim kask mont eldiveni gören komisyon üyesi hadi bakalım montun hakkını ver dedi başlamadan.Sınavdan sonra bide trafiğe çıkardılar çok eğlenceli geçti açıkçası:D Ayrıca izmir'den a2 ehliyet almayı düşünen arkadaşlar İzmir'in en ucuz sürücü kursu karşıyakada isim isteyenler mesajla ulaşşın reklam olmasın belki yasaktır ücreti:200 kurs + 40 direksyon sınav harcı.bunun dışında kurs 1 kuruş bile istemiyor haftaya pazartesi dosyamı alıp ehliyeti çıkarıcam inşallah.menemende karşıyakada sorduğum kursların birçoğu 300-350 liradan açtı kapıyı
KarSiyakada oturuyorum carsinin arka sokaklarından birinde, her gün ise motorla gidip geliyorum is yerim cumhuriyet meydaninin orda, benzini genelde Alsancak opetten alirim ama birkaç kere soğukkuyu shell dek de aldim belki orda gormussundur.benim motor siyah gri. Orijinal boyasi o yüzden baya solmuş durumda boya istiyor
Bende hep tipsiz çıkıyorum ya.Amaan hiç sexy fotoğrafım yok.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Bu grubu bulduğum çok iyi oldu,tam aradığım kafadan insanlarsınız...Bir an önce ehliyetle motosikletimi alıp aranıza katılmak istiyorum
Valla adamım yaz gelsin şile yapalım istersen.Kalacak yer sorunumuz olmaz.Hem bize değişiklik olur.Bu havada 1 2 virajlık alternatif var yakınımızda.Aydın taraflarında ama buzlanma çoktur şimdi.Çamlık orman dağ yolu filan...
---------- Post added at 01:09 ---------- Previous post was at 01:02 ----------
Halil sen 2 sene içinde fena bir gezgin olacaksın ya :D
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Emre abi hatunları toplamış büyük bir parti vericek bizim gruba
Ateş gitar şarap eşliginde..
Katılıyormuyuz alper abi ?
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
opencart ile website kurmadan anlıyan varmı ?
OOO cihan abi..
Buyur gel başımın üstünde yerin var..
Bu aralar tehlikeli olabilir don yagmur soguk sis riske girme derim hiç.
Martın başı şubatın sonu en sevdigim zamanlar hemen hemen.
İlk bahar başlangıcı.
Aslında sen gittigin motosiklet festivallerini tarihlerini haber verirsen belki grupçada gelebilriz.
izmir MT olarak bayrak açarız ahaha
birincisi tam söylediğin tarihte Motosiklet Fuarı var. Onu geçicen bi kere..
Festivallerin hemen hepsine gidiyorum. Sen gelecek olduklarını söyle asıl
Ayrıca, gezmeye gelcem olm izmir'e. Belli bi bahanem olmıycak. mkaptan ve Aybars'ı görücem işte gelip. Fuardan önce olmasını ve tarihin fuara fazla yaklaşmamasını istiyorum işte.
Gökyüzünün açık olması yeterli benim için bir haftasonu
Vallaha uygun oldugun bir zaman gel ozaman bekliyorum Mustafa v storm ile ben ve aybars'da fazer ile karşılarız seni.
Ben hepsine tabiki gidemem festivallerin anca bir kaç tanesine belki .
Nerde kalıcaksın varmı tanıdık ? İzmirden aliagaya dogru kalıcak yer hazır haberin olsun
O taraf ters kalıyo la. Ben mustafa'da kalacakmışım. Musti öyle diyo. Bende kalırsın diyo. Aybars da Kuşadasında, onun yanına geçicez. O yüzden terste kalıyosun.. Sen gelcen artık aşağıya doğru
Mustafa yakındır belki bana ne tarafta kalıyor ?
Aybars ile tanıştık zaten kuşadası 2 adımlık yol yahu sorun degil
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)