erkmene laf yok çok daralmış valla tepenize atlar
erkmene laf yok çok daralmış valla tepenize atlar
ARKADAŞLAR KENDİ ANNEMİ HASTANEYE YATIRDIM FAKAT KAN GEREKTİİ ACİL OLAN 2 ÜNİTEYİ HALLETİM AMA DOKORLAR DAHA LAZIM OLABİLİR DİYORLAR VEREBİLECEK ARKADAŞLARIN
YAZIMIN ALTINA TELEFON NUMARALARINI BIRAKMALARINI RİCA EDİYORUM
ŞİMDİDEN GÖSTERDİĞİNİZ İLGİ İÇİN HERBİRİNİZE AYRI TEŞKÜRLER
KAN GURUBU A (R.H)POZATİF
yada özelden bana mesaj yoluylada ulaşabilirler-
Arh - im ben.Lazım olursa verebilirim seve seve...
arkadaşlar bana özelden telefon numaralarınızı verirseniz sizlere gerektiğinde ulaşabilirim
ben ve arkadaşlarım geliriz
bildigim kadarıyla kan grubu onemli degil.herhangi kan grubundan veriyoruz onlar bankadan gereken kanı temin ediyorlar
[B]Bayrakları bayrak yapan ustundeki kandır,
Toprak eger ugrunda ölen varsa vatandır[/B]
bunu hastanede olan kişi teyit etmesi lazım, bende geçenlerde bi arkadaşımın operasyon geçirecek yakını için verebileceğimi söölemiştim de onun bulunduğu hastane de takas yapmıyodu (taze kan olsun istiyolarmış o eskidenmiş falan demişlerdi)
May The Force Be With You
vocies
1.5 ay falan oldu sanırım kan vereli egede vermiştim orda kayıtları vardır...
ismimi ve telefon numaramı özelden yazıyorum şimdi...önce bi ismimle sordur gelsin derlerse cepten ulaş geliim...
acil şifalar (3 ay geçmeden almadıklarını tahmin ediyorum ama sen sor yinede...)
vocies kardeşim...
çok çok geçmiş olsun...eğer kanımın uyucağını bilsem seve seve veririm...başka yapabileceğimiz bişey olsa keşke...
As The Years Go Passing By...
ya benim kan 0 Rh+ ama kan veremiyorum,ya ben kan örneği bile veremiyorum ki...voices kardeş geçmiş olsun size,acil şifalar
:pr::pr::pr:
abı benım a RH + lazımsa verebılırım 0555-551-73-52 bekır lazım olunca bı alo demen yeterlı
dostlar günaydın. tuncer kardeşim iftar yemeği var mı cuma günü? duyurular bölümünde bulamıyorum bi şey.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
çok geçmiş olsun vocies..
allah acil şifalar versin..
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
vocies, geçmiş olsun arkadaşım. allah şifa versin.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)