işe giderken kullanmak için ne yapabiliriz aslında benim problemim orda yoksa sivil kıyafete eşofman falan bi çözüm bulunur
işe giderken kullanmak için ne yapabiliriz aslında benim problemim orda yoksa sivil kıyafete eşofman falan bi çözüm bulunur
Devamı gelicek.
SodaLimon ile güzel gezdik
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3170049
bugün itibari ile motorumu evde bıraktım malesef araba ile işe geldim manisa alaşehir öğlenden sonra gökgürültülü sağnak diyor riski alamadım , birde kötü bir haber hafta sonu gece sıcaklık 3 lere 5 lere düşüyor bırrrr buz gibi
Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
Aaah feci kıskanıyorum sizi.Bir gün toplu hareket etsek hoş olmaz mı ki ?
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Zannetmiyorum...
Bir süredir buralardayım. Bir çok insan o kadar çalıştık çabaladık. Bir türlü olmadı...
Şimdi anlıyorum ki, aslında evren bize bir şey anlatmaya çalışıyor
Hoş olacak olsaydı, zaten kendiliğinden olurdu, değil mi
Örneğin, şimdi yazıyorum buraya:
Haftasonu Foça / Şirince-Efes-Ada / Gümüldür yollarından bir ya da ikisini yapacağım.
Görecekseniz, kimse gelmeyecek, ya tek başıma ya kardeşimle gideceğim.
Örneğin yazıyorum buraya:
Önümüzdeki hafta boyunca bir güney yapacağım, çadır, kamp, motor, bir kaç gün misler gibi.
Kimse gelmeyecek, ya tek başıma ya da kardeşimle gideceğim...
Zaten böyle daha iyi, kalabalık olmasın: herkesin havası, tadı, zevki, beğenisi ayrı...
Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
Sen beni fena yapana kadar biz çooktaaaağnn çooooğk uzaaaaağklarda oluruz abicim
Motorumu çizme ama
Neyse tamam tamam kızma?
Nereden istiyorsunuz? Ortalardan mı sotelerden mi
Kaç kişi olacaktı? Öğrenci var mı?
Valla Halilcim, arıyorum soruyorum, herkesin ya dişi ağrıyor, ya ödevi var, ya ocakta yemeği var...
Bir çok kişi artık yanıt verme zahmetine bile girmiyor. Birlikte dolaşmak istemediklerini kibarca ifade etme tarzı diye düşünüyor ve artık kimseyi aramıyorum...
Ben de alıyorum sevgilimi arkama, gidiyorum yolun götürdüğü yere, ne yapayım artık...
Çadırım kamp malzemem hazır
Bayramdan önce planlar var. Bir kaç tur ve kamp çıkacak orada...
Bayrama dönerim tahmin ediyorum. Bayramda da gezeriz artık gelen olursa"NIZ"!
uzun yol için ekipmanlar almaya başladım şahsen.
bayramda, ya saklıkent yada bursa tarafına gitmeyi planlıyorum.
kuşadası selçuk yolu artık çok bildiğimiz yerler olmaya başladı, azıcık kaybolmalı
bi ara motorla uğraştım akü falan sıkıntı çıkardı, istanbula gittik geldik derken zaman kaybettik. hafta sonları müsaitim bi tel yeterli biliosun
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Arkadaşlar İzmir de kawasaki er 5 motorumun ve ninety 90 scooterimin bakımını ve tamirini yapabilecek bir düzgün motosiklet tamircisi aramaktayım 2 tane cok iyi tamircim vardı ama ikiside dükkanını kapattılar. O nedenle yeni sağlam bir tamirci aramaktayım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. .
Cem ile konuştuk biraz, Pazar günü gezi olabilir diyordu. Gitmeye hazırız ben ve artçım(kız arkadaşım)
Bilginize duyurulur
CC düşük diye katılmayacak kişiler olursa eğer o derde girmesin bence çok duyuyorum gezilerde çünkü çevremdeki 125cc arkadaşların arkasından gidiyorum çoğunlukla ben sıkıntı yok bence gelebilen gelmeli bir gezi varsa
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)