hoşbulduk perşembe günü motor ve ekipmanları ayarlıyorum inşallah plakayı 1 günde çıkartabilirmiyim?
hoşbulduk perşembe günü motor ve ekipmanları ayarlıyorum inşallah plakayı 1 günde çıkartabilirmiyim?
ne sıcak ne soguk.
İlk bahar. Son bahar. tam havası...
Bu laftan sonra taşlanacağım sanırsam ama Bu izmir mt bitmiş ölmüş.Millet gezmek istiyor ama kimseden bende dahil olmak üzere ses çıkmıyor.
O gezi bana çok bile geldi :D Bir daha öyle uzun gezilerde bulunmayalım.Biz küçükte takılmaya devam edelim
rumuz:Ruhu Fakir
Sür gari
Bu Pazar için ayarlayalım bir şeyler 29 eylül gününe ? sabah şöyle erken saatlerde çıkıp görmediğimiz yerleri dolaşsak etkinlik kuracak baba yiğit yok muuuuuuu İZMİRRR MTTTT
Yazık oluyor bu güzel İzmir akşamlarına
Bu kadar üzmeyin kendinizi. Kendiniz planınızı yapın, rotanızı, saatini ve telefon numaranızı yazın. Gelmeye niyeti olan arar sizi gelir.
Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
Yarınki gezimide tamamladıktan sonra ertesi günü güzel bir gezi konusu açmayı planlıyorum
Diyecegim şuki havalar soguyor kış geliyor gezebildiginiz kadar gezinnn
Gezelim arkadaşım :D Tek başımıza gezemeyelim, gezelim...
Yeni gezi konunu merakla bekliyoruz bir yandan... Bakalım memnun muyuz Fazer'dan...
-----------------------------------------------------------
Dün gece Bostanlı'da üşüdüm mevsimlikle çıktığım halde.
Sabah işe gelirken de astarı takıp takmamak konusunda kararsız kaldım. Ceketten değil ama pantalondan üşüdüm bir hayli...
Galiba ben de gazete sokuşturmaya başlayacağım
Ya da üşümemek için, tek başına çıkmamak mı lazım acaba ;)
Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
Aynı Şekilde dün bende üşüdüm izmirin gecesi adamı üşütüyor .
Kış bu sene erken geldi ya :/ geçen sene bu zamanlarda öglen sıcagında yürünmüyordu şimdi pofur pofur esiyor.
Soguktan öte en sevmedigim yinede rüzgar havada motosiklet kullanmak işkence. İzmir böyle degil umarım şu rüzgarlar diner. :(
Pantalon'un içine ben eşortman giyiyorum naylon.. çoraplarıda eşortmanla birleştirip kombineyi tamamladıktan sonra üşümüyorum
Soguk kış günleri tabi
Yaşasın soğuk kış günleri )) Ve daha çok geceleri
Kimi yıllar İzmir'in kışı da etkili oluyor, daha sert ve uzun oluyor işte.
Dağın başında okurken ben de yün içlik giyerdim pantalonun altına Spil'de bile kışın beni idare edebiliyordu o şekilde. Her ne kadar, adama, kendini iyice yaşlanmış gibi hissettirse de (bkz. dedeler ne giyer)... Umarım motor üstünde de işe yarayacaktır.
Bu arada; ey görünmez MT İzmir insanları
İzmir'de kışın yağmurda motosiklet kullanmak için ne gibi çözümleriniz var?
Kışlık ekipman çok kaliteli kullanılmadığı sürece hepsi bir miktar su geçiriyor.
Naylon eşofman efsanedir. En ucuzu olacak... Gavur önceden bulmuş windstopper demiş
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)