Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[İzmir - MT]

REKLAM ALANI
    abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Alıntı Nexthor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rüzgara dikkat arkadaşlar. Bu gün sabah garajdan bornovaya giden cevre yolunda resmen bir el sol seritten alip orta seride koydu. Hafta sonuda biliyorsunuz 3 kardesimiz abimiz vefat etti. Dikkatli olalim...
    fırsat buldukça kaza haberlerini okurum, temkinli ve minimum risk ile gitmemiz şart.
    takip mesafesi, yoldaki yabancı maddeler, minibüs ve taksiler, şahin doğan marka araçlar ve ayrıca bayan sürücülere yaklaşmayın.
    herkes emniyette olsun.
    gurkantosun ve Bekozade bunu beğendiler.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ÖzLeMKaYrA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki An 125 HK, RKS Titanik, RTR TVS Apache
    Alıntı abeciMotoru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fırsat buldukça kaza haberlerini okurum, temkinli ve minimum risk ile gitmemiz şart.
    takip mesafesi, yoldaki yabancı maddeler, minibüs ve taksiler, şahin doğan marka araçlar ve ayrıca bayan sürücülere yaklaşmayın.
    herkes emniyette olsun.
    Aslında çok iyi bir fikir, bayan sürücülere yaklaşmayın ki rahat rahat sürsünler.. Onlar gidene kadar siz bekleyin, onlar gidince yolunuza devam edin, herkes sağlam kafalar rahat olsun...
    Bekozade bunu beğendi.
    Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...

Motosikleti
    Alıntı ÖzLeMKaYrA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslında çok iyi bir fikir, bayan sürücülere yaklaşmayın ki rahat rahat sürsünler.. Onlar gidene kadar siz bekleyin, onlar gidince yolunuza devam edin, herkes sağlam kafalar rahat olsun...
    tabiki iyi fikir tüm çabamız trafikteki bayanların huzur ve neşe içinde yol alabilmeleri
    şiir bile yazdım bak )

asfalt kasisli olmaz
    yollar çiçeksiz olmaz
    ah şu bayanlar yokmu
    onlarsız bu kalp atmaz
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

Motosikleti
    Hiçbir zaman bayanların baylar kadar trafikte araç sürme konusunda daha iyi olacağını savunmuyorum istisnai durumlar dışında... Ancak sizler çevrenizde ki bayanlara ne kadar olumlu bir şekilde yaklaşır ve trafik olsun araç sürmek olsun bu konuda teşvik ve eğer sabır, bilgi sahibi iseniz eğitim verirseniz, dikkatli bayan sürücüleri daha çok trafikte görme şansımız daha fazla olur diye düşünüyorum...
    abeciMotoru bunu beğendi.

Motosikleti
    Hiçbir zaman bayanların baylar kadar trafikte araç sürme konusunda daha iyi olacağını savunmuyorum istisnai durumlar dışında... Ancak sizler çevrenizde ki bayanlara ne kadar olumlu bir şekilde yaklaşır ve trafik olsun araç sürmek olsun bu konuda teşvik ve eğer sabır, bilgi sahibi iseniz eğitim verirseniz, dikkatli bayan sürücüleri daha çok trafikte görme şansımız daha fazla olur diye düşünüyorum...
    çokçok iyi bayan sürücülere de rastladım. fakat ben motor sürücüsü olarak karşı tarafın dikkatsizce umursamaz tavırlarına çok sinirleniyorum. bayan yada bay farketmez eğer birisi, salaklığı yüzünden benim hayatımı tehlikeye atıyorsa aşırı sinirlenirim. biz zaten dikkat etmek zorundayız. bence de bayanlara biraz tolerans gösterilmeli çabuk panikleyebiliyorlar çünkü, ancak trafikte makyaj yapanlar da oluyor işte onlar bana denk gelmesin

sodalimon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha S10
    Araba kullanıcısı iken tam olarak bunu yapıyordum. Kaç arkadaşıma destek olmuşumdur bilmiyorum.
    Şimdi ise pişmanım
    Motosiklet ile trafiğe başladığım günden beri... ehem...
    Trafikte araba kullanan bayanları görünce doğrudan uzaklaşıyorum...

Motosiklet üzerindeki bayanlar müstesna tabii, onlar 4 yapraklı yonca gibiler (sanırım İzmir'de 3-4 tane var bayan motosiklet sürücüsü, hiç görmüyorum desem yeridir).

Aslında, çok düzgün araç kullanan bayanlar da gördüm geçmişte. Sanırım temel eğitimle ilgili, konu. Tabii eğitim alma gereği duyulursa. Çağ değişti, ego çağına girdik sanki. Artık insanların ortak özelliği: "BEN her şeyi bilirim".

Alıntı abeciMotoru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ancak trafikte makyaj yapanlar da oluyor işte onlar bana denk gelmesin
    İki kulağında birden kulaklıkla müzik dinleyen bir kadın, arabasıyla eziyordu bir keresinde beni... En gıcığı da, "Ne var be!!!" tarzı cevaplar... Sanırım, erkekte bunu görünce, hödük diyip geçmek kolay da, kadın olunca insanı rahatsız ediyor...
    Bir de şu bağyan sözcüğü yok mu? Bay - bayan; erkek - kadın, v.s...
    Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
    Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...

Motosikleti
    Açıkçası bay bayan fark etmez ister motor ister başka bir araç olsun, herkesin pür dikkat kullanması lazım bence... Kendinize güvenebilirsiniz ama her an ne yapacağı belli olmayan bir sürücüye denk gelebilirsiniz...

Bu arada ben herşeyi bilmiyorum, öğrenmenin yaşı yok, beynimizin sınırı sonu yok, yeter ki öğrenmek anlamak isteyelim, bir de kapasitemiz olsun...

Motosikleti
    Alıntı sodalimon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslında, çok düzgün araç kullanan bayanlar da gördüm geçmişte. Sanırım temel eğitimle ilgili, konu. Tabii eğitim alma gereği duyulursa. Çağ değişti, ego çağına girdik sanki. Artık insanların ortak özelliği: "BEN her şeyi bilirim".

İki kulağında birden kulaklıkla müzik dinleyen bir kadın, arabasıyla eziyordu bir keresinde beni... En gıcığı da, "Ne var be!!!" tarzı cevaplar... Sanırım, erkekte bunu görünce, hödük diyip geçmek kolay da, kadın olunca insanı rahatsız ediyor...
    Bir de şu bağyan sözcüğü yok mu? Bay - bayan; erkek - kadın, v.s...
    Katılıyorum, motorsiklet olayını ne var bunda ya deyip bisikletmişcesine muamele edenler var. muhattap olmuyorum.
    Özellikle bu tarz bir ukala yaklaşım öttürür insanı, yazık tabi napıcan, tatmin olmak istemiş deyip geçiyorum.

O kadın yada erkek sürücü dediğim gibi gayri ciddi tavırlarla karambole sokarsa trafiği ve beni çok kötü kontrolden çıkıyorum bu iyi değil ama malesef böyle.

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kadın sürücülerin yakınından sadece dönüş veya duraksamak için yer olmayan düz yollarda veya kilitlenmiş trafikte geçerim.
    Nasıl kullanıyorsa kullansın, bunu test etmeye hiç gerek yok bence. Akıllara zarar şeyler gördüm, yaşadım

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:33 ----------

Alıntı Emodog adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benimde o çevrede ev tutmam lazım Her gün bayraklı-buca yapmak zor oluyor
    Hayat Bornovada. Bornovada düşünürsen çok yakın tanıdıklarım var :D
    g@rfield bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha S10
    Açıkçası bay bayan fark etmez ister motor ister başka bir araç olsun, herkesin pür dikkat kullanması lazım bence... Kendinize güvenebilirsiniz ama her an ne yapacağı belli olmayan bir sürücüye denk gelebilirsiniz...

Bu arada ben herşeyi bilmiyorum, öğrenmenin yaşı yok, beynimizin sınırı sonu yok, yeter ki öğrenmek anlamak isteyelim, bir de kapasitemiz olsun...
    Sizi kastetmemiştim. Kadınları da kastetmemiştim. Yanlış ifadelendirdim sanırım, özür dilerim...
    Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
    Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...

Motosikleti
    Alıntı sodalimon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizi kastetmemiştim. Kadınları da kastetmemiştim. Yanlış ifadelendirdim sanırım, özür dilerim...
    Alakası yok, üstüme alındığım için demedim... Bu herkes için geçerli diye düşünüyorum... Kadın erkek, yaşlı genç, farketmez...
    Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...

Emodog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DL-1000 V-STROM
    Alıntı BatuhanK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kadın sürücülerin yakınından sadece dönüş veya duraksamak için yer olmayan düz yollarda veya kilitlenmiş trafikte geçerim.
    Nasıl kullanıyorsa kullansın, bunu test etmeye hiç gerek yok bence. Akıllara zarar şeyler gördüm, yaşadım

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:33 ----------

Hayat Bornovada. Bornovada düşünürsen çok yakın tanıdıklarım var :D
    hayat bornova'da olunca her gün 40 km yazıyor :D hali ile öğrenci adamın beli büklüyor ve sağda solda yiyeceği parası kalmıyor KOL'cu BATU :D
    g@rfield bunu beğendi.
    Sür gari

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    0 alana kadar kırmaya veya yaptirmaya devam :D

rahmi34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015Yamaha Mt 09 Abs
    p.tesi sabah 10 gibi yola çıkıyorum. istanbul - izmir. bekle beni izmir cbf im le geliyorumm

jemalizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 125 ST
    Hocam ben 2+1 evde oturuyorum Toki evlerinde 250 tl senin seçtiğin semt önemli buna göre 2+1 oturulacak bir evi göztepe yakınlarında da bulabilirsin yeşilyurt taraflarında da

Bu arada aranıza yeni katıldım, İzmir'den selamlar herkese..izmir içi ve çevre yakın il/ilçelere yapılacak olan keyfi gezmelere katılabilirim, burayı takip ediyorum

Motosikleti
    Yamaha S10
    Alıntı jemalizm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam ben 2+1 evde oturuyorum Toki evlerinde 250 tl senin seçtiğin semt önemli buna göre 2+1 oturulacak bir evi göztepe yakınlarında da bulabilirsin yeşilyurt taraflarında da

Bu arada aranıza yeni katıldım, İzmir'den selamlar herkese..izmir içi ve çevre yakın il/ilçelere yapılacak olan keyfi gezmelere katılabilirim, burayı takip ediyorum
    Hoş geldin İzmir'e...

kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    Merhaba beyler afyondaydım 3 aydır iş dolayısıyla şimdi firmanın izmir şubesine geçtim 5 gündür burdayım. Kredi durumlarını ayarladım haftaya ybr 125 almayı düşünüyorum artık scooterı değiştirmek istiyorum. Maddi durumumda buna el veriyor. Titreşim olmaması ve markası fiyatı etkili oldu benim için. Siz ne dersiniz izmirde baya bi gördüm zaten

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı jemalizm adlı üyeden alıntı Mesajı göster

2+1 ve 250 TL süper Neresinde oturuyorsun İzmirin
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    Şöyle bir Seferhisar yapasım geliyor

İşten izin ayarlıyımda kaçayım .

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Herkese merhaba..
    Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)

Bu Konudaki Etiketler