Herkeslere İYİ BAYRAMLAR.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
izmir mt ailesi herkesin ramazan bayramı kutlu olsun iyi bayramlar.
Tüm MT ailesine iyi bayramlar diliyorum arkadaşlar...
Kazasız belasız, nice bayramlara...
Bütün Izmit Mt ailesinin Ramazan Bayrami Mübarek olsun
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Sakarya festivaline gidecek var mı ?
"I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen
Herkeze selam; sonunda epeydir gözükmesemde şuracıktan bir selam vereyim dedim
Değerli dostlarım hayırlısıyla benim emaktarı bir kaç gün içinde satlığa çıkaracağım. Nasipse yarın işlemler tamamlandığında yeni motoruma kavuşuyorum. Bundan sonra uzun bir müddet Kawasaki VN800 Vulcan Chopper motorumla yollardayım.
---------- Post added at 20:05 ---------- Previous post was at 20:02 ----------
Beni tanıyan tüm dostlarıma arkadaşlarıma ve aranıza yeni katılan arkadaşlarıma Antalya'dan kucak dolusu sevgiler saygılar. Hayırlısıyla Eylül ayının 27-28-29 unda Türk Chopper CCCFEST Uluslar arası motosiklet festivalinde İzmir-FOÇA Hanedan Tatil Köyünde görüşmek üzere.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
izmir özlemim depreşti
Bostanlıya giden gele varmı son haberler nasıl yoğunluk nerelerde yeni açılan mekanlar var mı Delrey'in bu yaz ki cirosu ne olmuştur
İstanbula geleli 3 aya giriyoruz ama genede bi izmir hasreti var sönmeyen.
Selamlar
Heheh Daha dün gece Bostanlı'daydım. Bildiğin; cehennem gibi sıcak, leş gibi kalabalık Bostanlı işte... (P)istanbul'da yabancı gelecek bir durum yok ;) Gideceğin her sahil kenarı mekan Bostanlı gibidir (ama bu kadar sıcak değildir).
Ben İstanbul'u bırakıp döndüm, şimdi pişmanım. Sakın hasrete kanma dostum...
Şimdi zaten burası da kalabalık, bi de adamı doğduğu memkeletinden soğuttu bu deprem kaçağı İstanbul göçmenleri :|
abi ben burada bostanlı havası yakalayamadım ev bakırköy sahile de yakın ama
İstanbulun tabiki manzarası şehri tarihi ama bi üsküdara gidip kız kulesinin karşısında oturdum çok güzeldi oralar
Eski (P)istanbullu olarak sen en çok neyi özledin
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Günaydın
Mesajını okurken daha, "İstanbul'un tabii ki manzarası..." sözüne geldiğimde gözümün önüne, yazın Üsküdar'da oturup çayını yudumlarken Saray Burnu'nda güneşin batışını izlemek gelmişti. Bir de kız kulesinden İstanbul'u izlemeyi özledim...
Her ne kadar doğma büyüme Bostanlı çocuğu olsam da babam da Üsküdarlı olduğu için sanırım bi parça içimde kalıyor (p)İstanbul sevdası...
Sanırım; iki şehir, biri touring diğeri enduro iki motor gibi. Ya da iki metres gibi İnsan seçemiyor (Türkçe'siyle; İzmir köyünde iş - kariyer fos...)
Bu arada Bakırköy nispeten ortalama üstü güzel mekandır. Ümraniye'de yaşamaktan "oldukça" iyi olacağı kanaatindeyim ;)
Off bi yerden bi yere giderken İstanbul çilesi geldi şimdi de gözümün önüne... Neyse, iş başı vakti :D
Hop iyi akşamlar
bende iş için buradayım
Düşündürmüyor değil izmir hasreti ama alışmak lazım buraya üsküdara kabataştan feribotla geçtim bende kız kulesinin arkasında güneş batırdım gerçekten fenaydı
ama yalan yok İzmirde olsaydım istanbul aklımın ucundan geçmezdi
Merhaba İzmir'li dostlar! herkese benden bir sıcak selam ve iyi dileklerimle hoş sürüşler!
Ben halil, Karşıyaka'dan, tekrar görüşelim..
Zafer bayramınızı şimdiden kutlarım
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Merhaba , Fuara gidecek varsa toplaşıp gidelim MT olarak gelen var mı Abiler ?
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)