yücel abi karavanla gitcekmiş gibi konuşmuşsun.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/999694_10201018009324212_1689494952_n.jpg
Çalışıyorum size iyi yolculuklar.
Emekli olamadık gitti bee ) neyse daha yaş 31 , 29 sene kaldı yaşadığım süreden az kaldı ))
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Yücel abi ben ayarlayabilirsem 15 i sabah düşünüyorum 16 sı akşamüzeride dönmeyi planlıyorum.işlerden dolayı vaktim yok henüz kesin degil ama olursa o şekilde düşünüyorum.
Selamlar gençler tanıdığınız bildiğiniz arkadaşınızda yada tanıdığınızda satılık HONDA DEAUVİLLE 700 NT yada SUZUKI DL 650 varsa bana burdan mesaj atarsa sevinirim kazalı boyalı taklalı motor almam bilirsiniz Fazer satılık haberiniz olsun cbf istemeyin vermem ) haber bekliyorum sevgiler herkese.
Merhaba arkadaşlar. İzmir'i bilen arkadaşların bilgisine ihtiyacım var. 125 cc motosikletimi mersin taraflarına götürmek istiyorum. Nakliye kamyoncu, tanıdık vs. bilen varsa yardımcı olabilir misiniz? Öneriniz ne olur??? veya daha önceden böyle bir işe kalkışan varsa yöntemini söylerse fena olmaz.
azkaldı az. yaş 32 28 senem var nedir ki 28 sene
Malulen oluruz gibi geliyor ama neyse .
Mt yalaği kullanan yada motorunda sticker ı yapışık olan yok galiba. işyerin yol üstünde akşama kadar yüzlerce motosiklet geçiyor önümden hiç görmedim
Abiler kardeşler herkese selamlar. iki üç gün içinde İzmir'den Mersin istikametinde yolculuk yapacak olan var mı? Birlikte gitmek daha keyifli olacaktır. Bunu takıldığım diğer konulara da yayacağım...
selam aranıza yeni katıldım küçükyalıdan ybr125 motorum kazasız sürüşler. .
HAFTA İÇİ SABAH 7 İLE 10 ARASI MUSAIT OLAN ARKADAS VARSA BİR ÇEŞME TURU YAPICAK ARKADAS HABERLEŞELİMMM
hoşgeldin.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
genelde perşembeleri kendime ayırıyorum. diğer günler zaten işteyiz. işyeri cumhuriyet meydanında. buralardan geçersen beklerim çayımı içmeye, işbankası kordon şubesi.
bende dukanı yaz dolayısı ıle sabah 10 11 gıbı acıyorum aksamda 8 9 gıbı kapatıyorum sız ne zaman ok dersenız o saatler dısında herdaım cıkarım musaıtım yanı.. maksat tanısmıs oluruz
Arkadaşım 125 cc ile o yol yorar adamı. Sana tavsiyem otobüs firmaları ile götürmen. Her otobüse sığarmı motorun bilmem ama yine de bir dene derim. En azından hem motorun güvenli gider hem de kendin yorulmadan gidersin.
ps: Sanırım izmir mt bu yüzden kan kaybediyor. adam soru sormuş kimse ciddiye alıp cevaplama ihtiyacı duymamış.....
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)