Arkadalar bugun İzmir de cbr 250 baktim Erkam Kartal die bi arkadasin motor yeni kasa siyah motoru bilen varmi arkadaslar??
Arkadalar bugun İzmir de cbr 250 baktim Erkam Kartal die bi arkadasin motor yeni kasa siyah motoru bilen varmi arkadaslar??
Iyi aksamlar IZMIR MT
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
İyi aksamlar izmir mt, aranızda yenıyım etkinliklere katılmak ısterım yada toplantı türü bulusmalar hangi zaman diliminde oluyor.
IZMIR MT ye hosgeldin, Hayirliolsun
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Tesekkürler ege yelı hosbukduk
Iyi aksamlar IZMIR MT
iyi geceler ege yeliii
Herkese iyi haftalar...
A blessing with the hands
Günaydin IZMIR MT
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
herkese merhabaa ben yeni kayıt oldum arkadaslar simdiden merhaba demek istedim hepinize iyi keyifli bir yaz mevsimi diliyorum
Hayat ßize hiç YeşiL ışık Yakmadı,
OLsun Zaten ßizde Kırmızı Işıkta hiç durmadık . ;)
hoşgeldiniz
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Aramiza Hosgeldin
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Arkadalar bugun İzmir de cbr 250 baktim Erkam Kartal die bi arkadasin motor yeni kasa siyah motoru bilen varmi arkadaslar?
kardeşim o motoru bilmiyorum fakat bir abimizde 2011 var satıyorsa istersen konuşup buradan sana bilgi vereyim
Havalar guzel yollarda görüşürüz
Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiler..
Herkese selamlar..
Bu yil 4 yarış izmirde haberiniz olsun
Motokurt Ağbicim. Nereden dönüyordun pazar günü ?
İstemez vaadetmeyin cenneti bize, dünya cennet olacak ellerimizle, alınterimizle.
İzmir Mt , herkese merhabalar
Aklımda danışmak için bir konu var ve en uygun yerin burası olduğunu düşündüm, yeni bir başlık açıp karmaşa yaratmaktansa .
Şöyle ki , Nisan ayının son birkaç günü ufak bir Ege turu planım var .
Kız arkadaşım ile birlikte Gümüldür'de konaklamayı düşünüyoruz 1-2 gece .
Acaba Gümüldür için önerebileceğiniz bir hotel , pansiyon vb. konaklama mekanı var mıdır ?
Önerilerinizi dikkat ile bekliyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum .
Herkese iyi sürüşler
"Sağlığında nice ehli hünerin,bir tutam tuz bile katmaz iken aşına,öldürüp evvel onu açlıktan, sonra bir türbe dikerler başına."
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)