Neden usuyelim ki kislik ekipmanlarimiz full
Neden usuyelim ki kislik ekipmanlarimiz full
Selamlar uzun sure ihmal ettim burayi ama yeni motoru alabilirsem bol bol suruslere istirak etmek istiyorum
Hava soğuk ama yine de zevkli bir tur olmuş...paylaşım için teşekkürer
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Bugun bir bostanli urla yaptim bildigin usudum (: termal iclik falan bir yere kadar
Sinüzüt romatizma vb.nedenlerle korkudan 3 aydır motsiklete binmiyorum.İnsanın yaşı ilerleyince sağlığın kıymeti daha çok anlaşılıyor.
Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...
Katiliyorum o ruzgar bir yerden giriyor. Deri ekipman en guzeli. Onumuzdeki sezona goretex pantolondan coraba kadar duzecegim (;
Hafta arası bir bozdağ gezisi yapmak isteyen varmı?Kar sezonu kapanıyor artık
Katilmak isterim ama ne motora ne ekipmanlarima guvenemiyorum
120 km kadar var sanırım, ekipman meselesi bende de sıkıntı gibi yani korumalıklar var ama soğuk için iyi önlem almak lazım, günü uyarsa teker çevirmeyi istiyorum
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Salı gunü nasıl olur , sonrasında hava sıcaklıklar i düşüyor , birde bilmediğim icin soruyorum , kaç gibi çıkılır kaç gibi dönülür
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Tüm arkadaşlara günaydın ve iyi bir hafta dilerim.
Dün hava çok süperdi...tam motosiklet havası ve be uzun zamandan bu yana tekrar motosikletimin keyfini sürebildim Balıklıova'ya gittim ancak yollar çok kalabalıktı.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
güzel ve kalabalık bir fuardı..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)