hakkat yahu, geçen gün otelde tost yerken pazar çalışıorum demedin mi :D
gezi değilde. küçük parka kadar gitsek bana yetebilir
hyosung gv 250
merhabalar,
Valla ben de özlüyorum sizleri ancak sizlerin toplandığı akşamlar ben pek müsait olmuyorum. Ancak Cuma akşamları kordon ya da Kır kahcesine gitmek nasip oluyor.
Şirke içi deprtman değişikliği yaptım ve geçen yıl Eylülden bu yana sürekli yurt içi seyahatteyim.
Bakalım, belki ilerki zamanlarda tekrar görüşmek nasip olur.
şimdilik iyi akşamlar ve kendinize iyi bakın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
Merhaba Hasan...umarım son görüştüğümüzden bu yana iyisindir?
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Nerdesiniz yahu kimseler yok yoksa yağmuramı yakalandınız.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
İyiyim cok sukur abi, mustafa abinin orda da denk gelemiyoruz senin bu yeni is baya bi calistiriyor seni evdekilere slm
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:35 ----------
Hadi bakalim sali carsamba yagmur gozukmuyor yagmurdan motosikletimi kullanamiyorum dyenlere duyurulur
24 yıldır İzmir'deyim böyle sürekli yağan yağmuru hiç görmedim Bizim evin burada cadde bildiğin yeni bir dere oluştu (Bornova). Motoruda geçen hafta aldım, park ettim yağmurlar başladı, yarın işallah yağmazsa direk motorun üstündeyim Selamlar herkese...
Cuma akşamı gelebilen saat 20,00 den sonra küçükpark köşem kafeye gelsin,büyük ihtimalle orada oluruz.
Orda oluruz yeğen merak etme sen mekan benim bikere naber şakirrrrr
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Artık yeni başka yerler keşfedin offf yaaaa sizin yüzünüzden yinesevgililer günüm yalnız geçti. Yaaa artık içerisinde bolca hanımlarında yer aldığı kafeler seçsenize
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Spil dağına yolculuk başlıyor
Manisanın dağdan kuşbakışı görünümü
Sisle birlikte yağış da başladı
Burası seyir yeri,güzel havada manisa manzarası güzel olurdu,ancak yoğun sis var
Çıkmaya devam ediyorum,
yaklaşık 1000 mt irtifadayım,yavaş yavaş kar başlıyor
Atalanına geldim.yaklaşık 1200 mt
Yolda bir grup yılkı atına rastladım ama ben durunca çoğu kaçtı ancak birinin resmini çekebildim
Artık dönüşe geçiyorum hava iiyice soğudu
bornova küçükparktayız. gelmek isteyen mt üyelerini küçükpark sevgi yolu köşem cafeye bekleriz.
Yücel abi der ki: " biz tatlı su motorcusu değiliz"
yücel abi yalnız mı gittin? 2. bir kask var motorda
bide transalp ile gitsen daha rahat olmazmıydı :D
Bu tür yerlere büyük motorla grup gitmek gerekir,büyük motorla bir kaydırıp altında kalsan,biri görüp çıkarana kadar donup gider insan.
Bu yüzden küçük hafif motor bu tür geziler için ideal,özellikle kros motor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------
Çift kask olmasının nedeni,bir gezide düşüp kaskın camını kırmıştım,eve gelene kadar yüzüme felç geliyordu az daha,bu yüzden bu tür gezilerde yedek kask camı şart,yoksa yedek kask almakta büyük fayda var.
Her zaman ki gibi emegine saglik abi de gitmeden once bi haber eylesen bizde gelsek beraber donsak
adam düşünceli adam kardeşim. başkaları da üşüsün istemiyor.
Yücel abi güzel soğuk harika bir gezi olmuş
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)