Bornovada bulustuk
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
ellerine sağlık EGEYELİ arkadaşım güzel bir gündü
Arkadaşlar bugün ufak bir turlama yapmak isteyen var mı ?
Hosgeldin kazasiz sürüsler diliyoruz
Arkadaşlar merhaba,
İzmir'de kullanıcıların kendi kiraladıkları, ufak-tefek bakımlarını yaptıkları bir yer var mı ? Veya içinizde "ne güzel olurdu böyle bir yer olsaydı, ufak ufak uğraşırdık motorla" diyeniniz var mı ?
"I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen
böyle bir yerimiz yok fakat çok sevdiğimiz bizden birisi Serkan kardeşimizin tamirhanesi var Bornova da kendi yerimiz gibi girer çıkarız çayımızı demleyip motorsikletlerimizi mıncıklarız
"I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen
Günaydınlar İZMİR-MT; Hepinize sağlıklı,mutlu,huzurlu,neşeli, kazasız belasız bir gün geçirmenizi diliyorum.Gününüz aydın neşeniz bol sağlığınız daim olsun.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için mekanıma hepinizi beklerim buyrun gelin tükkan sizin Ayrıca APRİLİA nın işi bitsin buraya boy boy resimlerini eklicem görceksiniz sizzz
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Uploaded with ImageShack.usArkadaşlar kontenjanım mı doldu bilmiyorum başka fotoğraf yükleyemedim motokurt
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Kaynaklarda güzel bir pazar gectii, keske bütün resimleride koyabilseydin, yinede eline saglik MOTOKURT Abim
ha bu arada bütün IZMIR MT ye duyuru, her pazar günleri Kaynaklarda motorcular orada zamani olan gelsin ortam güzel
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
motokurt bıktık senin şu kurdundan da yahu,site senin yüzünden çok poponu tanıyor,yeter yaaa dönme şu arkanı ,sırf bu yüzden seninle geziye gelmeyeceğim artık
Benim bu kurt um birilerine niye batıyor pek anlamıyorum..! Her milletin bir mitoolojisi ve hayvanlardanda birer sembolü vardır.. Bunlardan bir kaçtane örnek verecek olursak... Amerikanın " Beyaz kafalı Deniz kartalı" Rusların "Beyaz Ayı " Japonların "Ejderha" Almanların "Çift kafalı kartal" Avusturalyalıların kanguri" dir.. Türklerin senbolüde bozkurt tur... İstesenizde, istemesenizde, kabul etsenizde etmesenizde bu böyledir... Ben sırtıma Amerikanın sembolü deniz kartalını veya rusların sembolü beyaz ayıyı koysam kimseye batmaz.. Ne hikmetse bir Türk olarak Türklüğün sembolünü koyduğumuz zaman birilerine batıyor .. Batan kişiler yunanlı ,Ermeni falan olsa anlıyacağım .. Ama bazı Türklere niye batıyor inanın anlıyamıyorum.... Bu Bozkurt kendini Türk hisseden herkesin ortak değeri ve sembolüdür (Hiç bir siyasi görüşünde tapulu malı değildir) Not : Benim tanınma gibi bir endişem yok ,ayrıyeten benle gezilere gelende sağ olsun gelmeyende"
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)