Güzel olmus eline saglik
ERHAN ABICIM
Güzel olmus eline saglik
ERHAN ABICIM
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
güzel arkadaşlarla güzel bir gündü
Tum izmir mt ailesinin yeni yilini kutlarim . Yeni yilda bol kazanc saglik ve bol benzin sizinle olsun
Mutlu yıllar.Nice senelere.Tekeriniz düz bassın
Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...
Bütün Izmir MT arkadaslarin yilbasini kutlar saglik dolu kazasiz belasiz sürüsler dilerim
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
tüm mt üyelerinin, Türk milletinin , Müslüman aleminin yeni yılını kutlar sağlıklı, başarılı, şanslı ve mutlu nice nice yılllar dilerim
merhaba arkadaşlar herkezin yeni yılını kutlar kazasız belasız sürüşler dilerim. ben forum da yeniyim st kanuni gt 250 r almak istiyorum sıfır olarak izmirde nerden alırım yardımcı olursanız sevinirim..
Herkesin yeni yılını kutlarım,hayırlara vesile olması dileğiyle..
Nice mutlu yıllara.
Gtr 250 sifir parasina 2. El bile alsan ninja almani tavsiye ederim 2. Elde deger kaybindan tut konforun saglamligina hatta hiZ konusunda bile daha verimli olacaktir
ninja 250r itici geliyor ve ayrıca araştırdığım kadarıyla servis ağıda kötü gt 250 r ise her ne kadar ikinci elde zarara uğratıcaksada hız, görüntü servis parca bakımında denenicek bir motor şahsi görüşüm.
Hiz mi? ))
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------
Servis agi hakkinda duyncelerin yanlis . 2 gun once kanuni gtr yi satan bayi ariyordun. ! Merak etme bakim haricinde arizadan servise geleni girmedim parcalari pahalidir derler kanuni nin parcalari cok ucuzdur cook tabi bir de bulma meselesi var Daha iri durusu konusunda haklisin . Bu da venim sahsi dusuncem ve tecrubelerim,
KAPTANHASAN... kanuni bayi izmir de cok var benim arkadaşlardan yardım istememin nedeni bu motoru hangi bayi satmakta izmir de bu motoru kullananlar nerden alıyor yardım cı olmaları ricasında bulundum sağolun sizde düşüncelerinizi benimle paylaştınız ninja 250r değilde ninja 300 olmuş olsaydı hiç hayır demezdim kavaya bulaşırdım ama 250r kasası bana hitap etmiyor kalitesi zaten dünyaca duyulmuş kavanın yanlız ninja 300 ise sipariş üzerine geliyor ve 7100 auro yaklaşık 17 bin tl bu fiyatada kimse bendeğil kimse almaz motor zevk işi vitesli motor olarak ilk kullancağım motor olcak cok titizim ve dikkatliyim kaza yapmam demem illa ki yapcam yanlız bu motor benim gözümde alınıcak motor 2013 model almayı düşünüyorum yeni kasa.
kanuni servisinden nasil bi beklentiniz var bilmiyorum fakat ilk motosiklet icin gtr 250 doğru bir tercih olmaz. Aldiniz diyelim, buyrun yedek parça fiyatlari : satis.kanuni.com.tr/ypproduct.aspx
Evet.
Sinyaller dişinda akliniza gelecek bir çok yedek parçada daha ucuzdur.
O şase, oturuş pozisyonu ve suspansiyonlari ile gtr baslangic motoru olmaz. Binilir elbette, bir sekilde kullanilir da... Ama ne kadar motosikleti öğretebilir, hatalari tölere edebilir bunu da düşünmek gerek.
merhabalar bende aranıza urladan katılıyorum. size bi sorum olucak yeni motosiklet almayı düşünüyorum. suziki inazuma ilgimi çekmeye başladı bir bilginiz varsa paylaşabilirseniz sevinirim
İyi akşamlar arkadaşlar böyle bir alman kaşık şakası gördünüzmü
umarım beğenmişsinizdir
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)