Geçenlerde Gaziemir'de verilen teorik eğitimi unutup kaçırdım. Kısmet olursa yarın İkarus Motor'da verilecek eğitime gitmek istiyorum. Umarım bir dahaki sefer aranıza katılabilirim.
İkarus Motor ? Eğitim Saati ? Adres ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------
Ben neden kaçırıyorum bu haberleri
ikarus motorda benim arkadaşım çalışıyordu onur duman. ıkarus motorda egitimmi verilicekmiş yarın ?
Adres & saat bilgisi paylaşılmazsa yarın ki eğitim de kaçırdık
İZMOK yeleğini hak etmiş eğitimini almış sevgili kardeşim kesinlikle katılıyorum ; ( Eğitim şart) Hocalar istatistik bilgileri ,tecrübeleri ,pratik uygulamaları sürücüye verdikten sonra özellikle sürücünün " ben oldum " havasına girmemesi gerektiğini, motorun üzerinde olduğun müddetçe öğrenilecek çok şeyin olduğunun altını çizerler... gerisi sürücünün idrak ve uygulama yeteneğine kalmış ... Bende şöyle diyorum " Her yol bilinmezin başlangıcıdır " Bilgi,tecrübe taşımak için değil kullanmak, yararlanmak için edinilir sürüş hakkındaki bilgilerini aklında taşıma kullan........
... Tabii senin çok iyi bir eğitim aldığını ve bilgini son limitlerine kadar kullandığınında altını çizerim...
...
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Arkadaşlar şu başlık sanırım.Umarım eğitim yararlı olur.14 aralıkta ikarus motordaki teori eğitimi..saat 19.30 da başlayıp yaklaşık 4 saat sürüyormuş..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...an-yerler.html
Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...
ıkarusun egitimi ile bizim teras cafe buluşması çakışıyor saatler hayda
teras cafeye tek gelen benmiyim yokmu başka gelicekler ?
hani ya izmir mt toplantı istiyordu, gezi istiyordu. yapılan basit bir buluşmaya bile 2 yeni arkadaş dışında kimse katılmadı. demek ki buluşma ve gezi isteyen arkadaşlara güvenip yola çıksak yarı yolda bırakacaklar bizleri....
En güzelini yapmışsın hyo binilecek motosiklet Ne almayi düşünüyodun?
bi degisiklik olmaz ise bende bulusmalara 7 aydan itibaren katilabilirim.
bu konuda çok araştırmam oldu çok uzun konuşulacak bir konu benim için ama kısaca tek nedenimi belirtiyorum her zaman. yazın uzun yol yapma hevesim oldugundan 600lük makina beni benzinden dolayı etkiliyecektir . kafamda karadeniz gezisi bile var kendimde rizeliyim . alıcagım motor kawasaki er -6f idi fakat vaz geçtim şimdilik hyoya devam seneye belki er-6f olabilir
Kış dönemi gezi olsun, toplantı olsun bence zor oluyor... Baharda hareketlenir inşallah...
Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...
cc büyüdükçe km hesaplari daha cok yapiliyor ister istemez. Hele karadeniz gezisi :O
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)