Otoban güzelde ya köy yolları ora için söyledim zaten
Otoban güzelde ya köy yolları ora için söyledim zaten
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Herkese merhaba. Bir süredir GV250 başlığını takip ediyordum. Bugün burayı keşfettim. Haliyle pek araştıran biri değilim. Açıkçası MT ana sayfa da çok güzelmiş
Neyse, bir İzmir'li olarak merhaba demek istedim. Bir kaç sayfa inceleme fırsatım oldu, güzel dostluklar oluşmuş, birlikte geziler yapılıyor anladığım kadarıyla. İnşallah fırsatım olursa bir gün ben de gezilerinize katılmak isterim. Hepinize iyi günler diliyorum. Kazasız belasız sürüşler..
bu haftaki buluşmalarımızdan bir kaç kare
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:19 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:23 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:25 ----------
Emre'yi de özlemişiz, güzel bi sohbet oldu.
sağol devrim abi çok iyi çıkmış
ya arkadaşlar yarın için bi gezi yapsakmı acaba güzel havaların son günlerini yaşarken olmazmı sizce ?
Onur kimse cevap yazmayınca bir mesaj atayım istedim çok güzel bir fikir fakat şimdiye kadar bireysel turlar dışında topluca izmir grubunda bir düzenli toplanti vs olduğunu görmedim. Ben daha yeni sayılırım foruma. Ancak sanki bu tip organizasyonlara katılmak için izmirde bir motor kulübüne üye olmak gerekiyor.
Kulüplere baktığımda ise genelde yüksek cc li motorlar üyeleri yani zaten chopper lara özel bir kulüpte scooter benim işim ne Almazlar zaten .
Yakinda Scooter özel bir kulüp kurma çalışmalarıma başlarsam hiç şaşırmam izmirde
Gercekten bugun birseyler planlansa guzel olur
İzmir'in nerelerinde motor kulüpleri var arkadaşlar ?
bugun gundogdu meydanında 'farkındamısın' motosıklet turu olacak saat 13.30 da bır planın yoksa oraya gel bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------
bugun gundogdu meydanında 'farkındamısın' motosıklet turu olacak saat 13.30 da bır planın yoksa oraya gel bence JamesDeen
Selam Mehmet bu bilgiye nasil ulaştın . Sormamın sebebi ben sadece bu foruma üyeyim izmirli olarak ve her nedense burdan ancak organizasyon bittiğinde resimlerini görebiliyorum veya lütfen üstüne alma sana teşekkürler , organizasyona 1 2 saat kala haberimiz oluyor o zamanda bilgisayarın değil motorun Başında oluyorum Yani bana pek güncel gelmedi bizim buralar
Ben hiç bir motorsiklet kulübüne üye değilim , olmammı gerekiyor karar veriş de değiim aslında . Eşim çok sevdiği için gezmeyi , artık yoldan geçenlerle selamlaşmalla yetiniyoruz. Sanirim baziarladaşlar bu orgaizasonları facebook tan taip ediyor o da bizde yok :(
Motor klüplerine üye olmak sorun değil,esas olan devamını getirebilmek.İyi bir gezi yapayım desen 200 km,büyük motorla en az 60 tl benzin yakarsın,yedim içtim desen 100tl.Bu harcamayı aynı anda yapacak bir grubu toplamak kolay olmuyor,bu yüzden geziler bireyselleşti,herkes gezileri iki yada üç kişiyle yapmaya başladı,küçük cc li motosiklet grubu kurma fikrin çok güzel,bu benzin fiyatlarıyla büyük motor gezileri yapmak kolay değil...
Uploaded with ImageShack.us Ege yeli, kabataşlı,motokurt kaynaklar buluşması
---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 23:17 ----------
Uploaded with ImageShack.us Ben haritayı çıkarıp incelemeye başlayınca , Kabataşlı ; motokurt ,yine haritayı meydana çıkardı anlaşılan uzun yol göründü deyince bende ben her zaman hazırım ,bende motorun padişahı var basınca anında 160 km yapan , km dede 180 krş yakan CBR 250 R Aklınızda bulunsun arkadaş dedim Tabii herkez benim gibi değil , transalp gibi fazla yakan motor sahipleri bir yere gideceği zaman on kere hesap kitap yapmak zorunda . helede tekaüt se sen düşün....
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
vayy erhan abi kızdırmışsın yine yücel abiyi bak transalpliler çogaldı..
Ümit,ben motokurta laf anlatamadım,sen dahil bütün arkadaşlar büyük motor aldı,motokurtu severim,ama altındaki motorla peşimizden gelecem diye kendinide motoruda yırtıyor,limitlerini zorluyor,Allah muhafaza bir gün biryerden uçup gidecek diye ödüm kopuyor.Biz söylüyoruz ama bir de sen söyle de gitsin kendine adam gibi bir motor alsın
Yücel abiciğim sen küçük cc li abilerimizle neden böyle konuşuyorsun yazık ama dimi onlarında sağdan sağdan, yavaş yavaş gitmeye hakları var. Varsın bizimkiler fazla yaksın biz ileride onları bekleyip çayımızı içer, birde üzerine keyf kahvesi içeriz onlar ancak gelmiş olur
okadar da ezmeyin canım küçük cc lileri :D :D
Küçük cc ler 150 den başlıyor sanırım
Selam arkadaslaslar, bunlardarda Motokurt abinin resimlerinin devami Izmir Kaynaklara giderken
Bendende bukadar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)