Teşekkürler , hoşbulduk
Düzenli toplantılarınız oluyor mu acaba ?
Trafiğe çıkmaya tam anlamıyla kendimi hazır hissettiğimde katılmak isterim
Öncelikle Zafer Bayramımız kutlu olsun. Bende aranıza yeni motosikletimle katılmış bulunmaktayım. Etkinliklerde ve toplantılarda aranızda bulunmak isterim iyi akşamlar diliyorum
Hoşgeldiniz.
Etkinlik ve toplantı konusuna gelince , şu sıralar gerek havanın sıcaklığı gerekse insanların tatil keyfi yapmasından dolayı pek buluşma olmuyor. Sanırım bir ay sonra buluşmalar kaldığı yerden devam eder. Bu konuyla ilgili geniş bilgiyi moderatörümüz zamanı gelince yapacaktır.
Yüksek cc ye geçeceğimden motorumu satıyorum : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97813268/detay
hoşgeldiniz...
Arkadaşlar,havalar serinlemeye başladı,okullar da açılınca bizim geziler ve toplantılar da artar,sevgili moderatörümüz yakında büyük bir toplantı için başlık açar,o zaman yeni arkadaşlarlada tanışırız.Herkes motorunun bakımını şimdiden yapsın.
selam nasılsınız ne var ne yok hayat nasıl gidiyor....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
İzmirde bildiginiz motosiklet ekipmani satan yerleri yazarmisiniz millet
Ninja
barış motoru öneren arkadaşıma teşekkür ederim..
arkadaşlar izmirde 600lük racing kiralamak istiyorum varmı bi yer ? araştırdım bulamadım fakat bornavada var diye söylentıler duydum hiçte rastlamadım
Hocam bu kahramanlar fuarin arkasi mi oluyo motomax izmir diye gorunen yer sanirim tarif ettiginiz magaza, yarin is cikisi bir gideyim o tarafa tesekkur ederim..
Bu arada kiralayan yer varsa ben de kiralayabilirim..
Ninja
1-İzmir fuarında motosiklet&bisiklet için ayrı bir alan ayrılmış durumda. MT olarak buarada bir stand söz konusumudur?
2-Fuarda standları gezen ? Fotograf çeken yokmu?
3- Eğer giden var ise yorumlarını bekliyorum..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Bu sene fuara gittiğime gideceğime bin pişmanım.Her geçen sene daha da kötüleşiyor.
evet fuarda hişçbir hareket yok.
sadece custom chopperler güzel gerisi boş..
büyük firmaların hiçbirinin standı yok..
eğer benim gibi sırf motosiklet görmeye gidecekseniz hayal kırıklığına uğrarsınız.Sadece öz şanalın sym standı güzel üzerine gts evo,maxsym ve naked motorunun üzerinde 1 saatten fazla süre geçirdim,hayaller kurdum .
Sür gari
İzmir fuarındaki motosiklet standı fıss. Yazık olmuş, hiç yakışmamış maalesef fuara :(
Onur Cok haklisiniz bu sene gercekten motorlarin bulundugu ozel pavyon cok ama cok zayif. Hic bir firma stand acmamis. Her geçen sene daha kotu oluyor nedense. İzmir neden bu gibi konularda geri kaliyor cok uzuluyorum. Cesme gibi bir yazlik semte sahibiz yat fuari bile dogru durust olmuyor.
Kahramanlar daki ergul motora gelince bugun esim ve ben bir ziyaret ettik iyikide gitmisiz. Calisanlari olsun , sahibi ve esi olsun o kadar guler yuzlu o kadar iyi niyetlilerki gozum kapali aksesuar magazimi buldum diyebilirim.
Magazada motorla ilgili ne arasaniz bulabiliyorsunuz , kilitler & K&N performans parcalari cok begendik cok . Boyle guzel isletilen magazalar gormek , kask bakarken once kafanizin olcusunu alan profesyonel ekibe sahip olmak bence cok onemli .
İzmir grubunun ilk toplantisina isim elverirse mutlaka katilacagim.
Sevgiler
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)