Günaydın İzmir-MT; Hayırlı sabahlar, hayırlı Cumalar. Gününüz aydın neşeniz bol sağlığınız daim olsun.Depolarınız FULL olsun, tekeriniz düz bassın
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
[QUOTE=coolsoul;2661094]omer gecmis olsun kardesim acil sifalar dilerim hayirli aksamlar..[/QUOT
teşekkür ederim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------
Aramıza hoş geldiniz.Babanıza ALLAH dan acil şifalar dilerim.Gelmiş geçmiş olsun önce sağlık geziler nasıl olsa yapılır.
tesekkür ederim.
Herkese hayırlı cumalar bu akşam teras cafe toplantısı yok... tabiki gitmek isteyenleride engelleyen yok
Yozlaşmış gençlik demeden önce arkana bak be koca adam ne yaptın bu devlet bu memleket içinde sıranı savdın gençlere...
Erhan abi aman diyim Bu akşam buluşma yok,milet boş yere gitmesin
Tabi Caner in de dediği gibi,illa ki gidip çayımızı içicez diyene saygımız sonsuz
Haftaya buluşma yaparız artık
----
Ömer geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin..
----
Deniz bu sefer acemiliğine verdik,tamam hadi kabul Ama tekrar bu şekilde olursa bütün gruba çay ısmarlamak zorunda kalabilirsin Murat ve senin bir aylık maaşlar gidebilir,demedi deme
Geyik bir yana eline,netine sağlık
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
ayipsin tuncerim iceceginiz cay olsun o zaman haftaya gorusmek uzere
Günaydınnnn İzmir-MT; Amannn ALLAH 'ım cepte kuruş yok,depoda gram benzin yok,paketde tek sigara yok, ama ama çokkkkkkkk huzurlu ve mutluyummmmmmmm çokkkkk mutluyummmmmmmm
---------- Post added at 11:15 ---------- Previous post was at 10:50 ----------
Herkezzzz nerede yololaramı çıktınızda bizim haberimiz yokkkkkk
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
merhaba arkadaşlar, iki gündür bilgisayarı açmamıştım kaldığım yerden bütün yazılarınızı okudum, öncelikle hastalarımıza acil şifalar diler yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz demek isterim , amcanın bütün dileklerine amin dememek elde değil, hepinize güzel bir hafta sonu dilerim. ( bugün rodaj için Aydın otobanından Aydın çıkışına kadar 70 - 80 km süratle toplam 230 km gittim geldim )
teşekkür ederim, sayenizde oldu bu kadar ilgilenen olunsa birde motokurt tan fırça yeme korkusu olursa eeeee ne yaparsın
hayırdır abi motokurt abim korkutmuş seni.. galiba))
sevgili kardeşim fotoğraflar nerde ? fotoğrafları boşunamı çektik. Fotoğrafları yayınlasana! viraja girerken nerdeyse dizin yere sürecekti , senin gibi acemi dostlar başına .! bende h-arslaner i ben yetiştirdim diye havaya gireceğim ama sen zaten yetişmişsin ben sadece pratik yapmana vesile oldum sağ olsun bu gün ümit kardeşimizinde tecrübelerinden yararlandık senin tek sorunun sadece eksersiz tabii oda zamanla gidrilecek bir şey kısacası MT izmir bir çift motorcu daha kazandı haaa bu arada kabataşlıya takıldığım zaman kızıyor:cyclopsan artık galiba senin benden çekeceği var
---------- Post added at 00:42 ---------- Previous post was at 00:40 ----------
Birader ben asabi hocayımmm
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Beyler bugün saat 15:00 de foçaya gelmek isteyen buyursun gelsin biz 2 motor yola çıkıcağız Kalkışımız Bornova Hükümet Konağından olacak.Gezimize katılmak isteyen 554 629 23 26 Selim Vatan'a ulaşabilir.Aniden karar verdik kafasına esen varsa buyusun gelsin.
Herkese merhabalar motorum satılıktır sahibinden.com İlan No 63771293
sormak istediğiniz herşeyi yanıtlarım musteşembir 200 cc endurodur saygılar.
deprem oldu hisseden var mı? 5.0 büyüklüğünde
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)