DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
slm arkadaşlar
Eski ustasını pek tavsiye etmemişlerdi hatta gitme demişlerdi ama şi,mdi usta değişmiş denemeden birşey söylemek zor
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:56 ----------
Banaaaaaaa,bana yokmuuuuuu???
FUSUR-35
Bu arada geziye katılan ve yüzümüzü,gönlümüzü güldüren tüm dostlara teşekkür ederim
FUSUR-35
selaaammm ben geldiiimmm.. murat(takashi) yoğun çalıştığı için siteye girip gezileri ve toplantıları takip edemeyebiliyo.. ben takip edip murata ileticem.. harika bir geziydi.. organize eden ve katılan herkese teşekkürler.. inşallah başka gezilere de katılma imkanımız olur.. sizinle olmak çok güzel.. bende de fotolar var geziye ait.. işyerindeyim şuan.. akşam atmaya çalışıcam..
hoşbulduk devrim abi.. fotoğraflarımızı atıcam inşallah.. biraz uzun sürcek sanırım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi 26-04-2012 - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 25-04-2012 23:57 ----------
[IMG][/IMG]
Resimleri büyük boy istiyoruz yaaaaa
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------
bende ilk seriden sonra farkettim.. geri dönüşte yapamadım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------
22-04-2012 FOÇA adlı bir albüm yapıcam.. gerçek boyutlarını ve daha fazlasını orada bulabilirsiniz.. kusura bakmayın küçük oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:53 ----------
[IMG][/IMG]
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler..
Cuma buluşmalarımıza ve gezilere bekleriz.
Deniz fotoğraflar için teşekkürler
Siteye de hoşgeldin..
sizleri gördükçe içim gidiyor ama babamın hastalığından dolayı katılamıyorum hiçbir etkinliğe inşallah babam iyileşirse bende aranızda olmaktan gurur ve mutluluk duyacağım...
hoş bulduk tuncer.. bir daha ki sefere daha profesyonel fotoğraflar bekliyorum kendimden çok rastgele olmuş.. ilk gezim sizinle.. heyecanıma bağışlayın
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)