hoşgeldiniz motor sevdasına.D Tekeriniz daima düz bassın:D
hoşgeldiniz motor sevdasına.D Tekeriniz daima düz bassın:D
Hüseyin bey yeni motorunuz hayırlı olsun kazasız belasız insaallah nekadar çok kullanırsanız okadar çok tecrübe edersiniz ..
Fakat resimlerde ellerinize eldiven takmadıgınızı gördüm durdugunuz yerde motorunuzu devirseniz bile en fazla hasarı ellerinizden alırsınız onun için lütfen eldiven takınız iş yeri ve ev çevresinde kısa mesafe binişlerde dahi koruyucu kıyafetlerinizi tam giyinin istatistiklere göre kazaların yüzde sekseni ev yada iş yeri çevresindeki 100 metrelik mesafelerde yasanıyor..)
Arkadaşlar selam;
Dün sabah istanbuldan 3 kişi (Onur Y./ümitdura ve ben) yola çıktık. Çanakkalede 1 gece konakladiktan sonra bu sabah izmire dogru yola ciktik ve suan alsancak sahilindeyiz. Yarin oglen geri donucez, donmeden once musait olan izmirli dostlarimizla tanismak isteriz...
0532 589 30 18
FOR THE HORDE...
harika bir sezon açılışı yaptık başta Tuncer Bey olmak üzere katılan tüm dostlara bu güzel gün için çok teşekkürler bol bol fotoğraf çektik az sonra paylaşacağım
Evet fotoğrafları merakla bekliyoruz . Bende aramıza yeni katılan Hüseyin beye biraz tecrübelerimle pratik yapmasına yardımcı oluyum dedim meğersem Hüseyin bey iyi motorcuymuşta biraz safa yatıyormuş adam kırk yıllık motorcu gibi motor kullanmaya başladı hemde artçıyla anlaşılan ilk toplantıda motorlarıyla iştirak edecekleri ortaya çıktı.... Bu gün benden on numara aldı..... Hadi fotoğrafları bekliyoruz.! bilhassa sevgili ekürim Yücel beyinkileri çok merak ediyorum inşallah gözleri açıktır
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Yücel abii fotoğrafları büyütün büyütün acık daha büyütün
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
iltifatların için teşekkürler Erhan ağabey eeeeee hocamız kurt olunca bize de bu şekilde kullanmak yakışır yoksa yerdik fırçaları
önerilerini dikkate alacağımdan emin olabilirsin Erhan ağabeyde sürekli ikaz ediyor birdaha olmaması için dahada dikkatli olacağım
Hayırlı olsun,yeni motorunuz.
Eğitmenleriniz Türkiyenin her yerinden fan ı olan motokurt (Erhan bey) olunca eminim sırtınız yere gelmez,ama yinede ona fazla uymayın.
Kendinizi -20' C--+50' C arası her türlü yolda bulursunuz,sonra üşüdüm,yandım gibi bahanelere sarılmayın,vallahi tanımazlar.
Sevgili MOD'umuz ve REİS'imiz yanyana
By deka35 at 2012-04-22
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------
Foça'da bizi karşılayan ve çok iyi ağırlayan İLHAMİ abimize sonsuz teşekkürler
By deka35 at 2012-04-22
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------
By deka35 at 2012-04-22
By deka35 at 2012-04-22
By deka35 at 2012-04-22
By deka35 at 2012-04-22
By deka35 at 2012-04-22
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------
By deka35 at 2012-04-22
By deka35 at 2012-04-22
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------
By deka35 at 2012-04-22
By deka35 at 2012-04-22
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------
By deka35 at 2012-04-22
By deka35 at 2012-04-22
By deka35 at 2012-04-22
By deka35 at 2012-04-22
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------
By deka35 at 2012-04-22
By deka35 at 2012-04-22
By deka35 at 2012-04-22
By deka35 at 2012-04-22
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------
By deka35 at 2012-04-22
By deka35 at 2012-04-22
By deka35 at 2012-04-22
By deka35 at 2012-04-22
By deka35 at 2012-04-22
By deka35 at 2012-04-22
Değerli dostlarım bugün ilk sezon açılışını yaptığımız FOÇA gezimizi başarıyla tamamlamış bulunmaktayız. Gezimize katılan ve emeği geçen herkeze çok teşekkür ediyorum. Foça'ya vardığımızda bizleri karşılıyan İlhami abimizede ayrıca teşekkürü bir borç biliyorum.Bornova sosyetesi sabah 09.30 da Bornova Migrosta buluştuktan sonra gezi hareket toplanma bölgesine yola çıktık, orada depolarımızı fulleyip çaylarımızı yudumlayıp sigaralarımızı içtikten sonra Sn.Moderatörümüz Tuncer kardeşim yol güzergahı sürüş emniyeti sürüş düzeni konusunda ufak bir birifink verdikten sonra yola çıktık.Önce Foça ve bir kaç saatlik çay ve yemek molsından sonra Foça da bizleri karşılıyan İlhami abimizle beraber Yeni Foçaya hareket ettik.Yeni Foça daki Rum köyüne giderek Dibek Kahvesi içip bir kaç saat mola verdik devamında dönüş yolunu farklı bir güzergahdan devam ederek İzmir Pasaport a geçtik ve sahilde teraslarda çay ve boyoz molası verdik.Gün sonunda Pasaportda herkez evlere dağıldı.Bu açıklamalardan sonra artık resimlere geçebiliriz.İyi Seyirler.
Ve sonunda toplanma bölgesinden FOÇA ya doğru yola çıkıyoruz.
Parti-1 Resimleri: Resimlerin devamı geliyor. Sağ salim FOÇA ya vardık. Devam resimlerinde FOÇA-Y.FOÇA ve sonrası var.
BİLGİ ve SEVGİ
[VIDEO]SAM_1174[/VIDEO
sizler Foça da güzel güzel gezerken bizde en kısa zamanda sizlerle birlikte olabilmek için motokurt ağabeyimizin eğitmenliğinde Kısık sanayii sitesinde antrenman yapıyorduk işte videolu kanıtımız. tabii becerebilirsem
23 Nisan (yarın) boş olan arkadaş var ise ben (selim ve alkın) ile izmir içi mini bir tur düşünüyoruz katılmak isteyen varsa 554 629 23 26 numaradan ulaşabilirsiniz arkadaşlar.Bu kadar geç saatte yazdığım için kusura bakmayın işten anca çıktım.Yarın saat 1 yada 2 gibi bornova hükümet konağında buluşmayı düşünüyoruz.Bana buradan ya da msj atarak ulaşabilirsiniz.
Arkadaşlar fotoğrafları görünce imrendim .. geçerli bir mazeretim olduğu için gelemedim ,fotoğraflarınızı izlemek neşeli güler yüzlerinizi görmek bile bana yetti . Bu güzel geziyi arkadaşlarımıza yaşatan mütevazi , beyefendi kardeşimiz modolatör Tuncer kardeşimize çok teşekkürler ilerki gezilerde beraber olmak üzere hoşçakalın dostçakalınAsıl fotolar sonradan geldi harikaaaaa
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Baştan yedinci resme bak erhan abi, Yücel abinin gözler faltaşı gibi maşallah
Parti. 2 Resimlerin devamına FOÇA2dan devam ediyoruz.
Yukarıdaki resimlerde görüldüğü üzere öncesinde Foça'da sahilde bir çay bahçesine oturup eski dostlarla hasret giderip yeni katılan arkadaşlarımızla tanışma fırsatı bulup hoş sohbetler ederken kahve çaylarımızı yudumlayarak ilk yorgunluğumuzu atmaya çalıştık.Sonrasında Foça merkeze hareket ederek yemek molası verdik.
2.ci Parti resimler şimdilik bu kadar; malümünüz yol yorgunluğu kalan resimleride artık yarın yüklerim.Cümleten hayırlı geceler.
BİLGİ ve SEVGİ
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)