herkese selam izmire yeni tasindim burda motorla alakali hic bir yer bilmiyorum oncelikle sorum iyi bir usta onerebilirmisiniz ikincisi izmirde motorsiklet aksesuarlari, giysiler nerde bulunur
Sn.Çağatay aramıza ve bu güzel şehrimize hoş geldiniz.
Öncelikle ikinci sorunuza cevap vereyim İzmir'de motosiklet aksesuarları ve ekipmanları için Kahramanlardaki motosikletmağazalarına bakabilirsiniz.Ayrıca Motomax ın İzmir deki mağazasınıda yine Kahramanlarda gezebilirsiniz.Motorunuzun marka ve modeli ile ilgili uygun servis ve ustaları buradan arkadaşlarım size yardımcı olacaktır.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
hosbulduk tesekkur ederim
Yetkili servis harici çok kişinin çok memnun kaldığı:
Sabri Usta ve Oğulları, iletişim bilgileri: Urla Küçük Sanayi Bölgesi, Urla İzmir / Telefon: (232)754-4314;
Ayrıca Moto Daytona Selami Usta (Hayabusa'sı, ondan önce ZX10R, ZX12R'ı olan bir abim Selami ustaya gider mesela): Halide Edip Adıvar Cad. No:55/B Üçyol / Konak / İZMİR
Tel: 0232 262 79 76, Cep: 0555 237 01 69, Cep: 0533 662 39 85, e-mail : info@motodaytona.com.tr
"Acemisi olduğunuz tekniği önce kapalı alanda, tedirginlik geçtikten, tekniğe hakim olduktan sonra yolda deneyin ve yavaş yavaş yol sürüşüne aktarın." motorhikayesi.com | "Motosiklete Binmeyin, Motosikleti Sürün"
verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim istanbulda suzuki servisinde benzinimi, orjinal aynami filan caldilar bide ustune guzelde bir fatura yerlestiriyorlar o yuzden servisleri tercih etmiyorum tabi burdaki servislere lafim yok bilmedigim icin, ustalar deseniz eger tanimiyosaniz farkli sorunlar cikiyor bu yuzden sadece motorcularin onerdigi guvenilir ustalara gidiyorum en mantıklısıda bu galiba
öncelikle hoşgeldin izmire ve bornovaya tabiki neyse konumuza gelelim iyi bi usta arıyosan tek tavsiyem var hem sanada yakın kalacaktır Bornova hükümet konağının hemen arkasında moto sinan diye bi motorcu var benim cok sevdiğim saydığım bi abimdir çok da iyi bi ustadır her iddasına girerim izmirde yapabileceğin bakımları en ucuza ve sağlama yapabilirsin adamın dükkanı küçüktür ilk bakışta burasımı falan dersin ama adam tam manasıyla 10 numara biri ismi zaten tabeladan da anlaşıldğı gibi Sinan. Ben onunla tanışalı 2 yıl kadar oldu saolsun her konuda yardımcı da oluyo benım tavsiyemi bence dinle..
biraz reklam gibi oldu ama kusura bakmayın arkdaslar adam cidden cok iyi
"Acemisi olduğunuz tekniği önce kapalı alanda, tedirginlik geçtikten, tekniğe hakim olduktan sonra yolda deneyin ve yavaş yavaş yol sürüşüne aktarın." motorhikayesi.com | "Motosiklete Binmeyin, Motosikleti Sürün"
izmirdeki suzuki servisinde istanbuldaki serviste yaşadıklarınızı yaşamazsınız ..cagatay bey
Herkese hayırlı Cumalar..
Çağatay aramıza hoşgeldin Arkadaşlar benim vereceğim bütün tavsiyeleri vermişler,onlara katılıyorum..
Urla tarafına gidersen merhum Sabri ustanın oğulları gerçekten iyi ustalardır.
Sinan ustayı tanımam ama Vatan bu kadar met ettiğine göre mutlaka o da iyidir
biraz geç olacak ama :D bugun teras kafe'de buluşulacak mı ?
Öncelikle kazasız belasız güzel bir sezon diliyorum arkadaşlar. Ben Hüseyin 47 yaşında emekli çalışanım 1979 - 1981 arası bisiklet sporcusuyum, eski bisikletçiliğimden olsa gerek yaklaşık 1 aydır bir motorsiklet merakıdır demeyin gitsin büyük bir araştırmadan sonra( internet, arkadaş, kullanıcılar,satıcılar) ilk defa kullanacağımdan cbf 150 de karar kıldım geçen hafta yükseliş otoya gittim istediğim siyah renk olmadığından kaparo verdim bu ayın 15 inde gelecek ilk partiye yazıldım, bu arada da boş durmadım tabiiki cbf 150 nin kullanım kitabını internetten okudum ayrıca motorla ilgili bütün sitelere girerek teknik, mekanik bilgileri okudum tabiiki yaşadıkça öğrenilecek çok şey var. Bir aksilik olmazsa 21-04-2012 cumartesi çantalı,koruma demirli,brandalı,mıchelın lastikli, kara kızımızı 2 kask, 2 mont, 2 pantolonu ve eldiveniyle birlikte alacağız aldığımda fotoğrafımıda eklerim. Siz değerli İzmir motor dotlarımızın arasına katılmak organizasyonlarınızda bulunmak bizi çok heyecanlandırıyor umarım bizleri kabul eder gezilerinizden haberdar edersiniz. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle hoşçakalın
Merhaba arkadaşlar.
Gaziemir'de Optimum AVM'nin orada ki trafik öldürüyor beni. İlk başta iyiki yapıldı bize yakın AVM oldu ne güzel dememe fırsat kalmadan her hafta sonu küfür etmeye başladım
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
merhaba arkadaşlar herkese selam olsun, bende aranıza yeni katıldım bir kaç yıl aradan sonra İzmir'de MT de olmak güzel
Genieril buradaydı...
Haftalık toplantılar düzene girmemiş galiba yada 15 günde birmi oluyor bu hafta yoktu anladıgım kadarıyla.
bu hafta açarız bi toplantı başlığı, Bekleriz
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)