Selamlar herkese karşıyaka civarında şöyle usta gibi usta bilen varmı arkadaşlar yardımcı olabilecek varsa sevinirim..
Selamlar herkese karşıyaka civarında şöyle usta gibi usta bilen varmı arkadaşlar yardımcı olabilecek varsa sevinirim..
motokurt ve kabataşlının gezi fotograflarını merakla bekliyorum abilerim benim ee. napalım biz tatlı su motorcuları sizleri örnek alacak ))
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Hadi hayırlısı bakalım. Bu kış yağmur çamur demedik ben bile ıslanmaktan soğuktan korkarken cesaretimi toplayıp yollara çıktım.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
ALLAH yolunuzu açık etsin !! HAYIRLI sezonlar KAZASIZ belasız
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Evet Alper çok haklısın,ancak uzun yolu motokurtun motoruyla iki kişi yaptığımızdan benzin parası pek koymuyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:59 ----------
Ne demek Ümit, seni de bekleriz gezilere,nasıl olsan senin motor az da yakıyor,heryere kaçarsın artık
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:02 ----------
Dün Motokurtla günübirlik kısa bir gezi yaptık,önce Ayrncılar piknik yerindeydik
Daha sonra motokurta miras kalanmenderesteki Ak Galvanize uğrayıp dönüşe geçtik
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/819/p3190053q.jpg/][/URL
yücel abi ben ve arkadaşlar seni çok özledik
bu çarşamba akşamı işin yoksa bekleriz
ararsan akşam beşten itibaren bornova osmangazideyiz
saygılar selamlar
0 554 829 19 50
İnsaallah kabataşlı abim katılırım size birgün seve seve yol yaparım sizinle..
herkeze selamlar.Havarlar ısındı yoktu toplantı ?
arkadaşlar selam bu gün semaver yokmu?Bekliyoruz tanışmak için...
why is it so serious
akşam biraz serin olucak ama akşam bende inciraltındayım katılıcam toplantıya hatta havada güneş varken çıksammı diyorum görüşmek üzere
merhabalar tuncer bey .tolga ben yeni üye oldum. yeni üye olanlar ilk tanışma toplantısına geldikten sonramı gezilere katıla biliyor. teşekkürler
A.selam..
Bugün İzmir MT toplantısı yok maalesef.
Yakın zamanda buluşma ve geziler başlayacak
Merhaba,aramıza hoşgeldiniz
Evet doğrudur.Bunun sebebi de yola çıktığımız kişiyi yani yeni katılan arkadaşı tanımak ve grup sürüşünü riske atmamak,duruma göre yol ve sürüş sıralamasına karar vermektir..
Bekleriz
Gezi var dediler geldik tuncer...
Yozlaşmış gençlik demeden önce arkana bak be koca adam ne yaptın bu devlet bu memleket içinde sıranı savdın gençlere...
gezi mi dedi biri:D
düdük çal, davul-zurna çal, ıslık çal yeter ki bi şeyler çal artık, bekliyoruz
Devrim abi seni gördügüm iyi oldu ya bizede pastel boya lazımdı renkli renkli ))))
Tuncer artık çalmadan oynar bizim ayuuu lar moduna girmeye başlamıştım ben :D sen çal ama milletin karısına kızına çalma bilader
Yozlaşmış gençlik demeden önce arkana bak be koca adam ne yaptın bu devlet bu memleket içinde sıranı savdın gençlere...
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)