Slm millet şaka bir yana mart ayınıda yarıladık. Nisanda sürüşlere başlarınz inşallah..
Slm millet şaka bir yana mart ayınıda yarıladık. Nisanda sürüşlere başlarınz inşallah..
Aynı montu bulabilirmisin onun garantisini veremeyiz ama kahramalarda benzer ürünleri kolaylıkla bulabilirsin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------
Adamsın adam nerde millet ya uyanın artık kış uykusundan PPP
Yozlaşmış gençlik demeden önce arkana bak be koca adam ne yaptın bu devlet bu memleket içinde sıranı savdın gençlere...
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Yozlaşmış gençlik demeden önce arkana bak be koca adam ne yaptın bu devlet bu memleket içinde sıranı savdın gençlere...
Sizlere bi kaç sorum olucak.Hafta sonu hava güzel olursa izmire gelmeyi düşünüyoruz motosiklet malzemesi satan dükkanları gezmek için.Önerebiliceğiniz yerler varmı.Kemeraltında Makara diye bi dükkan varmış galiba yanlış hatırlamıyosam orayı bulmaya çalışıcam sizinde başka önerileriniz varsa oralarada gidicem.
Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var...
bugün ne yazık ki motorumun arka lastiğini patladı en azından ben öyle tahmin ediyorum, motoru ne yazık ki gümrükte bırakmak zorunda kaldım çünkü saat 21 civarlarıydı. sorum şu gümrükte en yakın lastiğimi yaptırabilirim???
Ya dışındasındır çemberin, ya da içinde yer alacaksın...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yok hocam dediğim gibi motoru gümrükte bıraktım direğe zincirledim sabah gidip halledecem,ki umarım yerinde bulurum:(
Ya dışındasındır çemberin, ya da içinde yer alacaksın...
Hala ihtiyacın var mı,durumu hallettin mi bilmiyorum ama yine bilgi olarak yazayım ;
Basmane ye gitmek yerine Kahramanlar'a git.
Motorcu Göçmen in yan tarafında Good Year bayii var,adı karataş ticaret.Gözlüklü bir usta var,adını şimdi hatırlayamadım..
Motorunun lastiğini de söker gereken her şeyi de yapar.Balans,lastik patlağı,çıkma lastik vs. gibi konularda işini görecek bir yerdir.
Telefonları: 0 232 484 64 64 - 483 16 22 - 483 98 69
Herkese iyi günler. Sportsterım için biraz akıl alabileceğim, bakımı hakkında sağlam usta önerebilecek arkadaşlar varmıdır?
izmirde ŞAHİN var !! urlada sabri ustanın oğlu !!!!
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
İzmir MT .. Motokurt ve kabataşlı ekürisinin uzak,ya da yakın gezi fotoğraflarını burada izlemeye hazırlanın sezonu yakında açıyoruz..........
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)