Hey gidi,eski kawamın kaderine bak,şehirler arası mekik dokuyor..
Yeterince bilgi sahibi olmuşsundur heralde konuşmamızdan sonra
Dünya küçük,motor dünyası daha da küçük..
Hey gidi,eski kawamın kaderine bak,şehirler arası mekik dokuyor..
Yeterince bilgi sahibi olmuşsundur heralde konuşmamızdan sonra
Dünya küçük,motor dünyası daha da küçük..
Aslında Bu pazar sizi kuşadasına çağırmak isterim .Kuşadasında buluşup güzelçamlıdaki zeus mağrasının önünde mangal yapıp Kalamaki(Dilek yarım Adası)'nda Güzel bi gün geçirebiliriz ve sizlerle tanışmış olurum
organizasyon yapılsa gelirdik bizde kardeş.
Artık yaz geldi haydi buluşturun motor severleride arasıra birlikte teker döndürelim)
Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Tuncer senin için öldü diyolar dogrumu bilader...:D
Fuarda gözlerimiz seni aradı MT standında bolca senin dedikodunu yaptık :D
Yozlaşmış gençlik demeden önce arkana bak be koca adam ne yaptın bu devlet bu memleket içinde sıranı savdın gençlere...
Bırak sosyal mesaj vermeyi bas biraz bas motorun hakkını ver hakkını :D
Yozlaşmış gençlik demeden önce arkana bak be koca adam ne yaptın bu devlet bu memleket içinde sıranı savdın gençlere...
Hakkını ver hakkını alırım anahtarını Tuncerrr
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Alsan alsan ev,araba ve benzeri mühimmatın anahtarını alırsın Birde priz anahtarı var onu da unutmamak lazım..
Motorsuzuz diye sende bas üstüme Caner,motorum yok artık diye sende ez..Ama unutma ki gün gelecek fakir ama gururlu bu genç karşına zengin ama gurursuz olarak çıkabilecek konuma gelecek,işte o zaman kork benden
Hahahaha
Caner hangi bakkalın,eczanenin,benzinliğin önünde dursam gelip sorardın hatırlıyorum Hey gidi deli tigerlı..
Çok acayip bir hava var,Allah motorsuzların yar ve yardımcısı olsun,elim ayağım titriyor böyle havalarda motorsuz kalınca
Merhabalar izmir tayfası,
İzmirden İstanbul'a fuara gelen arkadaşlarla tanışma şansını kaçırma savurganlığı yapmış biri olarakYalnızca Cengizle tanışabildim.
Bunun tekrarlamayacağı sözü ile yakın zamanda görüşmek üzere
BEKLERİZ
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Arkadaşlar merhabalar. Önümüzdeki hafta İzmir'e mont almak için gelmeyi düşünüyorum ama http://www.hudsonderi.com/?urun-183-...torsiklet.html bu montu bulabilirmiyiz. Üzerimde görüp almak istiyorum. Hudson derinin İzmir de bayisi yok heralde. Bu montu İzmir de bulabileceğim bir mekan var mıdır? Selamlar...
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)