Kuşadasında Dün yine güzel bi hava vardı En kısa zamanda bekliyorum sizleri Kuşadasına tanışmaya
Takashi unutulur mu hiç ya , seni en çok soran Alper, Okana sor gerçekten
Alper abi doğru söylüyor ne zaman muhabbet açılsa seni soruyorlar özlettin kendini ya bi hafta gel görüşelim...
uzunnnnnnnnnnnn bir aradan sonra bütün gün motorumun tadilatı mı diyeyim revizyonmu diyeyim onlarla uğraştıktınan sonra yeniden merhaba bu arada işimi değitirdim manisa ALAŞEHİR'DE MEGA ZİRAİ DANIŞMANLIK firmasnı kurdum bugün kalktım hava çok güzel mz'imi toplatmak için tamircideydim motor şanzıman piston kolu karbürötör kontak anahtarı derken motorumu sıfırlattırıyorum. eğerki alaşehir yada salihli organizasyonunuz olursa kesinlikle gelicem offfff ne çok yazdım kusra kalmayın artık sitemizin alaşehir yetki bayisi oldum artık
DÖRT TEKERDEN VAZGEÇTİK İKİ TEKERİ Bİ DENEYELİM DEDİK
HEMŞERİM İZMİRE DE BEKLERİZ BENDE ALAŞEHİRLİYİM AMA İZMİRDE YASIYORUM ALAŞEHİR DENİZLİ PAMUKKALE TURUMUZ OLACAK YAKIN ZAMANDA BELKİ ÇAYINI İÇMEK İÇİN UGRARIZ..
Buca'dan herkeze merhaba
Ben daha yukarda işçievlerindeyim.Yokmu toplantı ?
Bende Buca'dayım. Vergi dairesinin orda. Herkese iyi forumlar
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
Sayın moderatörüm inciraltı buluşmaları nezaman başlıycak mart ayında başlarmı nadir katılsakta özledik inciraltını güzelbhaçede olduğumuz için bizlere yakında oluyor iş çıkışı yetişebiliyoduk
görüşmek üzere
bende Buca'dan selamlar sunarım ve belediye binasına 2 dakika uzaklığım var, toplantılara buradan beraber gitmek süper olur aslında :D
bu arada belirtmek isterim yeni bir üyeyim, daha hiç bir toplantınıza gelemedim.
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)