Bugün yapılacak olan buluşma çeşitli sebeplerden ötürü İPTAL EDİLMİŞTİR.
Önümüzdeki haftadan itibaren Cuma buluşmaları ve gezi başlıklarını sitemiz üzerinden takip edebilir,katılabilirsiniz.
Hadi bakalım tuncer bey bu sezonu erken mi açıyoz :D
Yozlaşmış gençlik demeden önce arkana bak be koca adam ne yaptın bu devlet bu memleket içinde sıranı savdın gençlere...
Mesele sezonu açmakta değil yiğeeen,mesele sezonu hep açık tutabilmekte
Havalar biraz daha düzelsin,2012 konusunda Mayalar haklı değilse güzel bir yıl olacak
Aydın/sökeden cbr 250r ile etkinliklerinize katılmak için can atıyorum
Aramıza hoşgeldin
Buluşmaları bu sayfa üzerinden,ya da etkinlik duyuruları bölümüne açılan başlıklardan takip edebilirsin.
Görüşmek üzere..
Teşekürler Tuncer Bey Acemi Olduğumdan Bilgim Yok Pek Fazla
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:54 ----------
Beyler Varmı Gezi ?
Yeni geldiğiniz için normaldir,olabilir böyle şeyler
Aramıza hoşgeldin
Şuan için gezi yok,olduğu zaman bu başlık ve etkinlikler bölümüne açılan başlıklardan takip edebilirsin..
Tuncer bey gezi yok mu gezi bari kanks köçönk prkta flan taklak kankiş kankişe yeaaahh men
90lı ergen dj, mc doğa ve yaralı şişman )))))))
Yozlaşmış gençlik demeden önce arkana bak be koca adam ne yaptın bu devlet bu memleket içinde sıranı savdın gençlere...
Caner Allah seni ıslah etsin
Takılırız ağa,küçük park bizim evimizdir,gitmesek de görmesek de o park bizim evimizdiiir..
Okan ın da yeni motoru hayırlı olsun diyelim bu vesileyle Allah CBF e sabır ve dayanma gücü versin
Merhaba Bende Bucadayım Aranıza Yeni Katıldım .. Gezilerinizi Sabırsızlıkla Bekliyorum Hangi Günler Oluyor Arkadaşlar Genelde ??
Tankut.35 hoş geldin geziler genelde hafta sonu agırlıklı yapılıyor ama hafta içi kaçamaklarda olmuyor degil...
tuncer harbiden allah cbf e sabır ve dayanma gücü versin beygirinden alsın torkuna versin hatta :D
Tankut aramıza hoşgeldin..
Geziler haftasonu oluyor (tabi ki kış döneminde her hafta organizasyon olmuyor).Siteyi takip et,buluşma olduğunda bu sayfadan ve açılan başlıktan haber verilir..
Caner CBF Okan da 2 güne kalmaz önce CB,sonra sadece C olarak yaşamını devam ettirir Er 5 ten su akıtmış adamdır Okan
Oda dogru bilader adam er-5 le park ve bahçelerden sorumlu memur gibi sulaya sulaya gidiyodu :D
Herkese merhaba,
Foça da buluşma yaparsanız katılmak isterim. Kış vakti İzmir'e gelmek biraz zor olur. Yaza kısmetse ben de katılmak isterim buluşmalara. Geziler için izin alabilirmiyim bilmiyorum ama o da olur ilerde inşallah.
Hani yokmu bişeyler yaa
Bİ selektöre BİN manita
Hani izmirli motorcular nerede? Havalar soğuk diye kimse de hareket yok galiba?
Tamam motora binmiyorsunuz anladık da, internete de mi girmiyonuz, forumu boşladınız iyice
Bi kckprk orgnzsynu yapacaz çok yakında, Okanın CBF ini ıslatmadık daha
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)