Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[İzmir - MT]

REKLAM ALANI

herkese hayırlı ramazanlar dılıyorum..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    racing iski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    izmir mt hayırlı ramazanlar.
    YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!

darksilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 SUZUKI GSR 600 siyah
    ya arkadaşlar bu dünyanın işi ne zaman biticek bilemiyorum...anca atabildim kendimi internete....

herkese hayırlı ramazanlar diliyorum...
    As The Years Go Passing By...

I-BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz Yok
    Bu sene Ramazan herkes için Hayırlara vesile olsun inşallah..

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    herkese hayırlı ramazanlar dılıyorum..
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

tavsanolusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 2007
    Nazilliden sevgiler ve iyi ramazanlar izmirrrrr!!
    [COLOR="Navy"][SIZE="2"][FONT="Comic Sans MS"]UÇURUMUN KENARINDAN YÜRÜYÜN ZEVK SİZE GELSİN!![/FONT][/SIZE][/COLOR]

kiralik motor

selam
    ekim ayi basinda kusadasi veya izmirde motor kiralamak hakkinda bilgisi olan varsa bana yazarmisiniz soney39@hotmail.com

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cuma Buluşma topici açıldı arkadaşlar...

iftar
    11 ayın sultanı

günaydın bu akşam iftarda balık yemek isteyen iftardan soora muhabbet isteyen tıklasın, bol tarifli toplantı topiğimize ulaşsın,
    (belki halen görmeyen vardır bahanesiyle yeni öğrendiğim link yapma yötemini deneyeyim dedim)
    May The Force Be With You

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni öğrendiğini zaten belli ediyosun (Bakınız son 10 mesajın ).
    Bu kadar seveceğini bilsem ben gösterirdim sana baştan

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    May The Force Be With You

sokemon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ...
    Alıntı soney adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam
    ekim ayi basinda kusadasi veya izmirde motor kiralamak hakkinda bilgisi olan varsa bana yazarmisiniz soney39@hotmail.com

Selamlar ;

Bu konuda beni ararsan sana yüksek cc'li motosiklet kiralama konusunda yardımcı olabilirim...5059208811
    *************cAgAtAy*************
    [I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
    Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni

Alıntı sokemon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar ;

Bu konuda beni ararsan sana yüksek cc'li motosiklet kiralama konusunda yardımcı olabilirim...5059208811

Ciddimisin
    İnsan söyler yav.Ben gidip o kadar yer aradım,bulduğum adamlarla anlaşıncaya kadar canım çıktı(benim tanıdığım birini tanıycan gibi garip sözcükler kurdu,hoş Allahtan tanıdığı birini tanıyordumBir dolu para karşılığında kiraladım tabi sonra(2005 xt 660 r için günlük 150 ytl aldı ) 3 ay önce kiraladım,çok lazım olmasa o fiyata o şartlarda kiralamazdım tabi).

sokemon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ...
    tuncer sormadınki

2 ay sonra yag ve lastik ile ilgili eğitimlerim bitecek şu an devam etmekte bu konudada seminer tarzında uzmanlar gelecekler ben haber verecegim siteden gelmek isteyen herkesi beklerim

motor kiralama konusunda ise yardımcı oalbilirim gerek BMW gerekse diğer modeller fakat fiyatlar biraz yüksek ama ben yine araya girebildiğim kadar girerim tabi yüksek cc'li motorlar için söylüyorum...

bu arada ufak detaylar gerek yağ gerekse lastik ile ilgili,,,

motor kullanımını daha çok hangi tür yol ve şartlarda yaptıgınız önemli( bunlar motosikletiniz ve aksesuarlarından daha uzun verim almak için) bunları değerlendirip lastik ve yağ seçimi yapmanızız öneririm.Yani bunlar içinde en uygun olanı sizin için hangisi ise onu tercih ediniz.Tutunmayı zor sağlayan izmir asfaltı için özellikle lastik seçimi çok önemli sadece iyi bir lastik almakta buna bir çözüm değil lastiğin hamur ve çizgi yapısı çok önemli bu lastik üzerindeki çizgilerin ne işe yaradığını soranlara anlatabilirim..Her bir çizginin farklı bir görevi var ama en önemli neden suyun iletimini sağlamak...Bunun için kuru pist lastiklerinde hiç çizgi yok...

Ufak notlardan devam edecek olursak bunları göz onunde bulundurun...

- gece 01-02 arası trafikte kaza başına düşen ölüm sayısı en fazla saattir..DİKKAT
    -bunun yanı sıra gece en fazla kaza 00-01 arası meydana gelir fakat ölüm sayısı 01-02 den daha düşük sayıdadır...
    -ay bazına vuracak olursak ağustos tehlikeli ay(tatil dönüşü mantık kurmak kolay)
    -gün bazına vuracak olursak pazar tehlikeli gün(hafta sonu dönüşü mantık kurmak kolay)
    -yaşlı bayan ve küçük kız çocuklarına DİKKAT bunlar yaya istatistikler gösteriyorki 2005 te izmirde bayan sürücülerden kat kat fazla kazaya karışmışlar...
    -motosiklet tek başına tehlikeli değildir onu tehlikeli yapan trafik ve sürücüdür.
    -motosikler kaza sayısı araçlara kıyasla çok daha düşüktür fakat kaza başına ölüm ve yaralanma kat kat fazladır bunlar ufak tefek aklıma gelenler...
    -kaza yapanların %92 si eğitimsiz %8i eğitimli kişilerdir..
    -kaza yapanların çoğu(net istatistik bekliyorum tüik'ten) koyu renk giyinirken çok düşük miktardakiler açık renk giyinmişlerdir buda gösterirki belirginlik önemli....Bu konuda benim siyah montum var napayım diyenler için üzerine reflektör bir yelek giyebilirler bu konuda ben kendime yaptırıyorum isteyenler olursa yaptırırız.

Türkiye istatistik kurumuna teşekkür ederim....çağatay

devamı gelecek...

Kazalara karşı güvenli sürüş eğitimi versek bunda çok iyi olsak dahi kaza herzaman riskin oldugu bir faktördür bu sebeple kazaların nedeni ile ilgili kapsamlı bir çalışma içerisindeyim bu yazı dizisini yayınlıyacagım bunlar küçük önemli noktalardı..Yol tipinden tutun hava durumuna kadar herseyi anlatacagım ama şimdilik bu kadar...Bu yazıdan herkesin ufakda olsa birşeyler alması dileğiyle....

şansa değil bilgiye guvenin...
    *************cAgAtAy*************
    [I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
    Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni

Ben nerden bileyim bu konuda tanıdıklarının olduğunu
    Tamamdır haberleşiriz ( Bende yüksek ccli makinalar için diyorum ).
    Motor kiralama olayı gerçekten pahalı bir iş...
    İyi oldu ama bunu öğrendiğimEyvallah...

Motosikleti
    piaggio zip 100
    kuşadası turcu kamping de Wallace Murat'ın bir arkadaşı vardı ismi galiba yılmaz. motor atv vs kiralama konusunda yardımcı olur. web deb turcucamping diye arat istersen. bulamazsan wallace Murat a pm at sana telefonunu versin

Motosikleti
    keeway superlight 150 /2007
    selam arkadaşlar, keeway superlight 150 motorsikletime izmirde cc bar taktırmak istiyorum nerede kim yapar yardımcı olursanız sevinirim.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ciddimisin
    İnsan söyler yav.Ben gidip o kadar yer aradım,bulduğum adamlarla anlaşıncaya kadar canım çıktı(benim tanıdığım birini tanıycan gibi garip sözcükler kurdu,hoş Allahtan tanıdığı birini tanıyordumBir dolu para karşılığında kiraladım tabi sonra(2005 xt 660 r için günlük 150 ytl aldı ) 3 ay önce kiraladım,çok lazım olmasa o fiyata o şartlarda kiralamazdım tabi).

Ben sana kiralardım 150 ytl ye Tuncer cim...........
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben sana kiralardım 150 ytl ye Tuncer cim...........
    Bi sıfır atılmış haline el sıkışabiliriz 15 ytl yani,nasıl güzel fiyat demi

Motosikleti
    CBF 250
    Alıntı racing iski adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim gitarı aldım. sıra nota, şu, bu bilgilerine geldi. markası yamaha C30M. yorumlarını ve bana yapacağın katkıları bekliyorum. ha bir de saat ücreti ni konuşalım.
    İskender abim hayırlı olsun gitarın,gitar konusunda elimden geldiğince ben de yarım edebilirim bilgin olsun...akor,ritm konusunda bi kaç dökümanım var,gerekirse temin ederim.

Alıntı böcek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kuşadası turcu kamping de Wallace Murat'ın bir arkadaşı vardı ismi galiba yılmaz. motor atv vs kiralama konusunda yardımcı olur. web deb turcucamping diye arat istersen. bulamazsan wallace Murat a pm at sana telefonunu versin
    Alla alla el yazısı hiç de Özgenin yazısına benzemiyor
    :pr::pr::pr:

Arkadaşlar,pazar günü için gezi topici açtım,öyle toplantıda estiPazar ufak bi gezi yapalım dedik,duyurular bölümünden topici ve ayrıntılı bilgiyi bulabilirsiniz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler