Akşam 22:00 da girip 03:00 te çıkmayı düşünmüyorum. O kadar saat o kadar yüksek seste kafa kalmaz. Limitsiz içki istemiyorum. Eskisi kadar içemiyorum. 200 gr votkadan sonra kafa bi dünya oluyor, çok ekonomikimdir
Sanırım gün doğdu meydanın da konser olacakmış. Orada şampanya ile dışarda yıl başına girip 12 den sonra bi bar club tarzı bi yere gitmek isterim açıkçası.
30 tl uygunmuş
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
bu eğitim olaylarına tilt oluyorum önceden napıyodu insanlar 1900lü yıllardan bu yana hep eğitimle mi sürdü millet motorunu
bir kere öngörülü sürüş diye bişey var ayrıca her insan kapasitesi anlayışı kadar öğrenir yoksa sabaha kadar eğitim al her gün ne olacak
yavaş süreceksin dikkatli olacaksın tarzını belirleyeceksin sonrası kader
düşeceksin kalkacaksın
o kadar eğitim meraklısı isen motora binmiceksin kitaplarını okucaksın
çok okuyan değil çok gezen bilir
gezeceksin
Kırmızı karenin olduğu yerde kimseyi göremiyorum, üstelik bugün perşembe.
Ordaydık ihtiyar.... Daha yeni geldik hemde.... Dumanı da mı görmüyorsun yahu...... .
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Meraba aranıza yeni katılıyorum adım serdar 20 yaşındayım uzun süredir grubu takip ediyorum ama tanışmak bugune nasipmiş benim bi tane bws100 var ilerde büyütmeyi düşünüyorum şimdilik işimi görüyor daha ilerleyen zamanlarda tanıştıkça sorularımla sizi rahatsız edicem şimdiden teşekkürler Herkese iyi forumlar..
99 model BW'S 100
sedarsad,aramıza hoşgeldin
Buluşmalara da buyur gel..
İzmire gelince bir persembe aksami bende aranizda olmak istiyorum motorsuz ama arabayla gelirim
Hoşbulduk Tuncer Abi bu ara hava baya soguk o yüzden fazla motora binmiyorum ama en kısa zamanda bi perşembe gelip sizlerle tanışmak isterim.
99 model BW'S 100
Hocam merhaba bende izmir karşıyakadan katılıyorum aranıza ufak bi motorum var en kısa sürede sizlere katılmak istiyorum
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum.
Unutmayalım ki her alanda her konuda her sektörde eğitim herşeydir.Bu nedenle özellikle motosiklet sürüş eğitimleri ve teknikleri çok önemlidir.Çünki samimi söylüyorum yapılan bu eğitimlerde gördük ki doğru bildiklerimi aslında çok yanlışmı ve gerçekten yanlış bildiklerimizde aslında teknik kullanımda doğruymuş.Bu geçtiğimiz pazar günü Başta Cengiz abimiz olmak üzere bizle tüm bilgilerini ve tekniklerini paylaşan Muhittin kardeşimize ayrıca bu eğitime katılan katılamayıpta gönlü bizlerle olan herkeze sonsuz teşekkürler.Bu tarz eğitimler insan hayatında kolay kolay denk gelmez ki birde ücretsiz.Aldığımı bu eğitim inanın hayat kurtarıcı nitelikteydi.
Eğitimin önemini şurdan daha iyi anlıyabilirz.Çok yakında artık üniversite mezunu olmayanlara ehliyet verilmeyecek.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)