eksozu sökmeden lastiği çıkarman mümkün değil, havasını sonuna kadar indir lastiğin bir kere dene sökemezsen bir akşam hangi saat olduğu önemli değil gelir sökeriz yada tamircimize söktürürüz
eksozu sökmeden lastiği çıkarman mümkün değil, havasını sonuna kadar indir lastiğin bir kere dene sökemezsen bir akşam hangi saat olduğu önemli değil gelir sökeriz yada tamircimize söktürürüz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
apv41, abi hafta içi ve cumartesi günleri saat 21:00 dan sonra müsait oluyorum ancak.. sizin için de uygun bir gün derdime çare bulabilirsek çok sevinirim.
sitede teknik servis bölümünde de bir konu açtım orada bir arkadaş hava komprosörlü tabanca ile sökebilirsin ancak dedi ama serviste görmüştüm komprosör kullanmadan bir aparat ile varyatörleri sabitleyip sökmüşlerdi. benim varyatör de almam gerekecek üstündeki dişlerden bir iki tanesini kırdım sabitlemeye çalışırken
numaramdan irtibata geçerseniz çok sevinirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:59 ----------
Az once baska bir sitede on ve arka varyatorleri sokmek icin bir aparat gordum. Tornaciya ozel olarak yaptirmis arkadas, maliyet fiyatina veriyor irtibata gecip o aparattan alarak varyator sorunuma cozum bulucam fakat arka lastigi ne yapicam bilmiyorum acikcasi sizden haber bekliyorum
variyatöre dışarıdan dengesiz yapılan bir müdahale krank milinin eğrilmesine yol açabilir. denersen dikkatli olmanı öneririm !!!
CENGOMOTO
Varyator icin aparat yok sadece onun haricinde her takimim var az bucuk anliyorum sukur elimden de geliyor da biraz deneme yanilma yapmam gerekti
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:33 ----------
Varyatoru sabitlemek icin gerekli aparati alirsam sorunum cozulcek abi sonrasinda guzel bi bakim ve sase ile jantlari boyama isim kaliyor. Seviyorum ugrasmayi tamir etmeyi
Bnede aranıza yeni katıldım herkese selamlar
8/12/2011 perşembe günü inciraltı turkuaz yanında maket uçağın dibinde toplanıyoruz tanışmak kaynaşmak istersen buyur aramızda ol site içinde bir topikte motorum küçük gezilere gelemiyorum yazmışsın bu grupla sürmeden buna karar verme derim 110 cup dahi var gezilerimizde
saat 19 30 sonrası gece 24 00 e kadar oradayız.
CENGOMOTO
Önümüzdeki hafta iyi bir hava olursa Kuşadasına gidip gelmek istiyorum,gelmek isteyen varsa buyursun gelsin,balık ekmek yer döneriz.
ÖLMEZ O BALIKLAR öldüreceksek geleyim !!!!
CENGOMOTO
Kabataşlı abi banada haber verirsen 1 gün önceden ayarlamaya calısırım kendimi...bu aralar sıkılıyorum stres atmış olurum biraz.
benim motorun çok işi var daha fakat arka lastik problemime bir çözüm bulabilmiş değilim :(
egsozu söktüm egsoz bakalitinin somunlarını da söktüm fakat lastik milim kıpırdamıyor..
bir türlü arka lastiği çıkartamıyorum malesef.
jantların boyamasını da haliyle yapamıyorum öylece duruyor, diğer işleriyle uğraşıyorum...
Don't touch me too much!!!
Somununu mu çıkaramıyorsun yoksa somunu çıkardın ama jantı frezediş ten mi ayıramıyorsun?... Eğer frezedişten ayıramıyorsan plastik çekiçle ters taraftan vurucaksın..Zamanla oturup oksitlenebiliyor... Genelde hepsi zor çıkar.... Vururken çekinme... Dengeli ,sert ve tok vurucaksın....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)