Cuma Buluşma topici açıldı arkadaşlar...
http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/36419-%5Bizmir-mt%5D14-eylul-cuma-tayfa-baliktayiz.html
Cuma Buluşma topici açıldı arkadaşlar...
http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/36419-%5Bizmir-mt%5D14-eylul-cuma-tayfa-baliktayiz.html
işte bu ya bir toplantı için 15 gün beklenirmi koca ramazanda 2 keremi görüşeceğiz olmaz böyle her hafta toplantı olmalı hatta her gece iftardan sonra toplanmalıyız ( ben haftada bir gün uğrarım ) insanlar birbirini özlüyor canım bak benim halime bugün yolda hiç tanımadığım bir ERKEĞE SIRF ALP TUNAYA benziyor diye usulsa sokulup MERHABA dedim ( allahtan adamda terlik bende ayakkabı vardıda ben hızlı kaçtım yakalasaydı )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Hehehe Tamam abi haftada bir yapıcaz zaten,ayarlıycaz merak etme Sen sakata gelmeden bu işi hallederiz umarım
herkese hayırlı sahurlar
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
hayırlı ramazanlar.
tıklanan cümle= 11 ayın sultanı
May The Force Be With You
ya beyler ben size bişey sormak istiyorum. pazar günleri izmirde mağzalar falan kapanıyormu? 2 hafta önceden söylediğim gibi bu pazar izmirdeyim allah izin verirse. iftarı izmirde yapmayı düşünüyoruz
hayırlı ramazanlar ve muğla mt den selamlar
GT650R
kapanmaz oflu...izmir burası
izmir-mt hayırlı ramazanlar arkadaşlar
keyfiniz huzurunuz daim olur inşallah...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
OfLuAlper;
Teşekkür ederim ama motosikletim arızalı bir şekilde Aydın'da yatıyor, çıkmasını bekliyorum ben de... Zaten 10 günüm kalmış, bunu da zaman kavramından bihaber bir derviş edasıyla geçirmeye çalışıyorum işte...
Herkese hayırlı ramazanlar...
...Sergerdan...
marmarisin neresinde çalışıyodun??? ben her hafta marmarise gelirdim daha önceden tanışsaydık ayarlardık bişeyler herneyse daha 10 gün varmış bizim sezonda bir buçuk ay sonra kapanacak. kapandıktan sonra bi afyon uşak izmir çanakkale istanbul yalova bursa yapmayı düşünüyorum. bütün mt lere teftişe gidicem
herkese selamlar
GT650R
gitar cıgım nber özledim seni kardeşim ben belki bu hafta içi tek gunlugune marmariste oalcagım arıyacagım seni gelirsem...
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
Gel...
Gel de kurtar beni bu yalnızlıktan Çağatay...
Heryeeeeeeerrrr karanlııııııııııkk....
Telefonunu bekliyorum kardeşim. Görüşürüz
...Sergerdan...
arkadaşlar hepinize hayırlı ramazalar. cumaya görüşmek üzere.
Buarada APV41 sen yine de herkese usulca yaklaşıp merhaba deme allah korusun sakata falan gelirsin
arkadaşlarr yoğunluktan ancak yazabiliyorummm
hepinize hayırlı ramazanlarrr
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Millet hayırlı ramazanlar
Aşırı boşluktan ötürü yazamıyorum
Özledim sizi be
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)