Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Herkese sevgi,saygı ile selamlar....
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Herkese sevgi,saygı ile selamlar....
Nice yüzyıllara , CUMHURRİYET BAYRAMINIZ KUTLU VE MUTLU OLSUN .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
geçen perşembe tanıştığımız abiler ön ayak olur
bir yer zaman belirler
buluşmayı sağlar
cumhuriyet bayramında meydanda toplanır
hem zafer bayramı etkinliği hemde toplu bir sürüş yaparız sanmıştım
yanılmışım
öncülük yapmaya mı çekindiler
toplanılan grubumu önemsemediler
buluşmayımı umursamadılar
zamanlarımı müsait değildi
ne oldu da her hafta semaver yakmaya bile gelenler cumhuriyet bayramı için bir araya gelmedi
yemin ederim samimiyetimle söylüyorum hiç bir şey anlamadım
eskilerden bir abimiz beni aydınlatırsa sevinirim
saygılar selamlar
http://www.motosiklet.net/forum/moto...anicilari.html
Arkadaşlar yardım ve yorumlarınızı rica edeceğim
27.10.2011 perşembe günü inciraltı toplantınızda aranıza katıldım sağolsun Yusufumun sayesinde tanıştım sizlerle hepinize çok teşekkür ediyorum samimiyetiniz ve iyi niyetli karşılamanız için inşALLAH bir dahaki sefere olan toplantımızda buluşmak ve hoş sohbetler yapmak dileğiyle...) ALLAH A emanet olun
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Selamün Aleyküm Onur;
Sakın aklına kötü kötü şeyler gelmesin inan hükümet Cumhuriyet Bayramı etkinliklerini iptal kararını açıklayınca ister istemez mesayiye kaldık ama son dakikada iptal edilmesine rağmen motor grupları ve birçok insan ayrıca kutlama için cumhuriyet meydanında toplanılmış.Gece geç vakit işten geldiğimden akşamki etkinliğe yetişemedik zaten evede kendimi zor attım.Ama bununla birlikte pazar günkü 3.cü düzenlenen Farkındamısın etkinliğine katıldık ki nereden baksan en az 300 motor vardı polis ekipleri eşliğinde gündoğdudan inciraltına kadar tüm sahil yolu gidiş istikameti bizim için trafiğe kapatılmıştı.Süper gün yaşadık.Eğitimli 20 otistik çocukla grup korteji yaptık.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Bende işlerimin yogunlugu nedeniyle korteje katılamasamda bazı arkadaşlarım katıldılar ve kortejin cok güzel oldugunu belirttiler.
Pazar günüde çalısıyordum etkinlige katılamadım fakat o muhtesem görüntülerin fotograflarını gördüm cok duygulandım orda olmak isterdim ailemle beraber.
Birde moderatör arkadaşlara ricam ben linklere tıklayınca neden bu yazı cıkıyor
ümit bozoglu, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.
Çıkış yap Anasayfa
bu tür buluşmalar SEMAVER yakmak için toplanılan 3-5 kişi ile yapılanlara benzemez
insanları organize edeceksin,grubuna hakim olacaksın,diğer gruplarla organize şekilde hareket edeceksin,grubunun güvenliğini sağlayacaksın,sağduyulu olacaksın,fedakarlık yapacaksın,vakit ayıracaksın,sağlıklı olacaksın
bizim grubumuzda LİDERLİK olmadığı,belli bir standart üye potansiyeli olmadığı,sert grup kurallarının bulunmadığı saygı ve sevgi çevçevesinde SERBEST bir grup çizgisi izlenmektedir. daha önce yapılan bir çok organizasyonda ÖNCÜLÜK yapmış ve bunun bedelini AĞIR ödemiş kişiler olarak, bu tür bir organizasyona katılmadığımızda birkaç hafta boyunca HASSAS arkadaşlarımızın bizi sorguladığının farkındayız.söz konusu organizasyonda bulunupta yıllarca sürecek POLEMİK ler yaşamaktansa, küçük bir grup ile VAN ilimizdeki yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımız için yardım toplamayı daha uygun gördük. 3 çuval kadar giyim eşyası İZMİRDE kortejin yapıldığı saatlerde tarafımdan yardım otobüsüne teslim edildi. kısacası yeterince kalabalık olduğuna inandığım KORTEJ dense yaşam savaşı veren bir ile yardımı şahsım adına uygun gördüm
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
selamın aleyküm
abi galiba bazı durumlardan dolayı haksız tepkiler almış gibisin
dediklerine gelince
illaki egosu tavan yapmış kendisini bir öncüden çok tim komutanı gibi gören bir lidere zaten ihtiyaç yok
ama ne bileyim sen ve bir kaç abi organize bir buluşma düzenliyebilirdiniz sanki
bizde abiler yapmış hay hay gidelim derdik
yoksa zaten ne gidicem işim olmaz onlar kim oluyoda etkinlik düzenliyor gibi şeyler düşünen ya da arkadan konuşan insanlar zaten adam değildir
ayrıca yardımlar yapmışsın van a kendine yakışanı yapmışsın
ama her ne kadar aranıza yeni katılmış olsamda
yaşca benden hayli büyük abilerimizden kim bir organizasyon düzenlerse ilk başta ben yanınızdayım
buradan duyurayım
az çok ortam görmüş oturmasını kalkmasını bilen biriyim
ben ve benim gibi düşünen arkadaşlar zaten sen ve diğer abileri yalnız bırakmaz
maksat muhabbetimiz artsın dostluğumuz güçlensin
birimizden birinin bi sıkıntısı olursa aramızda çözelim yardımlaşalım
benim gayem amacım bu
yoksa polemik çıksın problem doğsun zaten istemem
ayrıca bedelini ağır ödedim demişsin
sen yap organizasyonu
sana ya da diğer büyük abilere kim saygısızlık yaparsa
kim ayrık otu olup arıza çıkarmaya kalkarsa
yine buradan duyurayım
o bedeli o kişi öder
grup zaten cezayı keser
aranızda barınamaz
saygılar selamlar
Üzmeyin Cengiz abimizi
Yazının sonuna ekleyecek başka bir ikon kalmadı bende kalbimi ekledim.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Bir iş seyahati çin Konyaya gitmiştim dönüşte zaman ayırıp Afyonda fermante uscuk aradım bir kaç numune testinden sonra evdekiler için daha acısız ve az baharatlı, kendime acılı ve bol baharatlı iki üründen birer kilo aldım, akşam rakının yanına sabah ise yumurtalı test edip not vereceğim.
Yalnız kasaba sordum, abi uscuk ağaçta yetişmez dedi, bu forumu tavsiye ettim hatta ağaçtan sucuk hasadının fotoları var dedim...
O da abi ustam beni kandırıyor herhalde ben şu işin aslını soruşturayım dedi.....
Afiyet olsun hocamm yarasın pıt pıt et olsun)))))))
Sabah 4 yumurta ile uscuğun sahan performansı gayet iyiydi, daha hala acıkmadım desem yeridir.
Bu akşamı hafif kalorili birşeylerle geçirmem lazım.
Ayrıca 165 boy ve 90 kg ve 48 yaş için gerekli sanırım....
bugünü iple çektik ama aksilik peşimi bırakmıyor
boynum ve sırtım öyle bir tutuldu ki
yatakta yatıyor ve bariz acı çekiyorum
haftaya görüşmek dileğiyle
tüm arkadaş ve abilere
selamlar saygılar
Motokurtla gezilerimizde genelde mondiali alıyorum,çünkü transalple gelsem beni bir türlü geçemiyor,geçemeyince de sinir oluyor,hatta sırf bu yüzden bir daha benimle geziye gelmek istemeyebilir,işte bunun için motokurtla gezilerimde mondialle geliyorum,beni geçince tatmin oluyor,hatta transa geçiyorben de bir gezi arkadaşımı kaybetmemiş oluyorum.
Ne yapsın gariban biraz sevinsin işte fenamı yani he heeeee
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)